Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Αιγόκερω

Όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, μια… αλλαγή στην ατμόσφαιρα την νιώθουν όλοι

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Αιγόκερω

Η ενέργεια του ζωδίου αυτού είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Του Σκορπιού για παράδειγμα είναι πιο dark, του Τοξότη είναι πιο… ανάλαφρη και ενθουσιώδης και πάει λέγοντας. Υπάρχουν όμως 4 ζώδια που προφανώς και θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Αιγόκερω σε σχέση με τα άλλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από την στιγμή που ο Ήλιος είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω, εσύ νιώθεις μια αλλαγή σε τομείς που έχουν να κάνουν με τον 8ο οίκο σου. Δηλαδή τον οίκο του σεξ, των χρημάτων και κυρίως των κοινών οικονομικών πόρων, της μεταμόρφωσης και της ένωσης. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια, ότι θα αντιμετωπίσεις θέματα που περιστρέφονται γύρω από ταμπού, λεφτά, αλλά και το πώς «ενώνεις» το μυαλό σου, το κορμί σου και την ψυχή σου με ένα άλλο άτομο. Ο όγδοος οίκος, επίσης, σχετίζεται με οικονομικά θέματα που θες να κρατήσεις κρυφά, όπως ένα δάνειο, το οποίο πιθανόν να θελήσεις να αποπληρώσεις ή να διακανονίσεις. Ενδεχομένως να κάνεις μια νέα επένδυση και να βρεις έναν συνέταιρο. Αν οι άλλες όψεις στον προσωπικό σου χάρτη είναι ευνοϊκές, μπορεί και να σου βγει σε καλό…

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ

Για σένα ο Ήλιος είναι στον 4ο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, την οικογένειά σου και τον ψυχικό σου κόσμο. Γιορτές έρχονται άλλωστε, οπότε σίγουρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η οικογένειά σου θα σε απασχολήσει. Ίσως η παρουσία του Ήλιου στον οίκο αυτό, να «φωτίσει» και να δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που σας απασχολούσαν. Αν δεν αντιμετωπίζατε προβλήματα, τότε απλώς θα σας βοηθήσει να περάσετε καλύτερα, να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τις στιγμές σας. Επίσης, η περίοδος αυτή, μπορεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα να ασχοληθείς με το σπίτι σου και την ανακαίνισή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στον 12ο οίκο σου δείχνει πως θα κλειστείς λίγο περισσότερο στον εαυτό σου. Ίσως να μην είσαι τόσο κοινωνικός, όσο πριν και να θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο σε σένα. Να κάνεις κάποιες σκέψεις και να θελήσεις να απομονωθείς για λίγο. Είναι μια σχετικά δύσκολη συναισθηματικά περίοδος που θα τελειώσει μόλις ο Ήλιος περάσει στο δικό σου ζώδιο. Ο 12ος οίκος έχει να κάνει με το παρασκήνιο, το κρυφό και τα μυστικά επίσης. Οπότε μόλις περάσει ο μήνας του Αιγόκερω, μπορεί να ανακαλύψεις διάφορα πράγματα που έγιναν πίσω από την πλάτη σου.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/12 έως 20/01: Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη…

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 14/12 έως 13/01

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved