Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2020;

Πολλές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό δε θα έχουμε τον Ιούλιο, ωστόσο, κάποιες από τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα θα επηρεάσουν αρκετά κάποια ζώδια. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα μια έκλειψη, Μερική Σεληνιακή, αυτή τη φορά, που όσο να πεις θα ταρακουνήσει ορισμένους από μας! Ας πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει:

-Ο Ιούλιος θα παραμείνει με τη συντροφιά της Αφροδίτη στους Διδύμους, που όπως φαίνεται καλοπερνά και χαίρεται εκεί που βρίσκεται, γι’ αυτό δε λέει να ξεκουνήσει. Οπότε θα συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα κέφι, κίνηση, ενέργεια και εύνοια στα ερωτικά των Διδύμων, αλλά και σε Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς. Θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε, από κανάρα σε κανάρα θα πετάτε και φυσικά ούτε λόγος για πάθη και στενοχώριες ή αποκλειστικές δεσμεύσεις. Κι εσείς Ζυγοί και Υδροχόοι από δίπλα, θα πάρετε μια γεύση καλοκαιριάτικων ειδυλλίων, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί γίνεστε πιο παιχνιδιάρηδες και περιπετειώδεις, αφήστε που θα σας φέρει και οικονομικά δωράκια.

-Στέκι δεν αλλάζει ούτε και ο Άρης, που μόλις στις 28/6 πέρασε στον Κριό κι όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά θα παραμείνει για αρκετούς μήνες ακόμα, μην αφήνοντας σε ησυχία Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αφού θα υποκινεί εντάσεις στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά τους. Ώθηση μεγάλη για να βγάλει τα σπασμένα θα έχετε κι εσείς Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, αν και οι δυο τελευταίοι πρέπει να προσέχετε αφού θα σας πιάσει μια ακατανίκητη ανάγκη να καλύψετε τις επιθυμίες σας και πάνω εκεί μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα αλλά και αισθήματα.

Κρόνος, που πολλοί φοβούνται κι άλλοι τόσοι δε θέλουν να έχουν παρτίδες μαζί του, μετάνιωσε που μπήκε στον Υδροχόο και αποφασίζει να βάλει όπισθεν και να ξαναπεράσει στον Αιγόκερω (δεν κρύβονται οι συμπάθειες...) στις 2/7, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο. Τυχεροί (ενδεχομένως) εσείς οι Αιγόκεροι που σας ξαναδίνεται η ευκαιρία να εδραιώσετε τη θέση σας και να δικαιωθείτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα διαθέσετε παραπάνω κόπο και τον χρόνο. Σε σας, πάλι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου δε σας έλειψε καθόλου. Τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν ξανά, ίσως όμως αυτή τη φορά, έχοντας την πρόσφατη εμπειρία, να πήρατε τα μαθήματά σας και να πράξετε αναλόγως. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, αν χάσατε το κουμάντο στην καρδιά ή τα λεφτά σας, τώρα θα πρέπει να το ξανακάνετε.

Πανσέληνος του μήνα 5/7, 07:43 πμ στις 13° 37’ του Αιγόκερω και ταυτόχρονα Μερική Σεληνιακή έκλειψη, η οποία θα δημιουργήσει αρκετά ζόρια στην προσωπικής και επαγγελματικής ζωής σε σας τους Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς. Η συναισθηματική σας φόρτιση θα είναι έντονη και ενδεχομένως σε ορισμένες περιπτώσεις να θολώσει την κριτική σας σκέψη ή να σας παρασύρει σε ενέργειες αψυχολόγητες και παρορμητικές αντιδράσεις, κάτω από καθεστώς μεγάλης πίεσης και... τρέλας. Οι σχέσεις κι οι συνεργασίες σας θα αποδείξουν, αν και πόσο αντέχουν τους κραδασμούς, κάποιες θα αναθεωρηθούν, ενώ άλλες θα κλείσουν τον κύκλο τους. Μεγάλες αγάπες θα γεννηθούν αυτή την περίοδο και ίσως παρθούν και σημαντικότατες αποφάσεις που δεσμεύουν το μέλλον σας. Εσείς, Ταύροι και Παρθένοι καλείστε να σκεφτείτε ψύχραιμα τα επόμενα βήματά σας ενώ Τοξότες και Δίδυμοι να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποθέσεις.

- Ο Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, ζώδιο που δε θα εγκαταλείψει ούτε αυτός τον Ιούλιο. Όσο πηγαίνει προς τα πίσω, τόσο θα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά μας, κυρίως όσον αφορά σε επικοινωνία και μετακινήσεις, αλλά σε όποια αγορά ή εργασία θέλαμε να κάνουμε. Στις 13/7 γυρνά ορθόδρομος και ανεβάζει ταχύτητα, ξεπαγώνοντας προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις σε Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς και ξεμπλοκάροντας ερωτικά και οικονομικά ζητήματα σε Ιχθύες, Διδύμους και Τοξότες, που επιτέλους θα δουν το φως το αληθινό!

-Στις 20/07, 20:31μμ έχουμε τη Νέα Σελήνη που κι αυτή, όπως τον προηγούμενο μήνα γίνεται στον Καρκίνο, στις 28° 26’ μοίρες, η οποία απέναντί της θα βρει τον Κρόνο στον Αιγόκερω που δυστυχώς για σας Παρορμητικού Σταυρού ξαναγύρισε για να μείνει έως τον Δεκέμβριο.. Όπως αντιλαμβάνεστε, εσείς Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί που γεννηθήκατε τελευταίες μέρες του 3ου δεκαημέρου, αν υπήρχε μια περίπτωση να αναβάλλετε για άλλη στιγμή το κλείσιμο των παλιών λογαριασμών σας, τώρα δεν υπάρχει καμία. Αναγκάζεστε από τις συνθήκες να σηκώσετε τα μανίκια για να το κάνετε και έχετε υπόψη σας ότι κάθε καθυστέρηση θα έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις, αφού τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Τέλος πάντων, καιρός είναι να ξεφορτωθείτε ανθρώπους και καταστάσεις και να μηδενίσετε το κοντέρ σας για να κάνετε μια καινούργια αρχή. Επηρεάζεστε κι εσείς Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες αλλά σκεφτείτε ότι στη συγκεκριμένη φάση, κάθε τι που χάνετε, ερωτικά ή οικονομικά, ίσως έπρεπε γιατί δεν είχε σταθερό υπόβαθρο. Οπότε, ξεκινήστε την ανοικοδόμηση...

-Ο Ήλιος έρχεται στο «σπίτι» του, τον Λέοντα, στις 22/7, 11:37, δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σας Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε δεόντως για να κερδίσετε εντυπώσεις και να διαπρέψετε στον προσωπικό ή επαγγελματικό στίβο. Η ζωντάνια, η ενέργεια, η δημιουργικότητα, η γενναιοδωρία σας θα δώσουν στη ζωή τη δική σας και των γύρω σας χαρά. Η τάση σας για απολαύσεις και πολυτέλειες θα είναι μεγάλη, όπως, επίσης, η έντονη περηφάνια και η επιβλητικότητα που θα τραβήξει την προσοχή. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να αποφύγετε τις υπερβολές. Αιγόκεροι και Καρκίνοι η σεξουαλικότητά σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ Κριοί και Τοξότες... βάλτε τώρα που γυρίζει γιατί ερωτικά δε θα πιάνεστε.

Για όλα τα ζώδια, λοιπόν, «έχει ο μπαξές» του Ιούλιου. Αλλά αν δε σας... χόρτασαν αυτά που διαβάσατε και θέλετε κι άλλα για τους πλανήτες, για να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε από τα καμώματά τους, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις 21/6-21/07: «Πρέπει» εναντίον «θέλω»

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 21/06 έως 20/07

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved