Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο 2019;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Δεκέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο 2019;

Πάει και το 2019... Φτάσαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του, που, εκτός από Χριστουγεννιάτικα δώρα, είναι φορτωμένος και με πλανητικά δρώμενα, με πρώτο και κύριο τον Δία στον Αιγόκερω. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Δεκέμβριος:

- Ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω στις 02/12, 20:20 μμ κι εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε χαρές και πανηγύρια αφού για ένα περίπου χρόνο εκτός από τις ικανότητες συνοδοιπόρος σας θα είναι και η τύχη, προσπαθώντας να σας αποδείξει ότι χωρίς αυτή δε θα καταφέρετε τίποτα, όσο άξιοι ή ταλαντούχοι κι αν είστε. Κριάρια ατίθασα, ευαίσθητοι Καρκίνοι και ευγενικοί Ζυγοί ήρθε η ώρα να σκάσει και σας το χειλάκι σας, να χαρείτε, κυρίως όμως να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρέχει (κυρίως σε σας που έχετε ξεφορτωθεί τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από πάνω σας) για να βελτιώσετε την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Τι δε θέλεις αυτός ο Δίας; ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ και ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ (τα κεφαλαία είναι για να το πιάσετε το υπονοούμενο). Αλλιώς δεν το έχει σε τίποτα να σας κάνει ρεζίλι των σκυλιών, σαν άλλους γυμνούς βασιλιάδες. Κουνήστε τα χεράκια σας, λοιπόν, προσπαθήστε για το καλύτερο και αυτός θα σας περιβάλλει με εύνοια. Δίδυμοι και Τοξότες, εδώ δεν ισχύει το «κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει». Θα σας φέρει ευκαιρίες και στα οικονομικά και τα ερωτικά, αν και εσείς λειτουργήσετε οργανωμένα, συνειδητά και υπεύθυνα. Παρθένοι και Ταύροι, αν κινηθείτε μη ξεφεύγοντας από το τετράπτυχο «λογική- πρακτικότητα-σοβαρότητα-υπευθυνότητα» θα λάβετε την ανταμοιβή σας, οι πρώτοι με την απογείωση της ερωτικής σας ζωής και οι δεύτεροι με θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά και πρακτικά σας θέματα, ταξιδάκια και τυχερές γνωριμίες.

- Ο Ερμής στις 9/12, 11:41 μμ περνά στον Τοξότη, βάζοντας σε νοητική κι επικοινωνιακή εγρήγορση πρώτα εσάς Τοξοτάκια, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Οι μετακινήσεις, εκδρομές και ταξίδια θα αυξηθούν το ίδιο κι η τάση σας να καταπιαστείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς θα νιώσετε ότι μείνατε για καιρό αδρανείς και πρέπει τώρα να πάρετε τα πάνω σας. Ο ενθουσιασμός αλλά και η αισιόδοξη οπτική ίσως κάποιους σας κάνει πιο επιπόλαιους ή απερίσκεπτους, σίγουρα όμως θα είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και θα κάνετε σημαία σας το μότο: «το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, πρέπει να είναι ανοιχτό για να δουλέψει». Είναι η κατάλληλη περίοδος, Ταύροι και Σκορπιοί για να τρέξετε οικονομικές υποθέσεις ενώ εσείς Λέοντες και Υδροχόοι ευνοείτε στο να κάνετε γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας, φιλικό ή κοινωνικό.

Στις 29/12, 6:55 περνά τον Αιγόκερω, οπότε κάθε απόφαση, συμπεριφορά και κίνηση θα είναι με συγκεκριμένο στόχο και κατόπιν ώριμης σκέψης. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια, αγορές και μισθολόγια θα εξεταστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα και τίποτα δε θα αφήνετε στην τύχη. Εσείς οι Αιγόκεροι, βέβαια, πάντα έτσι είστε, οπότε δε θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά σας, όμως Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα νιώσετε μια πίεση, αφού παρορμήσεις, ενθουσιασμός, αναποφασιστικότητα και συναισθηματικές προσεγγίσεις θα έχουν συνέπειες. Σκορπιοί και Ταύροι είναι η κατάλληλη εποχή να διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ εσείς Τοξότες και Δίδυμοι οικονομικές.

- Η Αφροδίτη στις 20/12, 8:41 πμ, περνά στον Υδροχόο καλώντας εσάς τους Νεροκουβαλητές, αλλά και Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους να αλλάξετε τροπάρι στα αισθηματικά σας και να απελευθερωθείτε από τύπους και δεσμά. Να γίνετε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, ξεχωριστοί και να μη διστάσετε να ενδώσετε σε έναν έρωτα, ακόμα κι αν ξεφεύγει τελείως από τα στάνταρ σας. Εσείς Ζυγοί και Κριοί μπορείτε να πανηγυρίσετε, αφού επανέρχεστε στο ερωτικό προσκήνιο, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες. Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προετοιμαστείτε γιατί η λίμπιντό σας θα σας βάλει σε σεξουαλική εγρήγορση, αποτρελαίνοντάς σας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Πανσέληνος που γίνεται 12/12, 7:11 πμ, 19° 51’ Διδύμων, κάτω από άλλες συνθήκες, θα σας βοηθούσε αρκετά, ώστε να μπορέσετε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να ασχοληθείτε αποκλειστικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα τρέχοντα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Όμως λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή -από 4/12-, θα καταπιαστείτε με τα παλιά. Σχέσεις, πρώην σύντροφοι, σχέδια, ζητήματα και προτάσεις που είχατε παγώσει ή θεωρούσατε ότι είχατε τελειώσει μαζί τους, θα επανέλθουν, με στόχο να διευθετηθούν οριστικά, μέσα από εποικοδομητικό διάλογο, αρκετές συναντήσεις, πολύ σκέψη αλλά και στοιχεία ή πληροφορίες που θα έρθουν στην κατοχή σας. Ταύροι και Σκορπιοί επιδείξτε ευελιξία στα οικονομικά σας και μην πηγαίνετε για τα πολλά, Λέοντες ήρθε η ώρα να ξανοιχτείτε κοινωνικά, ενώ εσείς οι Υδροχόοι να γοητεύσετε το αντίθετο φύλο με την παρουσία σας, αλλά και πείτε «όχι» σε πρόσωπα του παρελθόντος!

-Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω στις 22/12, 06:19 πμ, σηματοδοτώντας το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Πρωί-πρωί, λοιπόν, εσείς οι Αιγόκεροι θα... πιάσετε δουλειά, αναλαμβάνοντας για ένα μήνα πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Θα δρομολογήσετε τα σχέδιά σας, θα κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας και θα πετύχετε τους στόχους σας, καθώς η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας χαρακτηρίζει. Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί ανασκουμπωθείτε για να αποδείξετε σε όλους ότι αντέχετε και τα καταφέρνετε επάξια και στα δύσκολα. Ταύροι και Παρθένοι είστε ευτυχείς γιατί πλέετε σε γνώριμα νερά και θα μπορείτε πλέον να συνεννοηθείτε, προσελκύοντας λογικούς, σοβαρούς και ώριμους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν από σας και από τη ζωή τους, ενώ εσείς οι Τοξότες και οι Δίδυμοι ερωτικά και οικονομικά θα λειτουργήσετε πιο συνειδητά και οργανωμένα. Εμ, έχετε και έξοδα, Χριστούγεννα έρχονται!

- Η Νέα Σελήνη στις 26/12, 7:11 πμ, στις 04° 06’Αιγόκερω και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη, έρχεται να πείσει εσάς, Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς και Καρκίνους ότι το παρελθόν τέλειωσε και πάει. Τώρα έχει σημασία τι θα κάνετε, ώστε να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο «εργασιών» πάνω στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Καλείστε να κάνετε το άλμα, να δημιουργήσετε νέες σχέσεις με χρονική διάρκεια και τη σταθερότητα, ενώ η όποια απόφαση για γάμο ή συμβίωση θα παρθεί μετά από αρκετή σκέψη. Συνεργασίες και συνεταιρισμοί πρέπει να γίνουν με γνώμονα τις αμοιβαίες εξυπηρετήσεις, το κοινό συμφέρον και φυσικά την καταξίωση. Από δίπλα κι εσείς οι Παρθένοι που θα «χτυπηθείτε» στον τομέα των ερώτων σας, Ταύροι και Σκορπιοί που θα κάνετε συγκεκριμένα ανοίγματα και γνωριμίες, Τοξότες και Δίδυμοι που εξαναγκάζεστε να διευθετήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες.

Άρης θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα στον Σκορπιό, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα σε εσάς τους Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους και βάζοντας σε κίνδυνο συνεργασίες και σχέσεις, ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις. Από την άλλη βέβαια, θα αναγκαστείτε να ξεσταυρώσετε τα χεράκια σας και να βάλετε τέλος σε διάφορες παθογένειες. Εσείς, Κριοί και Ζυγοί, με τη λίμπιντό σας στα ύψη, ο έλεγχος γίνεται όλο και πιο δύσκολος, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι, με τον ερωτισμό να σας τρελαίνει, όλα παίζονται.

Γεμάτος, λοιπόν, είναι ο Δεκέμβριος και θα φροντίσει να μας χορτάσει όλους. Αν, ωστόσο, ενδιαφέρεστε για το πότε και το αν ευνοείστε σε συγκεκριμένα ζητήματα, δεν έχετε παρά να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ.

Να χαρείτε τα Χριστούγεννα, να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να έχετε υγεία και τύχη και σας περιμένουμε εδώ... με τα Άστρα του Ιανουαρίου του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved