Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Τοξότη

Όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, μια… αλλαγή στην ατμόσφαιρα την νιώθουν όλοι

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Τοξότη

Η ενέργεια του ζωδίου αυτού είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Του Σκορπιού για παράδειγμα είναι πιο dark, του Ζυγού είναι πιο… ανάλαφρη και πάει λέγοντας. Υπάρχουν όμως 4 ζώδια που προφανώς και θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Τοξότη σε σχέση με τα άλλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι ακριβώς απέναντι από τον Τοξότη. Η ενέργεια του ζωδίου αυτού λοιπόν θα επικεντρωθεί στον έβδομο οίκο τους. Τι σημαίνει αυτό; Θα δουν αλλαγές και σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις τους, τόσο με τους άλλους, όσο και με το ταίρι τους. Πόσω μάλλον όταν έχουν να περιμένουν και μια Πανσέληνο- Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό τους, αλλά και μια Νέα Σελήνη- Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη! Ο έβδομος οίκος κυβερνά την ερωτική ζωή και ό,τι έχει να κάνει με το άλλο μας μισό. Οπότε οι επόμενες μέρες, θα φέρουν αρκετές αλλαγές στο κομμάτι αυτό και οι Δίδυμοι θα πρέπει να περιμένουν συναρπαστικές εξελίξεις. Για όσους είναι μόνοι/ες, ένα φλερτ μπορεί να γίνει δεσμός ή να γνωρίσουν ένα ξεχωριστό άτομο και να ερωτευτούν. Ο έρωτας γενικά θα κυριαρχεί το επόμενο διάστημα για τους Διδύμους.

ΛΕΩΝ

Ερωτικές εξελίξεις θα πρέπει να περιμένεις και εσύ καθώς ο Τοξότης κυβερνά τον 5ο οίκο σου, δηλαδή ό,τι έχει να κάνει με φλερτ, νέες γνωριμίες, αλλά και τα παιδιά. Μπορεί ο έβδομος να είναι ο οίκος των σχέσεων και ο όγδοος αυτός του σεξ, ωστόσο, αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Όλα αυτά λοιπόν με τον Ήλιο στον Τοξότη, είναι εφικτά, μάλιστα η Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους, στις 30/11 είναι αρκετά τυχερή σε αυτόν τον τομέα. Προσοχή χρειάζεται η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, στις 14/12! Και δεσμευμένος να είσαι πάντως, τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου άσχημα, διότι θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου το επόμενο διάστημα.

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου αγαπητέ Τοξότη! Είσαι ο πρωταγωνιστής του μήνα και λογικό είναι να απασχολήσεις τους γύρω σου. Ο Ήλιος είναι πάνω σου και αυτό σημαίνει ότι θα λάμπεις. Θα έχεις τύχη και θα μπορέσεις να περάσεις καλά και να νιώσεις έστω και για ένα μήνα… σαν star του σινεμά. Θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Γενικά είσαι και τυχερό ζώδιο, καθώς κυβερνήτης σου είναι ο Δίας και αυτό από μόνο του κάνει… να γεννάνε και τα κοκόρια σου. Ωστόσο, αν η πρώτη Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στις 30/11, στους Διδύμους, μπορεί ακόμα και να σε ζευγαρώσει, θα πρέπει να προσέξεις πολύ την Ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου, στις 14/12, καθώς τα φαινόμενα θα απατούν...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να περνάμε δύσκολα με την καραντίνα, τον κορωνοϊό και όλη αυτή την μαυρίλα που μας περιτριγυρίζει, εσύ όμως θα μπορέσεις λίγο να χαμογελάσεις. Ο Ήλιος στον Τοξότη για σένα «φωτίζει» τον ενδέκατο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσεις καλά με φίλους, γνωστούς και τους δικούς σου ανθρώπους. Δεν μπορείς να βγεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μιλάς μαζί τους μέσω social media ή video κλήσεων. Άσε που μέσα σε τόσα γκρουπ που θα σε προσθέσουν, ένα φλερτ μπορεί και να παραμονεύει για σένα που είσαι μόνος/η, στις 30/11, με την Πανσέληνο - έκλειψη στους Διδύμους, οπότε μην απορρίπτεις τις συνομιλίες αυτές.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις από 21/11 έως 21/12: Έρωτας αλυσοδεμένος και αποκλειστικός

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 15/11 έως 14/12

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved