Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Οκτώβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2020;

Φτάσαμε και στον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, τον Οκτώβριο, με την αλλαγή της χειμερινής ώρας να προδιαθέτει για το χειμωνιάτιο mood, όμως θα μας δείξει ότι ο χρόνος δεν θα περάσει τόσο γρήγορα, καθώς θα υπάρξουν πλανητικά γεγονότα που θα επηρεάσουν αρκετά κάποια ζώδια. Ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το κύριο μενού του!

- Η πρώτη από τις 2 Πανσελήνους του μήνα γίνεται 02/09, 00:05 ώρα Ελλάδας, στις 09° 08’ του Κριού, η οποία έρχεται να φωτίσει τις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων, οπότε, καλό θα ήταν να συγκεντρώσετε όλη την ενέργειά της που είναι κι άφθονη, για να ξεκινήσετε ξεκαθαρίσματα και διεκδικήσετε μια καλύτερη ζωή. Έχετε, ωστόσο, υπόψη σας ότι το Εγώ και το Εμείς θα έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση και το πρώτο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επικρατήσει. Ας μην ξεχνάμε ότι η φωτιά δύσκολα κουμαντάρεται, γι' αυτό αμφιβολίες και δισταγμοί εξαφανίζονται και τίποτα δε δείχνει ικανό να φρενάρει την συναισθηματική ορμή. Επίδραση μεγάλη θα έχει και πάνω σας, Παρθένοι και Ιχθύες, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι στον οικονομικό και τον ερωτικοσεξουαλικό τομέα.

- Η Αφροδίτη την ίδια μέρα, 2/10, 23:48, θα μπει στην Παρθένο, δίνοντας μια άλλη διάσταση στα ερωτικά πράγματα, πιο ρεαλιστική, για εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Ωραία τα μεγάλα σχέδια και όνειρα, όμως κανείς δεν βάσισε τη σχέση του μόνο με αυτά. Ο έρωτας χρειάζεται και δουλειά να συντηρηθεί, οπότε σηκώστε τα μανίκια σας και ξεκινήστε, αν θέλετε να τον κρατήσετε. Από την άλλη, στην πράξη θα μετρηθεί και κάθε συνεργασία, όπως και τα πάρε-δώσε με την οικογένεια. Ευκαιρία είναι να φτιάξετε και το σπίτι σας ή να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να ανέλθετε επαγγελματικά. Εσείς πάλι, Ταύροι και Αιγόκεροι, τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζετε, γι’ αυτό και θα γίνετε περιζήτητοι στο αντίθετο φύλο. Οικονομικά και ερωτικά ευνοήστε και εσείς Λέοντες και Υδροχόοι, αρκεί να έχετε μέτρο!

Στις 28/10, 4:44 πμ θα μπει στον Ζυγό, έρχεται να ζευγαρώσει εσάς τους Ζυγούς αλλά και να ανοίξει τις πόρτες για άλλες... προοπτικές ή επιλογές σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Κοινωνικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, πώς να μην έχετε επιτυχία στο αντίθετο φύλο; Θα φτάσετε σε σημείο να μην μπορείτε να διαλέξετε. Εσείς, δε, οι Δίδυμοι θα καλοπεράσετε όλο αυτό το διάστημα, βρίσκοντας τον πραγματικό, διπλό, τριπλό... πολλαπλό εαυτό σας γιατί στο φλερτ δε θα έχετε αντίπαλο! Παρθένοι και Ιχθύες θα διανύσετε μια από τις πιο σεξουαλικές φάσεις σας, αλλά θα δείτε και το ταμείο σας να γεμίζει, ενώ εσείς οι Υδροχόοι ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τα πλήθη.

- Ο Ερμής θα παραμείνει στον Σκορπιό, ωστόσο, στις 13/10 θα γυρίσει ανάδρομος, οπότε, όχι μόνο εσείς, Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι αλλά όλοι μας θα ταλαιπωρηθούμε, ο καθένας στον τομέα που τον αφορά. Το μόνο στάνταρ είναι ότι θα υπάρξουν προβλήματα σε μετακινήσεις και επικοινωνία, όπως επίσης σε γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, συμφωνίες, αγορές και ό,τι άλλο ανήκει στη δικαιοδοσία του Ερμή και το μόνο που θα μας επιτρέψει να κάνουμε, είναι να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος ή βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια και ιδέες που είχαμε αφήσει στην άκρη. Επίσης, ταξίδια κι εκδρομές θα παρουσιάσουν λιγότερα προβλήματα, αν επισκεφτούμε μέρη που είχαμε ξαναπάει παλιότερα και ξέρουμε τα κατατόπια. Έτσι όπως θα πηγαίνει όλο και πιο πίσω, στις 28/10, θα περάσει και πάλι στον Ζυγό!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Στις 16/10, έχουμε τη Νέα Σελήνη, που γίνεται 22:30 ώρα Ελλάδας, στις 23° 53’ του Ζυγού, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει το έργο που είχε ξεκινήσει προ 15 ημερών, με την Πανσέληνο στον Κριό, αλλά και να αναγκάσει εσάς τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους (με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα βοηθούς) να ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας και να κάνετε την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμοί καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό, καθώς οι χωρισμοί... οι διαχωρισμοί και τα διαζύγια (με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια) είναι πιο πιθανά, εφ' όσον δεν... τραβάει η ομάδα. Από δίπλα κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι που θα δείτε τη ματαιότητα και το πόσο άσκοπο είναι να παλεύετε για κάτι που δε φτιάχνετε στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας, αλλά κι οι Υδροχόοι που θα στείλετε στο καλό όποιο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται στις δικές σας προδιαγραφές.

- Ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό, 23/10, στις 02:00, ενισχύοντας στο μέγιστο τον μαγνητισμό σας, το σεξαπίλ, τη θέληση και την αποφασιστικότητα πρωτίστως σε εσάς τους Σκορπιούς, που σας καλεί σας να βάλετε τη σφραγίδα σας μέσα στον επόμενο μήνα, να αναλάβετε τα ηνία στα προσωπικά σας, να πάρετε πρωτοβουλίες, να βάλετε στόχους και φυσικά να τους πετύχετε. Το ίδιο ωθείστε να κάνετε κι εσείς, Ταύροι, Λέοντες κι Υδροχόοι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και στα επαγγελματικά σας. Δε θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, όλα θα είναι μεθοδευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα και θα εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία για να τα καταφέρετε! Εσάς τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, ενώ Καρκίνους και Αιγόκερους ερωτικά!

- Η 2η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 31/10, 17:48, στις 08° 38’ Ταύρου, η οποία είναι και Blue Moon (έτσι ονομάζεται κάθε 2η Πανσέληνος που γίνεται τον ίδιο μήνα). Αρκετές εξελίξεις θα υπάρξουν στα προσωπικά και επαγγελματικά των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών κα Υδροχόων, μέσα από διάφορες ανατροπές και αλλαγές δεδομένων, με στόχο να τα βάλετε όλα σε μια νέα βάση. Οπότε, εσείς οι Σταθεροί, προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί δε θα σας χαριστεί καθόλου. Καθότι εντείνει και τα πάθη και τους πόθους, εσείς Κριοί και Ζυγοί, είστε οι πρώτοι που θα αφεθείτε να σας παρασύρει, με τους Καρκίνους τους Αιγόκερους να ακολουθούν κι ό,τι ήθελε προκύψει. Αν πάτε κόντρα, το πιο πιθανό είναι να χάσετε και στα οικονομικά και στα ερωτικά σας.

- Ο Άρης θα παραμείνει ανάδρομος στον Κριό όλο τον Οκτώβριο, μάλιστα από τις 18/10 θα αρχίζει να επηρεάζει το β' δεκαήμερο των ζωδίων.

Όπως βλέπουμε, συνηθισμένα και μη γεγονότα δε θα αφήσουν κανένα ζώδιο ανεπηρέαστο τον Οκτώβριο. Αλλά αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τους πλανήτες και το τι σκαρώνουν μεταξύ τους, για να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε ή να αποφύγετε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Διάβασε επίσης:

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2020 στον Κριό: Κοίτα πρώτα τον εαυτό σου!

Προβλέψεις Οκτωβρίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Οκτώβριο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved