Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2020;

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου δε δείχνει ιδιαίτερα ανησυχητικός, ωστόσο, θα υπάρξουν πλανητικά γεγονότα που θα επηρεάσουν αρκετά κάποια ζώδια. Ας πάμε να δούμε τι θα μας σερβίρει ο Σεπτέμβριος και πόσο ομαλά θα μας βάλει στο... μετακαλοκαιρινό κλίμα:

Πανσέληνος του μήνα γίνεται 02/09, 08:41 ώρα Ελλάδας, στις 10° 12’ των Ιχθύων κι εσείς του Μεταβλητού Σταυρού, (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), εκτός του ότι θα σας συνεπάρει το ολόγιομο Φεγγάρι και θα σας πιάσει η ρομαντική διάθεση, καλείστε να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, προσωπική κι επαγγελματική. Να εγκαταλείψετε ιδέες και σχέδια που πλέον φαίνονται ανέφικτα ή άκαιρα, χωρίς όμως να σταματήσετε να εμπνέεστε, να ονειρεύεστε και να ελπίζετε για το καλύτερο. Δύσκολο αρκετά, όμως όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι κι αυτή έχει κύριο ζητούμενο το να βρεθεί μια ισορροπία σε δύο... αντίρροπες δυνάμεις, για να υπάρξει εξέλιξη. Ο κλήρος πέφτει, λοιπόν, σε σας, να ισιώσετε την τραμπάλα της λογικής και της φαντασίας, του μυαλού και της καρδιάς κι ανάλογα να προχωρήσετε. Ο έρωτας σαφώς κατέχει σημαντική θέση, σαν συναίσθημα, που θα σας παρασύρει σε όνειρα και φαντασιώσεις εσάς τους Καρκίνους, Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και τους Σκορπιούς, όμως οφείλετε να ξεσταυρώσετε τα χεράκια σας, να κάνετε τις κινήσεις σας και να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας.

- Ο Ερμής στις 05/09, 22:46 θα περάσει στον Ζυγό, επαναφέροντας τις ισορροπίες, τη συμβιβαστική διάθεση και την γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων σε σας τους Ζυγούς. Από την άλλη όμως, οι Καρκίνοι, Κριοί κι Αιγόκεροι μάλλον θα τα «παίξετε» από την αναποφασιστικότητα που θα σας πιάσει, την έλλειψη αυθορμητισμού, τους ενδοιασμούς και τις δεύτερες σκέψεις που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σας ή θα επηρεάζεστε από τη γνώμη άλλων και θα είστε συχνά σε αμφιβολία. Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες κι Υδροχόοι όμως να είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε σε όμορφες... ερωτικές πολιτείες, αφού φλερτ και προτάσεις θα έχετε αρκετές και ιδιαίτερα ικανοποιητικές.

Στις 27/09, 11:21 μπαίνει στον Σκορπιό, στρέφοντας την προσοχή σε σας τους Σκορπιούς, αλλά και στους Λέοντες, Ταύρους και Υδροχόους, σε οικονομικές υποθέσεις, έσοδα και πηγές χρηματοδότησης. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια και μισθολόγια μπαίνουν στο τραπέζι για διαπραγμάτευση, ενώ όροι και προϋποθέσεις εξετάζονται εξονυχιστικά. Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα βγάλετε επιπλέον χρήματα ή πώς θα κλείσετε εκκρεμότητες με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Σίγουρα θα είστε πιο καχύποπτοι, δύσπιστοι και ενδεχομένως -ορισμένες φορές- απόλυτοι και δογματικοί, όσον αφορά στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα θέματά σας ή στις αντιλήψεις σας. Κάποια κέρδη ή θετικές εξελίξεις σε συναφή θέματα, αλλά και στα ερωτικά σας να αναμένετε να έχετε κι εσείς οι Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα, μια μέρα μετά, δηλαδή, 06/09, 10:21, όπου και θα παραμείνει όλο τον μήνα, προσφέροντας πλούσια δώρα σε σας κυρίως Λιοντάρια, αλλά και σε Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. Το πεδίο είναι ελεύθερο, τα φώτα στραμμένα πάνω σας, οπότε ήρθε η στιγμή να μεγαλουργήσετε. Τόλμη, λάμψη, αυτοπεποίθηση, σας κάνουν να αισθάνεστε (και να φαίνεστε) ακαταμάχητοι, οπότε θα έχετε την ευκαιρία σας να ζήσετε στιγμές φλογερού πάθους, να μοιραστείτε γενναιόδωρα συναισθήματα και μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και καλοπέρασης, ενώ κάποιοι πιο τυχεροί θα δημιουργήσετε και μια καινούργια σχέση. Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες που θα διαπρέψετε στον ερωτικό στίβο κερδίζοντας καρδιές και εντυπώσεις, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα δείτε τα οικονομικά σας να παίρνουν την... ανηφόρα.

- Το σημαντικότερο γεγονός του Σεπτεμβρίου είναι ότι ο Άρης στον Κριό θα βρίσκεται σε στάση από τις 09/09 και στις 11/09 θα γυρίσει ανάδρομος, όπου και θα παραμείνει έως τις 15/11. Αλίμονο σε σας του Παρορμητικού Σταυρού, που, όπως όλα δείχνουν προβλήματα από τα παλιά ή κάποια που δημιουργήθηκαν πρόσφατα θα επανέλθουν στο προσκήνιο, δημιουργώντας εντάσεις και ρήξεις, τόσο σε σας τα Κριάρια, όσο και σε σας τους Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Στην πρίζα θα είστε, ανάσα δε θα πάρετε κι αν νομίζετε ότι θα αποφύγετε τη μάχη σώμα με σώμα είστε γελασμένοι, αφού θα χρειαστεί να υπερασπίσετε τα δικαιώματά σας και κάθε τι που νοιάζεστε. Διάφορα οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα θα αναβιώσουν και θα ταλαιπωρήσουν και εσάς τους Τοξότες, Ιχθύς και Παρθένους, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν πρώην εραστές ή ερωμένες και θα θέλουν να ξαναμπούν στη ζωή σας. Ακόμα και αν είστε μόνοι, μην το κάνετε γιατί θα το μετανιώσετε!

-Στις 17/09, έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται στις 13:59 ώρα Ελλάδας, στις 25° 00’ της Παρθένου, ωθώντας εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς να κλείσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας με το παρελθόν και μάλιστα σύντομα γιατί μόνο έτσι θα διαγράψετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να βάλετε το μυαλό σας κάτω να δουλέψει, για να βρείτε λύσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας, μένοντας παράλληλα ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να οδεύσετε προς... αποκατάσταση, βρίσκοντας το πρόσωπο που θα σας εμπνεύσει, ώστε να προχωρήσετε μαζί του σε μια συμβίωση ή και γάμο. Αφορά και σε σας τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, αν έχετε ήδη αποφασίσει να βάλετε τέλος στη μοναξιά σας. Λέοντες και Υδροχόοι θα έρθετε σε άμεση επαφή με την πραγματικότητα, ίσως να ρίξετε και τον πήχη των προσδοκιών σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά και ερωτικά σας θέματα.

-Ο Ήλιος θα περάσει στον Ζυγό, σηματοδοτώντας την Φθινοπωρινή Ισημερία, στις 22/09, 16:30, το απόγευμα. Η νύχτα... ισοφαρίζει τη μέρα και φέρνει το... παιχνίδι των εποχών ξανά στα ίσια του, κινούμενη στο πνεύμα του συγκεκριμένου ζωδίου, που τα θέλει όλα ζυγιασμένα με ακρίβεια, ενέργεια, κινήσεις, αποφάσεις, ώστε να διατηρηθεί το αρμονικό και ισορροπημένο κλίμα. Ζυγοί, αλλά και Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα γίνετε πιο κοινωνικοί, συμβιβαστικοί και με διάθεση να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και τσακωμούς στο οικογενειακό, ερωτικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, συχνά όμως κάποιοι δε θα επιτυγχάνετε το στόχο σας. Σίγουρα όμως όλοι, είτε σας αρέσει είτε όχι, θα αποδεχτείτε τη σημασία των άλλων στη ζωή σας και ίσως οι μόνοι να βγείτε προς αναζήτηση συντρόφου/συνοδοιπόρου. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες και Υδροχόοι, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και για τα ερωτικά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και για τα οικονομικά σας.

Όπως βλέπουμε, συνηθισμένα και μη γεγονότα δε θα αφήσουν κανένα ζώδιο ανεπηρέαστο τον Σεπτέμβριο. Αλλά αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τους πλανήτες και το τι σκαρώνουν μεταξύ τους, για να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε ή να αποφύγετε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις 22/8 - 22/9: Ξυπνούν εφιάλτες από το παρελθόν!

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου: Αντιμετώπισε τις καταστάσεις αλλιώς!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Σεπτέμβριο

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Διάβασε τι να περιμένεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved