Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου για το 2020!

Μάθε και προετοιμάσου κατάλληλα!

Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου για το 2020!

Μπορεί το 2020 να θεωρείται καλή χρονιά, για όλα τα ζώδια, όμως υπάρχει ένας μήνας κατά τον οποίο θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες και προβλήματα, θα δυσαρεστηθούν από μια εξέλιξη, θα στενοχωρηθούν ή θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους. Πότε θα περάσει δύσκολα το δικό σου ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Ο χειρότερος μήνας του 2020 για σένα είναι ο Ιούλιος.Τότε θα αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις και δυσκολίες και είναι στο χέρι σου να βρεις τη δύναμη και να σταθείς στα πόδια σου, κάνοντας παράλληλα ένα καλό ξεκαθάρισμα..

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα μέχρι το τέλος του 2020 και το λέμε αυτό επειδή ο Οκτώβριος φαίνεται να είναι ο πιο δύσκολος μήνας σου. Ευτυχώς όμως που όλη τη χρονιά θα έχεις μαζέψει αρκετή ενέργεια για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις κάθε ταλαιπωρία που μπορεί να σου τύχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πιο άσχημος μήνας του 2020 θα είναι για σένα ο Φεβρουάριος, επειδή είναι ο μήνας κατά τον οποίο τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου θα υπάρξει μια κρίση. Ωστόσο, τότε θα πάρεις και κάποιες σημαντικές αποφάσεις που σε βάθος χρόνου θα αποδειχτούν σωστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας ακόμα Ιανουάριος που θα σου βάλει δύσκολα είναι αυτός του 2020. Μην ανησυχείς όμως, επειδή η καινούργια χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, δε σημαίνει ότι κυλήσεις κι έτσι. Έχε υπομονή και προσπάθησε να κάνεις εκείνες τις αλλαγές στη ζωή σου που θα βοηθήσουν στη συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Τον Απρίλιο, όπως όλα δείχνουν, θα αναστενάξεις, καθώς αυτός αναμένεται να είναι ο χειρότερος μήνας σου. Θα σε πιάσει απαισιοδοξία, θα κάνεις αρνητικές σκέψεις και γενικά θα σε πάρει πολύ από κάτω. Σύντομα όμως θα ξαναβρείς τον παλιό καλό σου εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυστυχώς, τον Μάρτιο δε θα περάσεις καλά. Θα προκύψουν αρκετές αλλαγές και δυσκολίες, φρόντισε όμως να μην είσαι εσύ αυτός/η που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα με τον αρνητικό τρόπο σκέψης και την έλλειψη ψυχραιμίας.

ΖΥΓΟΣ

Ο χειρότερος μήνας του 2020 θα είναι ο Αύγουστος, κατά τον οποίο αρκετά θα είναι τα θέματα που θα προκύψουν στην προσωπική σου ζωή. Στα ερωτικά σου το τοπίο θα σκοτεινιάσει, όμως αυτήν την περίοδο, επειδή θα βρεθείς σε ένα σταυροδρόμι θα κληθείς να λάβεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις συγκεκριμένες επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πιο άσχημος μήνας του 2020 θα είναι για σένα ο Απρίλιος. Γι' αυτό ξεκίνα από τώρα να προετοιμάζεσαι για όλες τις αλλαγές και τις ανατροπές που θα σου συμβούν, κυρίως όμως στο να συνηθίζεις την ιδέα ότι τίποτα δε διαρκεί για πάντα και δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα, όσο και να το θέλεις. Έτσι, θα είναι πιο ανώδυνες οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2020 γίνονται αρκετές εκλείψεις στο ζώδιο ή τον άξονά σου, ωστόσο, αυτή που γίνεται τον Δεκέμβριο θα είναι η χειρότερή σου, οπότε θα χρωματίσει ανάλογα και τον συγκεκριμένο μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα σου φέρει πολλά προβλήματα τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική σου ζωή κι ιδιαίτερα τις συνεργασίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ο χειρότερος για σένα, με πολλά μπερδέματα, αλλά και διάφορα ανακατώματα στα οικογενειακά σου. Πάντως, θα σε αναγκάσει να πάρεις και αποφάσεις που συνεχώς ανέβαλες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας για σένα το 2020, κατά τον οποίο και επικοινωνιακά, και επαγγελματικά και προσωπικά θα δοκιμαστούν τα νεύρα σου.

Διάβασε επίσης: 2020: Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες όλης της χρονιάς!

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved