Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Αύγουστο

Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2020;

Ο φετινός Αύγουστος αναμένεται πιο ήρεμος και με όχι και τόσες μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις, αν και κάποια γεγονότα δε θα εκλείψουν που θα επηρεάσουν αρκετά κάποια ζώδια. Ας πάμε να δούμε τι θα μας σερβίρει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού κι αν θα χαλάσει τις διακοπές μας:

Πανσέληνος του μήνα γίνεται 03/08, 18:57, στις 11° 45’ του Υδροχόου, όπου Λιοντάρια, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, είτε λόγω της ψυχολογικής πίεσης που θα σας ασκηθεί είτε λόγω γεγονότων που θα μεταβάλλουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Δε χρειάζεται πανικός και δράματα, αλλά ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας που θα αφήσει το στίγμα του βαθιά μέσα σε σας τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες, όπως επίσης και μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σε σας Καρκίνους και Αιγόκερους.

- Ο Ερμής στις 05/08, 6:32 πμ θα περάσει στον Λέοντα, δίνοντας μια ευκαιρία σε σας τα Λιοντάρια, τους Υδροχόους, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς να εντυπωσιάσετε τον κόσμο, με την παρουσία σας, να τραβήξετε τα φώτα πάνω σας, φυσικά να αυτοδιαφημιστείτε και θα καταφέρετε με επιτυχία να κάνετε καλές διασυνδέσεις. Εσείς Κριοί και Τοξότες θα βγάλετε το φλογερό σας ταμπεραμέντο και θα κερδίσετε καρδιές, ενώ Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα έχετε αρκετές ιδέες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να... σπαταλήσετε όσα βγάζετε σε αγορές κι απολαύσεις.

Στις 20/08, 4:30 πμ θα μπει στην Παρθένο, προσφέροντας μια ευκαιρία σε σας τους Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να οργανώσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, να καταστρώσετε τα σχέδιά σας και να επικοινωνήσετε με συγκεκριμένους ανθρώπους και να κάνετε χρήσιμες επαφές. Θα κλείσετε όλες τις εκκρεμότητές σας και θα τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις που αναβάλατε συνέχεια. Θα βοηθηθείτε κι εσείς Υδροχόοι και Λέοντες στο να μαζέψετε χρήματα που δεν θα ξοδέψετε ελαφρά τη καρδία, ενώ Αιγόκεροι και Ταύροι θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, έστω για λίγο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Αφροδίτη θα μπει στον Καρκίνο, 07/08, στις 18:32 μμ, όπου και θα παραμείνει όλο τον Αύγουστο, προσπαθώντας να ανακουφίσει τις καρδιές των Παρορμητικών, που έχουν "πληγεί" από τον Άρη στον Κριό, όλο το προηγούμενο διάστημα και που θα συνεχίσει να τους ταλαιπωρεί για καιρό. Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί, βγάλτε τον ερωτισμό, τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας κι ετοιμαστείτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές αγάπης και συντροφικότητας, αγκαλιά με το έτερο ήμισυ ή να γνωρίσετε κάποιο άλλο, αν είστε ελεύθεροι κι ωραίοι. Να ξέρετε ότι οι πιθανότητες δημιουργίας σχέσης είναι περισσότερες τωρα, καθώς δε θα ψάχνετε για περιπέτειες και πρόσκαιρες απολαύσεις. Ανάλογες στιγμές θα ζήσετε κι εσείς Σκορπιοί και Ιχθύες, καθώς θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο ή το ταίρι σας, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα αρχίσετε να βλέπετε μια άνθηση στα οικονομικά σας, αλλά και τα σεξουαλικά σας.

-Στις 19/08, 05:41 μμ, έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται στις 26° 35’ Λέοντα κι εσείς του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί καλείστε να καλείστε να κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον ερωτικό τομέα. Σαφώς τίποτα δε θα είναι εύκολο, αφού ενδεχομένως να χρειαστεί να επιβληθείτε ακόμα και στα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που πλέον δε σας εξυπηρετούν. Πιθανόν να ρισκάρετε αλλαγές, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για συμβίωση-γάμο ή παιδί είτε για χωρισμό, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε συθέμελα το χώρο σας. Στο παιχνίδι συμμετέχετε έμμεσα κι εσείς Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, όπου τα δεδομένα στον ερωτικό και οικονομικό σας τομέα αλλάζουν προς το καλύτερο και πλέον διεκδικείτε να πάρετε αυτά που πραγματικά αξίζετε.

-Ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο, στις 22/08, 18:45 μμ, στρέφοντας τα φώτα σε σας Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εντυπώσεις και να αναδειχτείτε στον προσωπικό ή επαγγελματικό στίβο. Η πρακτικότητα, η οργάνωση, η τακτικότητα και η εργατικότητα του συγκεκριμένου ζωδίου θα βοηθήσει, ώστε να συμμαζευτείτε από τις διακοπές και τις καλοκαιρινές καταχρήσεις και να φτιάξετε ένα πλάνο για την καινούργια σεζόν, που εκτός από δουλειές μπορεί να περιλαμβάνει και οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας και τη διατροφή ή την άσκηση. Πιο προσγειωμένα και στοχευμένα θα κινηθείτε κι εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακόμα και στα ερωτικά σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά και τις επιθυμίες σας.

Όπως βλέπουμε, κανένα ζώδιο δε θα μείνει παραπονεμένο τον Αύγουστο. Αλλά αν δε σας... χόρτασαν αυτά που διαβάσατε και θέλετε κι άλλα για τους πλανήτες, για να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε από τα καμώματά τους, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις 22/8 - 22/9: Πέτα από πάνω σου όσα σε κρατάνε σιδηροδέσμιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved