Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Δεκέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2020;

Έφτασε ο μήνας που όλοι -λίγο πολύ- περιμέναμε, όχι τόσο γιατί είναι Χριστούγεννα, αλλά για να ξεφορτωθούμε για πάντα το 2020, ελπίζοντας ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη κι η αλήθεια είναι ότι ο Δεκέμβριος σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή, με διαφορετικά δεδομένα. Για να δούμε, πώς θα διαμορφωθεί το πλανητικό σκηνικό;

- Ο Ερμής την πρώτη κιόλας του Δεκέμβρίου, στις 21:51 περνά στον Τοξότη, βάζοντας σε νοητική κι επικοινωνιακή εγρήγορση εσάς τους Τοξότες, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Οι μετακινήσεις κι οι επαφές σας θα αυξηθούν το ίδιο κι η τάση σας να καταπιαστείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς θα νιώσετε ότι μείνατε για καιρό αδρανείς και πρέπει τώρα να πάρετε τα πάνω σας. Ο ενθουσιασμός αλλά και η αισιόδοξη οπτική ίσως κάποιους σας κάνει πιο επιπόλαιους ή απερίσκεπτους, σίγουρα όμως θα είστε πιο ανοιχτόμυαλοι. Είναι η κατάλληλη περίοδος, Ταύροι και Σκορπιοί για να τρέξετε οικονομικές υποθέσεις ενώ εσείς Λέοντες και Υδροχόοι ευνοείτε στο να κάνετε γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας, φιλικό ή κοινωνικό.

Στις 21/12, 01:08 μπαίνει στον Αιγόκερω, όπου πλέον εσείς τα Κατσίκια θα μετράτε κάθε λέξη, απόφαση ή ενέργειά σας και γενικώς θα σας πιάσει το σοβαρό σας και στην παρουσία και στη συμπεριφορά σας. Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί μια ασφυξία θα τη νιώσετε, αφού ενθουσιασμός, αναποφασιστικότητα και συναισθηματικές εκδηλώσεις και ανοίγματα θα έχουν συνέπειες. Σκορπιοί και Ταύροι είναι η κατάλληλη εποχή να διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ εσείς Τοξότες και Δίδυμοι αρχίστε να μαζεύεστε οικονομικά και να κάνετε μια πιο συνετή διαχείριση.

- Η Νέα Σελήνη στις 14/12, 19:16, που γίνεται στις 23° 08’ του Τοξότη είναι ταυτόχρονα και Ηλιακή έκλειψη, η τελευταία για το 2020, που θα ωθήσει πρώτα εσάς του Κενταύρους και ύστερα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα στα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά σας. Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί μπορεί να αλλάξουν ύφος ή να αναγκαστείτε να τις αφήσετε να τις πάρει ο αέρας και να πάτε για άλλες. Προσέξτε όμως και μη βιάζεστε γιατί θα υπάρχει μια θολούρα (λέγε με Ποσειδώνα) που μπορεί να σας μειώσει την... ορατότητα. Περιμένετε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο τελείως, τότε να κάνετε τις κινήσεις σας. Το ίδιο ισχύει και για σας τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσον αφορά στον οικονομικό και σεξουαλικό σας τομέα, αλλά και για σας τους Λέοντες και τους Υδροχόους στα ερωτικά, τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Αφροδίτη 15/12, 18:22 μμ εγκαταλείπει τον Σκορπιό και πηγαίνει στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, χρώμα και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους (όπως είναι αναμενόμενο), αλλά και πανζουρλισμό σε σας, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς, αφού το μέτρο θα το ψάχνετε και δε θα το βρίσκετε. Όλα τα θέλει μπόλικα, όλα υπερβολικά, όλα λάσκα αυτή η Αφροδίτη κι όσο να πείτε κάπου μπορεί να αναφωνήσετε ότι είναι too much για σας. Χαρείτε όμως τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο από τα όρια, γιατί όπου να ‘ναι (θα δείτε παρακάτω το γιατί) θα αρχίσει το παίδεμά σας. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα ξεσαλώσετε κι οι περιπέτειες και οι επιτυχίες σας στον ερωτικό τομέα θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης.

- Ο Κρόνος, που από πέρσι τον Ιούλιο είχε επιστρέψει στον Αιγόκερω, τον εγκαταλείπει πλέον οριστικά στις 17/12, 07:55 πμ και πηγαίνει στον Υδροχόο, βάζοντας δύσκολα σε σας τους Σταθερούς (Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς)! Τα μαθήματα που θα πάρετε θα είναι πολλά, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα ξαναθυμηθείτε τη φράση «περάστε από το ταμείο», αν δεν καταλάβετε εξ’ αρχής ότι το «πρέπει», οι νόμοι και οι κανόνες κάνουν κουμάντο κι όχι το τι θέλετε ή σας αρέσει. Λέοντες φλογεροί, Σκορπιοί παθιασμένοι και Υδροχόοι επαναστάστες, ήρθε η ώρα να, σοβαρευτείτε, αναλάβετε ευθύνες και να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους σας. Σίγουρα, εύκολα δε θα είναι, αλλά μόνο έτσι θα τα καταφέρετε και θα κρατήσετε ό,τι κατακτήσετε. Κάπως πιο εύκολα, λόγω του πρακτικού σας πνεύματος και της υπομονής σας θα τον καταπιείτε εσείς οι Ταύροι, όχι όμως ότι δε θα ζοριστείτε και καθόλου. Εσείς οι Αιγόκεροι, που είστε η επιτομή του τρίπτυχου «λογική, σοβαρότητα, υπευθυνότητα» θα λάβετε την ανταμοιβή σας, που βέβαια δε θα είναι πλουσιοπάροχη, ενώ Καρκίνοι και Ζυγοί ενδεχομένως μετά από κόπους και βάσανα να δείτε να επανέρχεται η σταθερότητα στην οικονομική και ερωτική σας ζωής.

- Ο Δίας, τον ακολουθεί και περνά κι αυτός στις 19/12, 15:55, στον Υδροχόο και περίπου για 1 χρόνο θα βοηθήσει κάπως εσάς τους Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς, να καταπιείτε το πικρό ποτήρι του Κρόνου, αρκεί να μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και υποπέσετε σε υπερβολές και... σφάλματα (για σας τους 3 τελευταίους χτυπά η καμπάνα!). Το ομαδικό πνεύμα θα κυριαρχήσει κι ίσως λάβετε βοήθειες σημαντικές από ανθρώπους, που δεν περιμένατε ή φίλους. Θα βρείτε συνοδοιπόρους σε μια κοινή σας προσπάθεια ή κίνηση και θα αυξήσετε σημαντικά τον κύκλο ή τη δημοφιλία σας. Σεξουαλικά και οικονομικά, Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας, αρκεί να βγείτε κάπως από την πεπατημένοι, ενώ εσείς οι Κριοί και οι Ζυγοί θα προσελκύσετε καινούργια άτομα, που -όπως πάντα- δε θα είναι όλα της προκοπής, αλλά μέσα από το σωρό θα βρείτε κάποιο που θα σας κλέψει την καρδιά ή θα κεντρίσει την προσοχή σας, μιας και θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχετε συναντήσει.

- Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, που σηματοδοτεί ταυτόχρονα και το Χειμερινό Ηλιοστάσιο γίνεται στις 21/12, 12:03 μμ, με εσάς τους Αιγόκερους να αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας, αφού ξέρετε ότι θα πρωτοστατείτε και έναν μήνα και προετοιμασμένοι -από πάντα- θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί δείξτε συνέπεια, υπευθυνότητα αλλά και προθυμία να βάλετε κάτω κάποια κακώς κείμενα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Ταύροι και Παρθένοι τι πρόβλημα να έχετε; Τον πραγματικό εαυτό σας θα βγάλετε και θα κερδίσετε εντυπώσεις (αλλά και καρδιές) με την αξιοπιστία και τη σταθερότητά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα πάρετε στα σοβαρά τις ερωτικοσεξουαλικές και οικονομικές σας υποθέσεις και θα κάνετε ανάλογες κινήσεις.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 30/12, 05:27 πμ, στις 08° 53’ του Καρκίνου, φορτίζοντας συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες και νοσταλγία για παρελθοντικές στιγμές σε σας τα Καρκινάκια πρώτα και μετά σε Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς που έχετε γεννηθεί αρχές του ζωδίου σας. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, λόγω ημερών, μπορεί να μην είναι και πολύ ευχάριστες, καθώς εκτός από την κούραση για τις όποιες προετοιμασίες, ίσως «ξεθαφτούν» και ζητήματα που θεωρούσατε περασμένα-ξεχασμένα. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και στα επαγγελματικά ή τη σχέση σας. Κι εδώ θα πρέπει να επιδείξετε ψύχραιμο και αποφασιστικό πρόσωπο, για να τα διευθετήσετε μια και καλή. Δίδυμοι και Τοξότες επηρεάζεστε αρκετά σε οικονομικά σας ζητήματα, εκτός αυτού όμως θα σας βγει και μια σεξουαλική-ρομαντική διάθεση, που αν δεν έχετε σταθερό ταίρι για να τη βγάλετε θα σας δημιουργηθεί μελαγχολία ή θα νιώσετε ξαφνικά πολύ μόνοι. Παρθένοι και Ιχθύες καλό θα ήταν να παραμείνετε πιστοί στα κριτήριά σας και να μην αφήσετε να σας παρασύρει η συγκίνηση της στιγμής για να μην κολλήσετε με άτομο ακατάλληλο γιατί μετά δε θα μπορείτε να το ξεφορτωθείτε!

- Ο Άρης θα παραμείνει και αυτόν τον μήνα στον Κριό, ο οποίος όμως από τις 15/12, θα πιάσει το γ' δεκαήμερο πια, οπότε και θα φτάσει στο τέλος της μακρύχρονης παραμονής του στο συγκεκριμένο ζώδιο!

Φορτωμένος με δώρα για όλα τα ζώδια έρχεται ο Δεκέμβριος. Αν, ωστόσο, ενδιαφέρεστε για το πότε, το πού κι αν ευνοείστε σε συγκεκριμένα ζητήματα, δεν έχετε παρά να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ.

Καλά Χριστούγεννα να έχετε και να υποδεχτείτε με χαρά, αγάπη και υγεία το 2021! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιανουάριο, όπου το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει και ευχόμαστε να σας «βρούμε» πάλι όλους εδώ!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο

Προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2020: Οι προσπάθειες φέρνουν καρπούς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved