Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο του 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Φεβρουάριο

Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο του 2021;

Με τον ερχομό του Φεβρουαρίου, του ερωτιάρη και... μασκαράς, ναι μεν ο χειμώνας σιγά-σιγά υποχωρεί, αλλά καλό θα ήταν να τσεκάρουμε, αν θα επικρατήσουν... πολικές θερμοκρασίες και στο... πλανητικό σκηνικό ή θα αρχίσει να... γλυκαίνει! Αλλαγές σίγουρα θα υπάρξουν. Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς θα γίνει και πότε:

- Μόλις την πρώτη μέρα, 1/2, στις 16:05 μμ, η Αφροδίτημπαίνει στον Υδροχόο, καλώντας εσάς, πρώτα, τους Νεροκουβαλητές, αλλά και Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους να αλλάξετε τροπάρι στα αισθηματικά σας και να απελευθερωθείτε από κλισέ και δεσμά. Να γίνετε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, ξεχωριστοί και να μη διστάσετε να ενδώσετε σε έναν έρωτα, ακόμα κι αν ξεφεύγει τελείως από τα στάνταρ σας. Εσείς Ζυγοί και Κριοί μπορείτε να πανηγυρίσετε, αφού επανέρχεστε στο ερωτικό προσκήνιο, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προετοιμαστείτε γιατί η λίμπιντό σας θα σας βάλει σε σεξουαλική εγρήγορση, αποτρελαίνοντάς σας.

Στις 25/2, 15:11 μμ, περνά στους Ιχθύς, προσφέροντας σε σας τα Ψάρια άφθονο ερωτισμό, σαγήνη και ευκαιρίες να πλανέψετε με τις χάρες σας και να κλέψετε καρδιές. Ευνοημένοι θα είστε και εσείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αφού θα ξεχάσετε επαγγελματικά, οικογενειακά και πρακτικά προβλήματα, καθώς θα επέλθει μια γενική χαλαρότητα και κυρίως θα... μαλακώσετε από το πολύ συναίσθημα. Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να σας έρθουν χρήματα από το... πουθενά. Σκορπιοί και Ταύροι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανοιχτείτε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι, όπου κι αν βρεθείτε, θα κερδίσετε καρδιές!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 11/02, 21:04 μμ, στις 23° 16’ του Υδροχόου που έρχεται να κλείσει κύκλους και... ημικύκλια και να επιβάλλει την καινούργια... τάξη πραγμάτων σε σας, πρώτα απ’ όλα, τους Υδροχόους και μετά στους Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς, αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό σας τομέα. Μεταβολές... προς τα πάνω, στα οικονομικά, θα υπάρξουν σε σας τους Καρκίνους και Αιγόκερους και σεξουαλικά, όπως όλα δείχνουν, θα αγγίξετε το ταβάνι. Κριοί και Ζυγοί ο έρωτας μάλλον θα σας χτυπήσει κατακούτελα, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα ανοίξετε τα φτερά σας για καινούργιες περιπέτειες, πιθανόν και για άλλα μέρη.

- Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς, γίνεται στις 18/2, 12:43 μμ και αυτόματα εσείς Ψάρια Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι καλείστε να παραμερίστε τα μίση και τα πάθη και αφεθείτε στα όμορφα συναισθήματα. Μασκαρευτείτε, παίξτε χαρτοπόλεμο, πετάχτε σερπατίνες και χαθείτε στον δικό σας, μαγικό κόσμο. Γεμίστε με θετική ενέργεια, πίστη και ελπίδα. Προσφέρετε την αγάπη, τη φροντίδα και τη συμπάθειά σας σε όσους ανθρώπους την έχουν ανάγκη. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, ονειρευτείτε ένα καλύτερο αύριο και μην υποκύπτετε σε τάσεις μελαγχολίας και δυσάρεστα συναισθήματα. Λέοντες και Υδροχόοι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας -ή τουλάχιστον αυτό θέλετε- αλλά θα σας καίνε πόθοι και επιθυμίες. Σκορπιοί και Ταύροι ερωτικά θα δώσετε τα ρέστα σας.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 27/02, 10:17 πμ, στις 08° 57’ της Παρθένου επηρεάζοντας στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες). Ενδεχομένως να έρθουν αλήθειες στο φως που θα σας φέρουν σε αμήχανη θέση ή δε θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε, ωστόσο, είναι αναγκαίο για τη μετέπειτα πορεία σας να τις αντιμετωπίσετε. Από την άλλη, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες σας και να τις θέσετε σε άλλη βάση. Ερωτικά και οικονομικά, εσείς Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα σταματήσετε να τρέφετε μεγάλες προσδοκίες και θα υιοθετήσετε το ρητό «κάλιο πέντε και στο χέρι», ενώ για σας τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όλα θα ξεδιαλύνουν και θα ξέρετε πώς πρέπει να κινηθείτε για να λύσετε θέματα της καθημερινότητας ή πρακτικά και γραφειοκρατικά σας!

- Ο Άρης έχει αράξει στον Ταύρο, όπου και θα βγάλει όλο τον μήνα, συνεχίζοντας να αναστατώνει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του β' και γ' δεκαημέρου, σπρώχνοντάς τους συνεχώς να διεκδικούν τα δίκια τους και τα κεκτημένα τους, κάτι που λογικό είναι να προκαλεί αντιδράσεις, αντιστάσεις, διαμάχες και ρήξεις. Ένταση και πάθος θα βγάλουν και Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί που θα αναλάβουν δράση στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

- Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος, έως τις 21/2 στον Υδροχόο, προκαλώντας σύγχυση και προβλήματα στους Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καρκίνοι και Αιγόκεροι τα οικονομικά σας και τα ερωτικοσεξουαλικά σας είναι γεμάτα παλινωδίες, μπρος-πίσω και κολλήματα. Πάνω κάτω το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς Ζυγοί και Κριοί! Υπομονή! Μετά, όλα θα στρώσουν.

Αυτά τα ολίγα... έχει ο Φλεβάρης και όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα επηρεαστούμε από το πλανητικό σκηνικό. Αν θέλετε να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: Τα ζώδια που θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο

Μηνιαίες Προβλέψεις 19/01 έως 18/02: «Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»

Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved