Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο του 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Μάρτιο

Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο του 2021;

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, εκτός από αλλαγές στις καιρικές συνθήκες και της ώρας έχει στο σακούλι του και αλλαγές στις θέσεις των πλανητών. Ας πάμε να δούμε τι ακριβώς φέρνει μαζί του ο Μάρτιος και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια!

- Ο Άρης στις 4/3, 5:29 πμ περνά στους ανέμελους Διδύμους, ξεσηκώνοντας τόσο τα Διδυμάκια, όσο και εσάς Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Για κάτι περισσότερο από ένα μήνα, η ενέργεια θα σας κατακλύσει, θα βομβαρδιστείτε σχεδόν από πολλές και διάφορες πληροφορίες, αλλά θα ανοίξετε τόσα μέτωπα που θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Οι μετακινήσεις, οι επαφές σας, οι συναντήσεις και οι γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο. Δε θα λείψουν όμως ευτράπελα, παρατράγουδα αλλά και τσακωμοί, διαφωνίες και ατυχήματα, γι’ αυτό μην υποτιμάται την εξυπνάδα άλλων, μην προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι γνωρίζετε παραπάνω από οποιονδήποτε και κυρίως μην βιάζεστε γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σκοντάψετε. Ευνοημένοι θα είστε εσείς Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες όπου θα δραστηριοποιηθείτε, θα επεκταθείτε κοινωνικά και θα κάνετε ένα σωρό χρήσιμες (ή και άχρηστες) γνωριμίες, ενώ εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί θα πρέπει να φυλάτε καλά την καρδούλα και την τσέπη σας γιατί θα έχετε την τάση να «σκορπήσετε» χρήματα και αισθήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 13/03, 12:20 ώρα Ελλάδας, στις 23° 03’ των Ιχθύων, καλώντας τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού να κάνουν μια καινούργια αρχή στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το χώρο από το παλιό και φθαρμένο, προκειμένου να μπει το νέο! Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να κλείσετε τα παλιά κιτάπια σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια πορεία προς το άγνωστο μεν, αλλά ίσως και πολύ καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Το σύμπαν, άλλωστε, γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και εσείς οφείλετε να το εμπιστευτείτε και να συμβαδίσετε με τους ρυθμούς του. Προσοχή μεγάλη χρειάζεται από μεριάς σας Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, αφού άλλα βλέπουν τα μάτια σας κι άλλα είναι πραγματικά. Ευνοείστε τα μάλα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι τόσο σε οικονομικά όσο και σε ερωτικά ζητήματα.

- Ο Ερμής στις 16/3, 00:26 μπαίνει επιτέλους στους Ιχθύς, ρίχνοντας τους τόνους κατακόρυφα και φέρνοντας τη φαντασία στην εξουσία! Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα βρουν εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης, ίσως και πιο εσωστρεφείς, ωστόσο η σιωπή θα είναι πιο δυνατή από τον ήχο και τα μάτια θα λένε όσα το στόμα κρατά κρυμμένα. Το συναίσθημα κυριαρχείς στις αποφάσεις, η διαίσθηση αναλαμβάνει τα ηνία και η λογική επεξεργασία δείχνει να απέχει απ’ όλες τις διαδικασίες του μυαλού. Κύριο ζητούμενό του είναι να πάψουν οι διαμάχες και οι εντάσεις και να επέλθει ηρεμία και γαλήνη στις συναναστροφές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ρίξουμε όλοι πολύ νερό στο κρασί μας ή θα κάνουμε τα στραβά μάτια. Λίγο χάος, λίγο χάσιμο -που και που- πάντως κακό δεν κάνει! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, όλο το ενδιαφέρον θα στραφεί στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, όπου η διαίσθηση θα είναι (ή θα πρέπει να είναι) σημαντικός οδηγός σας.

-Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό, που σηματοδοτεί και την Εαρινή Ισημερία γίνεται στις 20/3, 11:37 πμ. Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι πλημμυρίζετε από ενέργεια, καλείστε να αναλάβετε δράση και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βελτιώσουν την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή. Νέα εγχειρήματα, καινούργιες προοπτικές, τάσεις απελευθέρωσης και μαχητική διάθεση θα κρατούν τον ενθουσιασμό σας στα ύψη. Κι εσείς όμως Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες ευνοείστε σε καινούργια ανοίγματα, έρωτες και γνωριμίες! Ωστόσο, λίγο μέτρο στον εγωισμό και τις παρορμήσεις δε θα σας βλάψει γιατί το παν είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική που θα έχετε για να δημιουργήσετε κάτι κι όχι να χαλάσετε ό,τι έχετε φτιάξει! Ιχθύες και Παρθένοι, αν θέλετε να έρθει η άνοιξη και στα οικονομικά σας, ρίσκαρετε λίγο παραπάνω.

Αφροδίτη στις 21/3, 16:16 θα περάσει κι αυτή στον φλογερό Κριό, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενα τα Κριάρια, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους. Παθιάρα, ενθουσιώδης και δυναμική θα σας χορέψει στο ταψί, μέχρι να καταλάβετε ότι όταν εμφανιστεί ο έρωτας, τον αρπάζετε χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας έξτρα χρήματα, αλλά και στο κρεβάτι σας, όπως κι εσείς Τοξότες και Δίδυμοι που θα έχετε τρελή πέραση και θα κάψετε καρδιές. Λέοντες και Υδροχόοι αν ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, θα κάνετε σούπερ γνωριμίες!

Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 28/03, 20:48, στις 8° 18’ του Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως Κριάρια, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3° δεκαημέρου. Θα πέσει άπλετο φως στις κρυφές πτυχές όλων των προσωπικών σας υποθέσεων και θα σας δοθεί μια σημαντική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα αναγκαστείτε να βάλετε τέλος σε όλα τα κακώς κείμενα, είτε ευγενικά είτε απότομα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι χωρίς τις απαραίτητες αλλαγές δεν μπορείτε να πάτε μακρύτερα. Να είστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι για όλων των ειδών τις αντιδράσεις και να πάρετε πρωτοβουλίες γρήγορα και δυναμικά για να οδηγήσετε εσείς το άρμα των εξελίξεων. Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι, κόψτε ό,τι σας χαλάει ή το έχετε βαρεθεί και πηγαίνετε για άλλες πορτοκαλιές, στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας.

-Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Μάρτιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Προβλέψεις Μαρτίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2021: Μάθε από τα λάθη σου!

Μηνιαίες Προβλέψεις 18/02 έως 20/03: Ομορφιές, ψευτιές και κλεψιές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved