Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιανουάριο

Δες αν και το δικό σου βρίσκεται στη λίστα

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιανουάριο

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιανουάριο που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιανουάριο είναι τα εξής:

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε εμπόλεμη ζώνη

Με τον Άρη, από τις 3/1 στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο "αμήν". Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια. Το να μην αντέξει τα "χτυπήματα" μια σχέση ή συνεργασία είναι μάλλον πιθανό. Επιπλέον, δύσκολα θα είναι για σένα τα πράγματα με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον Καρκίνο στις 10/1, όσον αφορά στα οικονομικά και τα ερωτικά σου, αποδεικνύοντάς σου για άλλη μια φορά ότι η σωστή διαχείριση είναι το παν!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα σπίτι καίγεται

Ο Άρης μπαίνει φουριόζος στον Τοξότη, ανάβοντας φωτιές στο περιβάλλον σου και τινάζει στον αέρα την τάξη και την οργάνωση, δημιουργώντας σου συνεχώς ημικρανίες. Από καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, αλλά και παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, που θα σε κάνουν έξαλλο, θα έχεις ένα σωρό. Σαν να μην έφταναν αυτά, ανακατώματα και μπερδέματα θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα, ενώ στο μενού περιλαμβάνονται και ζημιές στο σπίτι σου, με το πιο πιθανό να σου καεί κυριολεκτικά όχι η γούνα, αλλά είδος οικιακού εξοπλισμού. Έρχεται και η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Καρκίνο, στις 10, που σε αναγκάζει να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και στον κοινωνικό σου κύκλο, με αποτέλεσμα να τερματιστεί μια φιλία χρόνων ή να κόψεις επαφές με άτομα που είχες κάτι να σε δένει.

ΙΧΘΥΕΣ: Δέχεσαι πυρά

Με τον Άρη από τις αρχές του καινούργιου χρόνου στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό, είτε εκτός είτε και εντός του περιβάλλοντός σου, οπότε είναι λογικό κάποια στιγμή να νιώσεις ότι βάλλεσαι από παντού,. Άτομα θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου αντιεπαγγελματική. Από την άλλη, η Πανσέληνος-Έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου θα σου δώσει κι ένα ακόμα πικρό ποτήρι στα ερωτικά σου, οπότε δε θα βρεις γαλήνη αυτόν τον μήνα, όπου δεν αποκλείεται να μείνεις ξαφνικά μπουκάλα ή να τα σπάσεις με ένα πρόσωπο που πίστευες ότι πας κατευθείαν για σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε πότιζα ροδόσταμο, με πότισες φαρμάκι

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στις 10/1 γίνεται στο ζώδιό σου και μόνο... αγαπησιάρα και ρομαντική δεν τη λες, αφού από τη μια ο Κρόνος, από την άλλη ο Πλούτωνας να σε πιέζουν, θα νιώσεις ότι είσαι σε πρέσα. Το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου που πότιζες ροδόσταμο, θα σε κεράσει "φαρμάκι", ενώ δεν αποκλείεται να αναγκαστείς να πάρεις με πόνο καρδιάς μια απόφαση, που όμως (να τα λέμε κι αυτά) πολύ την είχες καθυστερήσεις, ελπίζοντας ίσως σε μια αλλαγή στάσης που δεν ήρθε ποτέ. Ωστόσο, φταις εσύ που άφησες να φτάσουν τα πράγματα στο μη περαιτέρω και τώρα κλαις με παράπονο για τον καιρό που χάθηκε τσάμπα. Και στη δουλειά σου όμως τα πράγματα δε θα είναι ρόδινα με τσακωμούς και μπηχτές να χαλούν συχνά-πυκνά το κλίμα και εσένα να γεμίζεις άγχος και υπερένταση που ίσως προκαλέσουν και ενοχλήσεις στην υγεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μοναξιά της κορυφής

Αυτός ο μήνας, που θα έχεις κι αρκετούς πλανήτες στο ζώδιό σου, σε κρατά στις επάλξεις. Εκεί που θα χάσεις τελείως τη μπάλα και ενδεχομένως να βγει ο "δικτάτορας" από μέσα σου είναι στις 10/1, με την Πανσέληνο-Έκλειψη απέναντί σου. Γκρίνια από το ταίρι σου, μουρμούρα από τους συνεργάτες σου που ό,τι θυμούνται χαίρονται και εκτός του ότι κάποια στιγμή θα χάσεις την περιβόητη υπομονή σου, θα χρειαστεί να βάλεις τον καθένα στο πόστο του και να του ξαναθυμίσεις τα όριά του. Επειδή, όμως, η συμπεριφορά σου θα είναι αρκετά σκληρή, ώρες-ώρες, δεν αποκλείεται στο τέλος να τσακωθείτε και να το διαλύσετε, κάτι που προσωρινά θα σου δημιουργήσει πρόβλημα... Δυστυχώς όμως, πρέπει να αποδεχτείς ότι σπάνια φτάνεις στην κορυφή με παρέα. Συνήθως είσαι μόνος...

ΖΥΓΟΣ: Σε πνίγει η αδικία

Κι αν ξεχάστηκες με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου και το 'ριξες στην τρέλα και τους έρωτες, η Πανσέληνος-Έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου, στον Καρκίνο, έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι ό,τι κι αν κάνεις, όσο σωστός και αν είσαι στη δουλειά σου, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα σε διαβάλλουν, θα προσπαθούν να σου σκάψουν τον λάκκο και να σου βάλουν τρικλοποδιές. Ναι, δεν είναι το καλύτερό σου και σαφώς στενοχωριέσαι όταν δε σε συμπαθούν ή έχεις να κάνεις με άτομα διπρόσωπα, ανταγωνιστικά ή άδικα, ωστόσο, είναι κι αυτά μέρος του συνόλου κι όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο λιγότερο θα σε επηρεάζει ο αρνητισμός και θα μάθεις να κρατάς αποστάσεις και να αντεπιτίθεσαι όταν οι περιστάσεις το απαιτούν για να υπερασπίσεις το δίκαιο και φυσικά τα δικαιώματά σου. Μέχρι τότε όμως, θα πληγώνεσαι!

ΚΡΙΟΣ: Αχός βαρύς ακούγεται

Καλώς ή κακώς, εσύ πάντα ετοιμοπόλεμος είσαι και αυτό, τον Ιανουάριο, ίσως σε σώσει, αφού θα μυριστείς τα σκούρα με την Πανσέληνο-Έκλειψη στις 10/1 και θα περάσεις στην αντεπίθεση προκειμένου να υποστηρίξεις την "εστία σου" ή την προσωπική σου ζωή, από παρεμβάσεις και κούνημα του δαχτύλου από την οικογένειά σου, αλλά και "ριξίματα" στα περιουσιακά σου, όπου θα χρειαστεί να ξεχάσεις το φιλότιμό σου και να τρίξεις τα δόντια σου. Θα είσαι και με πληρωμένη απάντηση κάθε φορά που σου τη λένε, οπότε δεν αποκλείεται μια σύρραξη. Από την άλλη, το να αναλάβεις την ευθύνη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο των κληρονομικών σου, να τρέξεις μια υπόθεση που αφορά σε στεγαστικό δάνειο ή να προχωρήσεις σε τεχνικές εργασίες, που ανέβαλες, είναι πολύ πιθανό, κάτι τέτοιο όμως θα σου κοστίσει αρκετά σε χρόνο και ενέργεια και αν δε τα σαρώσεις όλα στο πέρασμά σου, δε θα ξενοιάσεις. Ίσως προκύψει και μια ξαφνική μετακόμιση ή ζημιά που δεν αποκαθίσταται.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις 22/12 έως 20/01: Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά!

Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου για το 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved