Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιανουάριο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2020;

Ευτυχισμένο το 2020! Ο πρώτος μήνας του καινούργιου χρόνου και ο δεύτερος του χειμώνα είναι εδώ, με ένα αρκετά πλούσιο μενού. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι πιάτα μας σερβίρει με πολύ αγάπη ο Ιανουάριος:

Άρης, στις 3/1, 11:38 πμ θα περάσει στον Τοξότη, οπότε αγαπητοί Τοξοβόλοι θα αναπτύξετε και τρελές ταχύτητες και θα δραστηριοποιηθείτε σε όλους τους τομείς, ιδιαιτέρως όμως στον προσωπικό. Ζόρι θα τραβήξετε εσείς οι Δίδυμοι με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αφού οι εντάσεις, οι διχογνωμίες και ενδεχομένως οι ρήξεις θα είναι αρκετές, εσείς οι Παρθένοι με το σπίτι ή την οικογένειά σας κι εσείς οι Ιχθύες με τα επαγγελματικά σας. Λέοντες και Κριοί, το φλογερό σας ταμπεραμέντο θα σας κάνει το επίκεντρο και θα κάψετε καρδιές. Ταύροι και Σκορπιοί, ελέγξτε την καταναλωτική σας μανία και κρατήστε γερά τα λουριά στα οικονομικά σας γιατί το ματς Έσοδα-Έξοδα μάλλον θα έρθει 2.

Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται 10/1, 21:21 μμ, στις 20° 00’ του Καρκίνου, εφιστά την προσοχή, προτείνει σύνεση και ψύχραιμες αντιδράσεις, δίνει ευκαιρίες και αναστατώνει θετικά ή αρνητικά τη ζωή των ζωδίων του Παρορμητικού σταυρού, δηλαδή τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, οι οποίοι μπορεί, δεδομένων των συνθηκών, να την «πατήσουν» ερωτικά και χάσουν τη... γη κάτω από τα πόδια τους! Ένα mood ρομαντικό πάντως θα πλανάται στην ατμόσφαιρα -όχι μόνο εξ αιτίας του θεάματος του ολόγιομου φεγγαριού- οπότε και η φαντασία μας θα οργιάσει κι οι προσδοκίες μας θα αυξηθούν!

- Η Αφροδίτη στις 13/1, 20:39 μμ, αισθησιακή και αιθέρια, περνά στους Ιχθύς, προσφέροντας σε σας τα Ψάρια άφθονο ερωτισμό και ευκαιρίες να κάνετε το colpo grosso, να πλανέψετε με τις χάρες σας και να κλέψετε καρδιές. Ευνοημένοι θα είστε και εσείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αφού θα ξεχάσετε επαγγελματικά, οικογενειακά και πρακτικά προβλήματα, καθώς θα επέλθει μια γενική χαλαρότητα και κυρίως θα... μαλακώσετε από το πολύ συναίσθημα. Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να σας έρθουν χρήματα από το... πουθενά. Σκορπιοί και Ταύροι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανοιχτείτε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι, απλά, κυκλοφορήστε και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!

- Ο Ερμής στις 16/1, 20:31 μμ περνά στον Υδροχόο, τροφοδοτώντας με φρέσκιες ιδέες κι αντιλήψεις, όχι μόνο εσάς τους Υδροχόους, αλλά και τους Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό και πρωτότυπο, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να αγοράσετε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό ή το αγαπημένο σας gadget! Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό, σαν αλεξίπτωτο, γίνετε εφευρετικοί, βρείτε τρόπους και λύσεις ασυνήθιστες για τα θέματά σας και μην προσπαθήσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη γιατί δε θα σας βγει! Τώρα αν κάποιοι από σας συναντήσετε παραδοξότητα και εκκεντρικότητα στις επαφές σας, λίγο υπομονή! Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί, ο νους σας όλο στο σεξ και το χρήμα θα είναι, αλλά αν δεν σκεφτείτε έξω από τα κουτιά σας, προκοπή δε θα δείτε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

-Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο στις 20/1, 16:55 μμ, ανεβάζοντας το ηθικό σε σας τους «Νεροκουβαλητές», αφού για ένα περίπου μήνα θα συγκεντρώνετε όλα τα φώτα πάνω σας και θα έχετε τις ευκαιρίες να μεγαλουργήσετε! Εσείς, οι υπόλοιποι του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, προσέξτε όμως, μήπως, μέσα από τις αντιδράσεις στα διάφορα ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν, εκθέσετε τις αδυναμίες σας. Κρατάτε το μυαλό σας ανοιχτό, σαν αλεξίπτωτο, πρωτοτυπήστε και μην ακολουθήσετε την πεπατημένη!

- Η Νέα Σελήνη στις 24/01, 23:41 μμ, στις 04° 21’ Υδροχόου καλεί τα ζώδια του Σταθερού σταυρού να εγκαταλείψουν παλιές συνήθειες και αντιλήψεις και να ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο στα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, αγαπητοί Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες ότι για να φτιάξετε νόστιμη ομελέτα, πρέπει να σπάσετε κάποια αβγά! Και σεις αγαπητοί Υδροχόοι, ξέρουμε ότι δεν ποντάρετε στην συμπάθεια του συνόλου, αλλά δε χρειάζεται να προκαλείτε τόσο με την εκκεντρικότητα στην εμφάνιση ή τις απόψεις σας. Περιμένουμε κάτι πιο ουσιαστικό και πρωτοπόρο! Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μια καινούργια εποχή ξεκινά για τα ερωτικά και τα οικονομικά σας, αρκεί να είστε πιο ευέλικτοι και πρόθυμοι να ποντάρετε στο διαφορετικό.

Γεμάτος, λοιπόν, είναι ο Ιανουάριος και θα φροντίσει να μας κρατήσει σε... εγρήγορση. Αν, ωστόσο, ενδιαφέρεστε για το πότε και το αν ευνοείστε σε συγκεκριμένα ζητήματα, δεν έχετε παρά να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved