Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο του 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Μάιο

Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο του 2021;

Έφτασε κι ο Μάιος με τα τριαντάφυλλα και τις πρώτες ζέστες και όπως κι οι υπόλοιποι μήνες φέρνει αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, αλλά και απρόσμενες χαρές από τις 14/5 και μετά. Ας πάμε να δούμε τι επιφυλάσσει σε αρκετά ζώδια!

- Ο Ερμής, στις 4/5, 5:49 πμ, πηγαίνει... σπιτάκι του, στους Διδύμους εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τους Διδύμους, που το μυαλό τους θα παίρνει ταχύτητατα στροφές, το στοματάκι τους δε θα κλείνει και θα γίνουν αεικίνητοι. Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις θα βρίσκεστε σε δίλημμα ή θα διαστρευλώνονται τα λόγια σας... και πιθανόν να κατηγορηθείτε ότι... γυρνάτε την... μπιφτέκα, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Ζυγοί και Υδροχόοι θα γνωριστείτε με ένα σωρό κόσμο θα πηγαίνετε από δω και από εκεί, φλερτάροντας, παίζοντας, παίρνοντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις και πληροφορίες. Επειδή όμως τα καλά δεν κρατούν πολύ, έχετε υπόψη σας ότι στις 29/5 θα πατήσει φρένο και στις 31/5 θα βάλει όπισθεν, με απλά λόγια θα γυρίσει ανάδρομος.

Αφροδίτη στις 9/5, 5:11 πμ, θα περάσει στους τσαχπινογαργαλιάρηδες Διδύμους, δίνοντας το σύνθημα για να αρχίσει το επικοινωνιακό πάρτι. Εσείς τα Διδυμάκια θα γίνετε εξωστρεφείς, δημοφιλέστατοι, επικοινωνιακότατοι, συμπαθέστατοι, ενώ θα θέλετε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας φρεσκάδα και ζωντάνια. Στους υπόλοιπους του Μεταβλητού Σταυρού (Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) η ανάγκη να παίξετε, να φλερτάρετε και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και τον χώρο ή τη σχέση σας θα είναι μεγάλη, ενώ και στα επαγγελματικά σας θα διευκολυνθείτε και θα έχετε τις ευκαιρίες σας να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ευνοείστε κι εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα ζήσετε μεγάλες στιγμές και θα αφήσετε όνομα. Υδροχόοι, Λέοντες και Ζυγοί θα κάνετε τόσες νέες γνωριμίες που θα απορήσετε πού κρύβονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενώ κάποια από αυτές θα έχει ερωτική χροιά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 11/05, 22:58 ώρα Ελλάδας, στις 21° 17’ του Ταύρου. Εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ήρθε η ώρα να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν. Ήδη διαγράψατε έναν κύκλο και τώρα καλείστε να ανοίξετε έναν καινούργιο, προκειμένου να πετύχετε προσωπικές κι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και στόχους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να έχετε επίγνωση των συνθηκών αλλά και να ξεφορτωθείτε, όπου χρειάζεται, πάγιες και συντηρητικές αντιλήψεις, κολλήματα και απολυτότητα, ιδίως αν συνειδητοποιήσετε ότι όσο συνεχίζετε να ακολουθείτε την πεπατημένη δεν καταλήγετε πουθενά. Χρησιμοποιήστε την επιμονή και το πείσμα σας σωστά και μην υποχωρήσετε για κανέναν λόγο. Εσείς πάλι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ζυγοί ευνοείστε αρκετά σε οποιοδήποτε νέο σας ξεκίνημα, οπότε... καλό σας δρόμο!

-Κι εδώ έρχονται οι χαρές, έστω και πρόσκαιρες για κάποια ζώδια! Στις 14/5, 1:36 ώρα Ελλάδας, ο Δίας, που σφεντόνα πέρασε από τον Υδροχόο, μπαίνει στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει μόνο μέχρι τις 28/7, καθώς θα ξαναγυρίσει στον Υδροχόο, ως ανάδρομος, για να επανέλθει στους Ιχθύς, οριστικά και αμετάκλητα, στις 29/12/2021! Μια γεύση καλοτυχίας, αφθονίας και ευκαιριών πάντως θα πάρετε εσείς τα Ψάρια, αλλά και Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι, αρκεί εσάς τους 3 τελευταίους να μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και υποπέσετε σε υπερβολές και... σφάλματα. Θα αυξήσετε σημαντικά τον κύκλο ή τη δημοφιλία σας, ίσως εμφανιστούν νέες προοπτικές στα επαγγελματικά και τις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα ακίνητο. Σεξουαλικά και οικονομικά, Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες θα έχετε τις ευκαιρίες σας, αρκεί να μη στέκεστε στο δέντρο και χάνετε το δάσος, ενώ εσείς οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, θα προσελκύσετε καινούργια άτομα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και ενδεχομένως η καθημερινότητά σας να κυλά σαν το γάργαρο νεράκι.

- Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στις 20/5, 23:31 πμ, δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σας Διδύμους αλλά και Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα λάμψει, οι ιδέες σας θα βρουν ανταπόκριση, επαφές και συναντήσεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ θα συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες και στοιχεία που θα σας βοηθήσουν άμεσα. Γίνετε πιο εξωστρεφείς, μιλήστε για τα θέματά σας και μέσα από τη συζήτηση θα βρείτε λύσεις. Εστιάστε στους στόχους σας, κυρίως όμως προσέξτε μην διασπάσετε την ενέργειά σας, ανοίγοντας διάφορα μέτωπα ή ασχολούμενοι με ανούσιες υποθέσεις! Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αφού θα είστε μέσα στην ενέργεια και θα γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες προοπτικές, γνωριμίες και έρωτες, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, να βρείτε τρόπους να γλιτώσετε λεφτά, αλλά και να κατακτήσετε την καρδιά που λαχταράτε.

Πανσέληνος και πρώτη Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς γίνεται στις 26/5, 14:13 ώρα Ελλάδας, στις 05° 25’ του Τοξότη. Εσείς οι Κένταυροι παίρνετε την καυτή πατάτα στα χέρια σας και γρήγορα θα προσπαθήσετε να τα βγάλετε πέρα με όσα προκύψουν, που αφορούν τα προσωπικά και τις σχέσεις σας, παλιότερα ή καινούργια. Εύκολο δε θα είναι, αφού θα χρειαστείτε ταχύτητα, ευκινησία, ευστροφία και κυρίως συγκέντρωση για να ισορροπήσετε σε δυο βάρκες, έτσι ώστε να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις. Όσο για σας τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες καλείστε να επιλέξετε μια διαφορετική οδό, προκειμένου να ξεπεράσετε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή σχέσεων, αποφεύγοντας τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις. Ταύροι και Σκορπιοί τα γρήγορα αντανακλαστικά θα επαναφέρουν την ισορροπία στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι ξανοιχτείτε, επεκταθείτε και κυρίως δοκιμάστε νέες εμπειρίες, αν θέλετε να αλλάξει το καθεστώς στις ερωτικές και κοινωνικές σας σχέσεις!

- Ο Άρης θα παραμείνει κι αυτόν τον μήνα στον Καρκίνο οπότε τόσο εσείς τα Καβούρια, όσο κι οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, θα παραμείνετε στις επάλξεις κι ενδεχομένως να δώσετε μεγάλες μάχες που θα κρίνουν ποιος τελικά θα σταθεί όρθιος στο ύψος των περιστάσεων και ποιος θα πρέπει να αποχωρήσει.

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Μάιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2021: Μάθε να ζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Ταύρου

Μηνιαίες Προβλέψεις από 20/04 έως 20/05: Ρόδα είναι και γυρίζει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved