Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Ιχθύ

Όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ιχθύ, μια… αλλαγή στην ατμόσφαιρα την νιώθουν όλοι

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Ιχθύ

Η ενέργεια του ζωδίου αυτού είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Του Σκορπιού για παράδειγμα είναι πιο dark, του Υδροχόου είναι πιο… επαναστατική και πάει λέγοντας. Υπάρχουν όμως 4 ζώδια που προφανώς και θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Ιχθύ σε σχέση με τα άλλα.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος βρίσκεται στον 8ο οίκο σου και αυτό σημαίνει ότι έχεις να ασχοληθείς τόσο με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, όσο και με την σεξουαλική σου ζωή. Δηλαδή θα δώσεις έμφαση σε ό,τι έχει να κάνει με χρέη, με δάνεια ή με έσοδα δικά σου ή του/της συντρόφου σου, ενώ παράλληλα θα δεις και την λίμπιντο σου να ανεβαίνει και τις σεξουαλικές σου επιθυμίες να πολλαπλασιάζονται! Λεφτά και σεξ είναι το… «ζουμί» αυτού του μήνα για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ποιος σε πιάνει με το Ήλιο στον έβδομο οίκο σου. Δηλαδή τον τομέα που έχει να κάνει με τις σχέσεις (είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές). Θα δώσεις περισσότερο έμφαση με ό,τι έχει να κάνει με εσένα και τους άλλους και η ερωτική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της. Θα έχεις μια λάμψη και αρκετές επιτυχίες στο άλλο φύλο. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ο Ήλιος «φωτίζει» τον έβδομο οίκο σου και σου δίνει θετική ενέργεια.

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καλύτερα φέρνει για σένα το πέρασμα του Ήλιους στους Ιχθύς, μιας και θα είναι για αρκετό καιρό στον πέμπτο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι θα χαρείς, θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις και θα δεις τα ερωτικά σου να ευνοούνται με διάφορους τρόπους. Είναι η ευκαιρία σου να χαρείς τον έρωτα ή να βρεις ένα ταίρι. Αν είσαι ήδη μέσα σε μια σχέση, τότε θα περάσεις καλά με τον/την σύντροφό σου και δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το δικό σου ενδιαφέρον θα στραφεί κυρίως στα οικονομικά σου, μιας και ο Ήλιος θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου. Θα έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις κάτω, να δεις τι γίνεται, τι κερδίζεις, τι ξοδεύεις και ίσως να καταφέρεις να βάλεις και μια τάξη στο πορτοφόλι σου. Επίσης θα μπορέσεις να ασχοληθείς και λίγο με τον εαυτό σου και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Θα καταφέρεις να δεις λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις 18/02 έως 20/03: Ομορφιές, ψευτιές και κλεψιές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved