Νέα Σελήνη - Έκλειψη στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη - Έκλειψη στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους

Η Νέα Σελήνη του μήνα, που είναι και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη γίνεται στις 14/12, 19:16 ώρα Ελλάδας, στις 23° 08’ του Τοξότη, ένα ζώδιο, γεμάτο ενθουσιασμό, όρεξη για ζωή, που λατρεύει τις καινούργιες συγκινήσεις. Ωστόσο, αφ' ενός λόγω της έκλειψης η υπερβολή θα επικρατήσει, αφ' ετέρου ο Ποσειδώνας και ο Άρης που συμμετέχουν σε αυτή, δεν αποκλείονται προβληματικές καταστάσεις και αρνητικές εξελίξεις, λάθη και μπερδέματα. Το σίγουρο είναι ότι θα κλείσει ένα κεφάλαιο, έστω και κακήν-κακώς, αλλά θα ανοίξει ένα καινούργιο που θα έχει... διάρκεια 6 μηνών, εξ αιτίας της έκλειψης Ηλίου!

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Τοξότης, Δίδυμοι, Παρθένος και Ιχθύες του γ' δεκαημέρου, όπως επίσης και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και πάνω κάτω στις 23 μοίρες.

Ας δούμε ποια ζώδια θα αναγκαστούν να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη - Έκλειψη στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με αρκετή ενέργεια, σε αναζωογονεί, κυρίως όμως σε ενθουσιάζει με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Εδώ όμως χρειάζεται κι η σύνεση από πλευράς σου, καθώς οι πολλές πόρτες που φαίνονται ορθάνοιχτες, ίσως κρύβουν παγίδες και καλό θα ήταν να τις διαβείς, κρατώντας τις επιφυλάξεις σου. Πολλά μπορεί να δείχνουν ωραιοποιημένα ή αλλοιωμένα και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις επιλογές σου, εξ αιτίας του Ποσειδώνα, καθώς η εικόνα που θα έχεις δε θα είναι καθαρή, με αποτέλεσμα είτε να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου για ένα άτομο, πιστεύοντας ότι είναι το κατάλληλο για σένα είτε να μεγαλώσουν τα διλήμματά σου και τελικά, ορμόμενος από το συναίσθημα της στιγμής, να κάνεις την πιο ακατάλληλη επιλογή. Κι επειδή, όπως είπαμε και στην εισαγωγή, η επίδραση της έκλειψης κρατά 6 μήνες, μην αποκλείεις όλο αυτόν τον καιρό να παιδεύεσαι και άκρη να μη βρίσκεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη στον 7ο οίκο σου, τον Τοξότη να χτυπάει τον τομέα των σχέσεών σου, ενδέχεται να βιώσεις μια μικρή συναισθηματική σύγχυση που πιθανόν να αλλάξει την οπτική με την οποία βλέπεις το σύνολο των σχέσεών σου και δη των συντροφικών. Ενδεχομένως να αισθανθείς εκτεθειμένος/η ή ότι η άλλη πλευρά δεν αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα κοινά σας ζητήματα, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις σύντομα μια «ενημέρωση συστήματος» για να ξαναμπούν τα πράγματα σε μια σειρά. Συνεργασίες, συμφωνίες και «συμμαχίες» δεν αποκλείεται να περάσουν μια δοκιμασία ή να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες για το τι σκοπό εξυπηρετούν, όπως επίσης και άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο και να χαθεί η εμπιστοσύνη σου. Βέβαια, μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις την ευελιξία σου, αλλά και να μπλοφάρεις όπου κι όποτε χρειάζεται ή να στρέψεις με μαεστρία την κατάσταση υπέρ σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 10ο οίκο σου ενισχύει τις φιλοδοξίες σου, ενώ ενδέχεται να ανοίξουν πόρτες στα επαγγελματικά σου και να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, είτε για ανελιχθείς ψηλότερα στην τρέχουσα δουλειά σου είτε για να αλλάξεις τελείως σταδιοδρομία. Η διάθεσή σου θα είναι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη, αν και μπορεί να σε πιάνει η επιπολαιότητα ώρες-ώρες που θα σε οδηγεί σε βιαστικές επιλογές κι αποφάσεις. Ωστόσο, επειδή ο Ποσειδώνας είναι ενεργός, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις ανοίγματα, παρασυρόμενος/η από τα λόγια άλλων, ιδιαίτερα αν δεν έχεις ξανασυνεργαστεί κατά οποιοδήποτε τρόπο με συγκεκριμένα άτομα γιατί θα το μετανιώσεις, αφού κινδυνεύεις να την πατήσεις. Επίσης, είναι πολύ πιθανό εστιάζεις σε άλλο σημείο, από αυτό που πραγματικά έχει σημασία και να χάνεις τον κεντρικό στόχο. Το σίγουρο είναι ότι κάποιες αποφάσεις που θα παρθούν ή κινήσεις που θα γίνουν θα αποδειχτούν επιπόλαιες και άσκοπες, οπότε όχι μόνο δε θα λύσουν κανένα πρόβλημα, αλλά στην πορεία θα δημιουργήσουν κι άλλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα δείχνουν ότι μπορείς να προσεγγίσεις και να πραγματοποιήσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου, οπότε λογικό είναι να έχεις μεγάλες προσδοκίες με αυτή τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη που γίνεται στον 8ο οίκο σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να θέσεις κάποια όρια στον εαυτό σου και κυρίως να μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα που ενδεχομένως να σε προσεγγίσουν μέσω του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και προσπαθήσουν να σε δελεάσουν, με το να σου υπόσχονται εύκολα κέρδη, διευκολύνσεις ή διασυνδέσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να σου πουλάνε… φούμαρα. Ένα οικονομικό άνοιγμα, ίσως και με τη μορφή δανείου, είναι μέσα σε αυτά που σκέφτεσαι, προκειμένου να καλύψεις τρέχουσες υποχρεώσεις ή να κλείσεις εκκρεμότητες, όμως μην απλώσεις τα πόδια σου έξω από το πάπλωμα για να μην αυξήσεις τις «τρύπες» σου, αντί να τις καλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον 2ο οίκο σου σε βάζει να ψαχτείς σε διαφορετικούς δρόμους και σε εμπνέει να βρεις ιδέες και εύκολες λύσεις, προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Όσο πιο γρήγορα κλείσεις τους παλιούς σου λογαριασμούς, υιοθετήσεις κάποιες καινούργιες πρακτικές και οργανωθείς, κάνοντας προσεκτικά σχέδια, τόσο πιο σύντομα θα φτάσεις στο θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, είναι πιθανές και κάποιες υποσχέσεις για αύξηση των εσόδων σου. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα μπορέσει να ικανοποιήσει αρκετές από τις σεξουαλικές επιθυμίες σου που θα βγουν στην επιφάνεια. Ωστόσο, με τον Ποσειδώνα συμμέτοχο, η μετέπειτα στάση του συγκεκριμένου προσώπου θα αρχίσει να σου δημιουργεί υποψίες για το κατά πόσο τα συναισθήματά του είναι αμοιβαία ή να είναι πιστό. Ίσως κάνεις καλά που έχεις αμφιβολίες. Όμως, αν δεν έχεις κάτι χειροπιαστό στα χέρια σου, μην το κατηγορήσεις γιατί πιθανόν να πέφτεις τελείως έξω και άλλη να είναι η αιτία.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Τοξότη ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σου και σε σπρώχνει να αναζωογονηθείς, είτε με έναν έρωτα είτε με την ενασχόλησή σου με ένα καινούργιο δημιουργικό ενδιαφέρον. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου θα είναι μεγάλη, οπότε θα έρθεις σε φέρει σε επαφή με αρκετό κόσμο, πιθανόν κι άλλης κουλτούρας ή χώρας. Ωστόσο, η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο ενδέχεται να σε ξεσηκώσει και αν είσαι ελεύθερος/η, τότε δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, να ζήσεις έναν «παραμυθένιο» έρωτα. Αν όμως είσαι ήδη σε σχέση, ίσως αρχίσει να σου φαίνεται άχρωμη και άγευστη κι ότι εξ αιτίας των ζητημάτων της καθημερινότητας έχει χαθεί το αίσθημα. Εκεί μπορεί να κάνεις το λάθος και να υποκύψεις, στρεφόμενος/η στην εύκολη λύση, αλλά το «πρόβλημά» σου μπορεί να γίνει μεγαλύτερο ή να ξυπνήσεις απότομα από το όνειρο.

Διάβασε επίσης: Astroquotes Δεκεμβρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2020;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved