Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια τα περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια τα περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία

Η Νέα Σελήνη Μαΐου του 2020 γίνεται στις 22/05, 20:37 ώρα Ελλάδας, στις 02° 04’ των Διδύμων, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς), γεννημένους το α' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Με την ενεργή συμμετοχή του Ποσειδώνα, της ανάδρομης Αφροδίτης αλλά και του Άρη στους Ιχθύς, είναι αναμενόμενη η ταλαιπωρία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή ή την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Περισσότερο από άλλα, κάποια ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με λάθη, ψέματα, απάτες, διαψεύσεις αλλά και απογοητεύσεις. Για να τα δούμε...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, δεχόμενη ισχυρή επίδραση από τον Ποσειδώνα (Ερμής στο ζώδιό σου σε τετράγωνο) και τον Άρη στους Ιχθύς, θα έχεις μια... τρικυμία εν κρανίω, κοινώς στο κεφάλι σου όλα θα είναι ανακατωμένα, τόσο αυτά που αφορούν στην προσωπική σου, όσο και αυτά που σχετίζονται και με την επαγγελματική σου ζωή. Από την άλλη, θα υπάρχουν και γεγονότα που δε θα ξέρεις πώς να τα εκλάβεις. Είναι για καλό ή για κακό σου; Μήπως είναι στάχτη στα μάτια σου ή προσπαθούν να σε αποπροσανατολίσουν; Είναι και η ανάδρομη Αφροδίτη που φλερτάρει με τον Ποσειδώνα και προκαλεί μεγαλύτερο μπάχαλο, καθώς φέρνει πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που νόμιζες ότι ήταν έτσι, αλλά είναι αλλιώς... Τέλος πάντων, το κουβάρι δε θα το ξεμπλέξεις τώρα, όσο κι αν τρώγεσαι, ενώ είναι μάλλον βέβαιο ότι θα ανοίξεις περισσότερα μέτωπα, απ' όσα θα πας να κλείσεις! Το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι να μάθεις... κατά λάθος κάποιες φημολογίες, συκοφαντίες ή ενέργειες, που έχουν γίνει σε βάρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα χάος θα επικρατήσεις στις σχέσεις σου, όλων των ειδών και πραγματικά δε θα έχεις καμία ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται. Η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις και τα μπλεξίματα θα είναι αρκετά και σαν να μη σου έφταναν αυτά, θα εμφανιστούν και άτομα από το παρελθόν σου, που σίγουρα θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά και θα βρεθείς σε δίλημμα για το πώς να τα χειριστείς. Μέσα σε όλα, να περιμένεις και προβλήματα με το ταίρι σου, με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή βλάβες στο σπίτι σου. Όπως και να έχει, δεν πρέπει να είσαι αφελής και να πάρεις επιπόλαια το κάθε τι, αφού στο τέλος εσύ θα βρεθείς τυλιγμένος... σαν πιτόγυρο και δε θα μπορείς να ξεγλιστρήσεις ή θα γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης ή εξαπάτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, προκαλεί διάφορα θέματα στα επαγγελματικά σου, όπου η κατάσταση είναι μάλλον αμφίβολη, είσαι στην αναμονή και ενδεχομένως να βρεθείς και με δεμένα τα χέρια, αφού δε θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Ίσως διχαστείς από απόψεις ή θέσεις και κάθε επιλογή σου θα γίνεται δύσκολη, καθώς δε θα μπορείς να τη βασίσεις κάπου. Από την άλλη, οι υποσχέσεις που θα πάρεις δε θα έχουν αντίκρισμα, θα ακούσεις φτηνές δικαιολογίες και ψέματα, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο παραπλάνησής σου. Τα ίδια πάνω-κάτω θα ισχύουν και στις σχέσεις σου, με το ταίρι σου να δίνει ρεσιτάλ δράματος, αν πιαστεί στα πράσα να κάνει κάτι μεμπτό για σένα, οπότε θα βγεις και φταίχτης από πάνω, που δεν έδειξες την ανάλογη κατανόηση σε όσα αντιμετωπίζει. Εφ' όσον το μυαλό σου είναι θολό και το τοπίο ομιχλώδες, το να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις συγκεκριμένες κινήσεις για τα διορθώσεις τα πράγματα μόνο μεγαλύτερο μπέρδεμα θα δημιουργήσει και τα αποτελέσματά σου θα είναι αρνητικά, γι' αυτό περίμενε!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί ένα συναισθηματικό κοκομπλόκο και είναι πολύ πιθανό να μην ξέρεις πώς να χειριστείς διάφορα οικογενειακά θέματα ή του σπιτιού σου που θα εμφανιστούν (αν δεν έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους). Με δεδομένη και την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα έχεις και τις καταλληλότερες αντιδράσεις, αφού είτε θα απομακρύνεσαι και θα κατεβάζεις ρολά, αντί να προχωρήσεις σε πρωτοβουλίες, είτε θα έχεις εσωτερική αναστάτωση, θα πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό ή θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αρκετές φορές θα σε ξεπερνάνε πιθανές βλάβες, μπερδέματα με τα αγαπημένα σου άτομα, αλλά και καταστάσεις που θα έρχονται στο φως και δε θα μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, παρά την οξυμένη διαίσθησή σου, αφού και αυτήν θα την αμφισβητείς. Όσον αφορά σε τεχνικές εργασίες ή αλλαγές στο χώρο σου που είχες προγραμματίσει, τα λάθη και οι παραλείψεις θα είναι μπόλικα, ενώ θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά, μέχρι να πάρουν μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει εξελίξεις στα οικονομικά σου, καθώς γίνεται τον 2ο οίκο σου, που όμως δε θα σε ευχαριστήσουν, καθώς άλλα περίμενες εσύ να γίνουν, άλλα θα σου παρουσιαστούν. Αν μάλιστα βασιζόσουν σε κάποιου τρίτου προσώπου τα λόγια (πιθανόν μεσολαβητή), τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχεις φάει χοντρό δούλεμα. Μια συμφωνία θα κολλήσει ή θα ακυρωθεί, χρήματα δε θα πάρεις, αντίθετα κινδυνεύεις να χάσεις κιόλας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν λάθη σε βάρος σου, ηθελημένα ή αθέλητα και τελικά να βγεις ο ριγμένος μιας υπόθεσης. Από την άλλη, στα ερωτικά σου, καλό θα ήταν να παραμείνεις σε επιφυλακή μέχρι νεωτέρας και να μην εμπιστευτείς κολακείες, μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις, καθώς δε θα έχουν κανένα αντίκρισμα ή θα αποσκοπούν κάπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σε συνδυασμό με τον Άρη στον 5ο οίκο σου, στα οικονομικά και τα ερωτικά σου φέρνουν μπελάδες. Τόσο στη μία όσο και στην άλλη περίπτωση δεν πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς όσα λέγονται ή σου τάζουν, αφού είτε δεν ισχύουν είτε δε θα γίνουν και το κάνουν για να σε καθησυχάσουν. Κι επειδή πάντα υπάρχουν επιτήδειοι και καταφερτζήδες, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην αφήσεις κανένα περιθώριο, ούτε για κουβέντα, αλλιώς, θα την πατήσεις. Επιπλέον, έχε το νου σου μην πέσεις θύμα από λύπηση, επειδή θα μασήσεις από το δράμα κάποιου γιατί μάλλον... μούφα είναι και θα σου κοστίσει και σε λεφτά ή να μην κάνεις καμία επένδυση, αγορά ή κλείσιμο συμφωνίας ή διακανονισμού. Κι εσύ όμως, καθοδηγούμενος από το συναίσθημα, μπορεί να κάνεις λανθασμένη επιλογή και να εξαπατηθείς ή να επιχειρήσεις να ξαναπλησιάσεις έναν/μία πρώην σου, κάτι που το πιο πιθανό είναι να μην ευοδωθεί ή να έχει την ίδια κατάληξη με πριν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη και τον Άρη στους Ιχθύς να βαράνε τον 5ο και 2ο οίκο σου, αντίστοιχα, δε θα ξέρεις ούτε κι εσύ τι θέλεις στην ερωτική σου ζωή. Αλλιώς τα έχεις εσύ στο μυαλό σου ή τα βλέπεις, αλλά η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά, οπότε δεν αποκλείεται να ξυπνήσεις μια ωραία πρωία και να αλλάξεις τελείως άποψη ή εξ αιτίας ενός γεγονότος να χάσεις κάθε καλή εντύπωση που είχες σχηματίσει για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Πιθανό είναι, επίσης, να βρεις ένα άλλο άτομο που θα σε ελκύει περισσότερο ή να ξαναθέλεις ένα άλλο, με το οποίο είχατε χωρίσει πρόσφατα. Την απογοήτευση ή τη διάψευση πάντως δε θα τη γλιτώσεις, ενώ αν πας να κάνεις εσύ πονηριές, σε περίπτωση που είσαι σε σχέση, να γίνεις τσακωτός και να μην μπορείς μετά να τα μπαλώσεις. Κι οικονομικά όμως δεν είναι οι καλύτερες μέρες για να κάνεις μια αγορά ή να πάρεις χρήματα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, θα είναι ορατή η έλλειψη συνεννόησής σας, αλλά και η τάση τους να είναι στον κόσμο τους.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις από 20/5-21/06: Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

Άρης στους Ιχθύς: Σε αυτά τα ζώδια θα προκαλέσει μπλεξίματα και προβλήματα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved