Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούνιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2020;

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, ο Ιούνιος, είναι εδώ και από την αρχή του σχεδόν θα προσπαθήσει να μας ξαναβάλει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Ας δούμε όμως, από... αστρολογικής άποψης, τι μας περιμένει!

-Η Πανσέληνος της Φράουλας γίνεται 05/06, 22:12 μμ, στις 15° 34’ Τοξότη, όπου ταυτόχρονα είναι και Σεληνιακή έκλειψη, επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους Τοξότες, αλλά και Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί το 2° δεκαήμερο. Η τάση σας για επέκταση και περιπέτεια θα είναι μεγάλη, όμως, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευνοϊκά ούτε για επεκτάσεις, ούτε για ανοίγματα, καθώς τόσο ο Άρης, όσο και ο Ποσειδώνας με Ερμή σε όψη με τον Ουρανό θα σας προκαλέσουν μια αντάρα, μια σύγχυση και έντονες αντιδράσεις και ρήξεις. Ένα μπάχαλο είτε στο οικείο περιβάλλον είτε στον επαγγελματικό σας χώρο ή τις σχέσεις σας είναι μάλλον σίγουρο. Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, ετοιμαστείτε για γερό ταρακούνημα και γεγονότα στα ερωτικά, τα οικονομικά ή και τα δύο, που δε θα σας ευχαριστήσουν.

- Ο Ερμής που από τις 29/5, έχει περάσει στον Καρκίνο, στις 17/6 θα βρίσκεται σε στάση, στις 19/6 θα γυρίσει ανάδρομος όπου και θα παραμείνει έως τις 13/7, δημιουργώντας αρκετά εμπόδια σε σας τα Καρκινάκια, αλλά και σε Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, αφού θα επανέλθουν στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχόλησαν. Καθυστερήσεις, αρκετά θέματα στην επικοινωνία και στην καθημερινότητα, κωλύματα, γραφειοκρατικά μπλεξίματα, λάθος εκτιμήσεις και ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις θα υπάρχουν για όλους, ενώ εσείς Τοξότες και Δίδυμοι, θα ταλαιπωρηθείτε, διπλά αφού η Αφροδίτη δε θα έχει ορθοδρομήσει ακόμα. Δεν σας έφταναν όσα αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας, τώρα θα έχετε και οικονομικά και ερωτικά μπερδέματα.

-Το καλοκαίρι ξεκινάει επισήμως στις 21/6, 00:44 πμ με το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο, όπου σηματοδοτεί το Θερινό Ηλιοστάσιο. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να πρωταγωνιστήσετε εσείς οι Καρκίνοι, αφού θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και έχετε όλα τα προσόντα για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Το συναίσθημα θα ρέει άφθονο, ο ρομαντισμός θα σας κατακλύσει και θα περάσετε γλυκές, ειδυλλιακές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ευσυγκινησία, η μεγάλη ευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει και σε ευθιξία και η κυκλοθυμία μπορεί να χαλάσει εσάς τους Αιγόκερους, τους Κριούς και τους Ζυγούς που θα έχτε διάφορα να αντιμετωπίσετε στη σχέση, το σπίτι ή την οικογένειά σας. Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ερωτικά και οικονομικά θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

-Την ίδια μέρα που περνά ο Ήλιος στον Καρκίνο, με κάτι ώρες διαφορά και συγκεκριμένα στις 21/06, 09:40 ώρα Ελλάδας, έχουμε και τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 00°21’ Καρκίνου και είναι η δεύτερη έκλειψη του μήνα, αυτή τη φορά Ηλιακή. Εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί κι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας, καλείστε να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή σας. Οφείλετε, λοιπόν, να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας φέρουν στο κατώφλι μιας επιτυχίας. Δημιουργία μιας σχέσης, αναγνώριση των κόπων σας στη δουλειά, αλλαγές στο σπίτι ή την εμφάνιση είναι κάποια από αυτά που αναμένεται να λάβετε. Δεν πρέπει όμως να αφήσετε κανένα εμπόδιο να σταθεί στο δρόμο σας γι’ αυτό ξεχάστε το παρελθόν, πικρίες και παράπονα και αφοσιωθείτε στο τώρα και πώς θα το κάνετε υπέροχο για να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον. Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε κι εσείς για μια συναρπαστική κι ερωτική περίοδο!

- Η Αφροδίτη, που από τις 14/5 είναι ανάδρομη στους Διδύμους, θα συνεχίσει να πηγαίνει... ανάποδα έως τις 26/6, ανακατεύοντας την τράπουλα των ερωτικών σε σας τους Διδύμους, Υδροχόους, Τοξότες, Ταύρους και Σκορπιούς, κυρίως αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, μιας και φρενάρει κάθε εξέλιξη, αλλά και επαναφέρει «παλιές αγάπες», προκαλώντας σας μια σύγχυση. Μια αναστολή θα επέλθει και στον οικονομικό σας τομέα ή κάποια θέματα σπιτιού ή κληρονομικά σας. Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εισπράξετε κάποια χρήματα που περιμένατε, αλλά και να πάρετε κάποια που θεωρούσατε «χαμένα» ή τα είχατε ξεγράψει. Το ίδιο θα γίνει και στα σεξουαλικά σας... Από αλλού αναμένετε προκοπή, άλλοι/ες θα σας ξαναθυμηθούν και θα σας εμφανιστούν άξαφνα, ζητώντας σας μια ακόμα ευκαιρία.

- Ο Άρης στις 28/6, 00:44 πμ, ξεκινά τη μεγάλη πορεία του στον Κριό και λέμε έτσι καθώς θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι και τις 6/1/2021! Θα δώσει μεγάλη αποφασιστικότητα, ενέργεια και ώθηση για να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε ό,τι επιθυμείτε εσείς τα Κριάρια που φυσικά θα κινητοποιηθείτε, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, σαρώνοντας όποιον και ό,τι σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Στις επάλξεις θα βρίσκεστε κι εσείς Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είτε για να αμυνθείτε από όσους ή ό,τι απειλεί την ηρεμία του σπιτιού και της σχέσης σας είτε για να επικρατήσετε επαγγελματικά και να επιβιώσετε από ανταγωνισμούς και επιθετικές τάσεις. Λέοντες και Τοξότες, με τον ενθουσιασμό που θα έχετε, αλλά και τις ξαφνικές παρορμήσεις σας πολλά θα καταφέρετε σε λίγο χρόνο, αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και στα λόγια σας γιατί θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και αντιστάσεις. Παρθένοι και Ιχθύες, καλό θα ήταν να κρατάτε το χεράκι σας μακριά από την τσέπη σας και την καρδιά σας και τα κεκτημένα σας ασφαλή γιατί κινδυνεύετε από... επιδρομές και μπορεί να βρεθείτε ξετιναγμένοι υλικά και ερωτικά...

Αν θέλετε να δείτε όλες τις Όψεις των πλανητών του Ιουνίου για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις από 20/5-21/06: Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved