Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Νοέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2020;

Ο καιρός είναι ψυχρός, αλλά ο Νοέμβριος μάλλον θα μας... ζεστάνει τόσο, που θα ανάψουμε με όσα μας επιφυλάσσει. Για να δούμε, πώς θα διαμορφωθεί το πλανητικό σκηνικό;

- Ο Ερμής έως και τις 4/11 θα είναι ανάδρομος στον Ζυγό. Στις 10/11, 23:56, ξαναπερνά στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει όλο τον μήνα, στρέφοντας την προσοχή τόσο των αξιαγάπητων Σκορπιών όσο και τη δικής σας, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, σε οικονομικές υποθέσεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια και μισθολόγια μπαίνουν στο τραπέζι για διαπραγμάτευση, ενώ όροι και προϋποθέσεις εξετάζονται εξονυχιστικά. Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και πώς θα κλείσετε εκκρεμότητες με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Κάποια κέρδη ή θετικές εξελίξεις σε σχετικά θέματα να αναμένετε εσείς οι Ζυγοί κι οι Κριοί, ενώ εσείς Καρκίνοι κι Αιγόκεροι πετυχαίνετε διάνα και στον έρωτα.

- Η Νέα Σελήνη στις 15/11, 08:06, στις 23° 17’ του Σκορπιού, έρχεται κλείσει έναν κύκλο στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας, αλλά και να ανοίξει έναν καινούργιο κι ενδεχομένως απαλλαγμένο από τα βάρη του παρελθόντος σε σας τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Υδροχόους. Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα επαναπροσδιοριστούν, θα τερματιστούν ή θα αλλάξουν, ενώ με μεγαλύτερη ευκολία από ποτέ θα δοθεί τέλος σε παθογένειες και ζητήματα που χρονίζουν. Η απόφαση για κάποιους από σας για δημιουργία δεσμού, γάμο ή συμβίωση θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Ευνοείστε κι εσείς Καρκίνοι με ένα ειδύλλιο που θα σας συγκλονίσει, ενώ Κριοί και Ζυγοί οικονομικά και ερωτικά ετοιμαστείτε για ένα καλό upgrade!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Την ίδια μέρα (15/11), ο Άρης στον Κριό γυρνά σε ορθή πορεία, ανεβάζοντας την ταχύτητά του, σπρώχνοντας με τη βία σχεδόν και εσάς Κριάρια, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, για να καλύψετε το χαμένο έδαφος των δύο περίπου μηνών. Τώρα θα ανασκουμπωθείτε γιατί ξεκινά ένας αγώνας δρόμου, ώστε γίνουν πράγματα στη προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Όπως γίνεται κατανοητό, όλη αυτή η φούρια θα φέρει πιέσεις, ξεσπάσματα και εντάσεις, οπότε καλύτερα να παράγετε έργο με το στόμα κλειστό, παρά να αναλωθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και τσακωμούς. Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες, με τις ξαφνικές παρορμήσεις σας πολλά θα καταφέρετε σε λίγο χρόνο, αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και τη συμπεριφορά σας γιατί οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και δη οι ερωτικές θα είναι τεταμένες, ενώ θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και αντιπάθειες. Παρθένοι και Ιχθύες, περιφρουρήστε ό,τι έχετε από «εξωτερικές διεκδικήσεις», αφού κάποιου τύπου... επιδρομή θα την βιώσετε. Καλού κακού περιορίστε τον καταναλωτισμό σας γιατί τα έξοδά σας θα αυξηθούν και κινδυνεύετε να ξετιναχτείτε.

- Η Αφροδίτη 21/11, 15:22 μμ περνά το κατώφλι του Σκορπιού και μας υπόσχεται νύχτες αξέχαστες. Μας καλεί να βιώσουμε τον απόλυτο έρωτα, να αφήσουμε τα πάθη μας να μας παρασύρουν, να δώσουμε την ψυχή μας και να πάρουμε τα πάντα. Μέτρο δεν έχει, ούτε μέσες άκρες. Είναι απόλυτη, πεισματάρα και τα θέλει όλα δικά της. Τα συναισθήματα που θα προκαλέσει σε σας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους θα είναι έντονα και θα είστε ανήμποροι να σκεφτείτε λογικά το οτιδήποτε, αφού αυτό που θα σας νοιάζει είναι το πώς θα καλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας. Εκτός από οικονομικά οφέλη και κέρδη, υπόσχεται και σαρωτικές επιτυχίες στον έρωτα σε σας Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε σχέση και μάλιστα με προοπτικές, αφού με τη συγκεκριμένη Κυρία τίποτα δε γίνεται πρόχειρα ή για λίγο.

- Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη στις 21/11, 22:40, γεμίζοντας με ενθουσιασμό, ανεμελιά και αισιοδοξία εσάς τους Τοξότες, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Για ένα μήνα καλείστε να επεκταθείτε, να ζήσετε την περιπέτεια, να πάρετε πρωτοβουλίες για την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας, όσο φιλόδοξα κι αν είναι, να ψάξετε ευκαιρίες και νέες προοπτικές, να ξεφύγετε λίγο από τα στενά όριά σας και να δείτε τι γίνεται... έξω στον κόσμο. Στο ερωτικό παιχνίδι εσείς οι Λέοντες θα διαπρέψετε, Ταύροι και Σκορπιοί ίσως γίνεται πιο ριψοκίνδυνοι ή βαλθείτε να κυνηγήσετε το εύκολο κέρδος για να βελτιώσετε οικονομικά σας, ενώ Υδροχόοι διασκεδάζετε, συναναστρέφεστε καινούργιο κόσμο και κάνετε πολλές και ποικίλες νέες επαφές.

Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται 30/11, 12:27 ώρα Ελλάδας, στις 08° 37’ Διδύμων έρχεται να αναταράξει την ηρεμία των Δίδυμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων, βγάζοντας στη φόρα κρυφές πτυχές των προσωπικών, επαγγελματικών και οικογενειακών ζητημάτων. Της τρελής το πανηγύρι θα γίνει σε σχέσεις, συνεργασίες, συντρόφους και στο σπίτι σας, με την υπερβολή να φτάνει στο μέγιστο επίπεδο και τα γεγονότα να σας φτάνουν πρόθυρα νευρικής κρίσης. Εσείς, Ταύροι και Σκορπιοί επιδείξτε ευελιξία στα οικονομικά και τα ερωτικά σας και μην στοχεύετε μόνο στα πολλά, αλλά και στο πώς θα εξασφαλίσετε αυτά που έχετε. Μια θεαματική επιτυχία όμως δεν είναι απίθανη. Το ίδιο ισχύει και σε σας τους Κριούς, Λέοντες και Υδροχόους, οπότε ξεχυθείτε, κάντε τα κονέ σας, γοητεύστε τα πλήθη και κάψτε καρδιές.

Δεν είχαμε άδικο! Πολλές ευκαιρίες μας προσφέρει για να εκμεταλλευτούμε όλοι μας, προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές. Αν θέλετε όμως να φτιάξετε ένα σχέδιο δράσης, να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Νοέμβριο

Πανσέληνος - Blue Moon Οκτωβρίου στον Ταύρο: Σκόνη και θρύψαλα

Μηνιαίες προβλέψεις 23/10 έως 21/11: Είναι δυνατόν τα πράγματα να πάνε χειρότερα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved