Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2019;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Νοέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2019;

Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου έχει αρκετά να δώσει και φυσικά, κάτω από αυτές τις συνθήκες, όλοι μας θα επηρεαστούμε, άλλος πολύ άλλος λίγο. Ας πάμε όμως να δούμε πώς διαμορφώνεται το πλανητικό σκηνικό:

- Ο Ερμής από την 1η του μήνα θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του, που θα κρατήσει έως τις 21/11, οπότε, όχι μόνο εσείς του Σταθερού σταυρού, Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι αλλά όλοι μας θα ταλαιπωρηθούμε, ο καθένας στον τομέα που τον αφορά. Είναι σαφές ότι θα υπάρξουν προβλήματα σε μετακινήσεις και επικοινωνία, όπως επίσης σε γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, συμφωνίες, αγορές και ό,τι άλλο ανήκει στη σφαίρα επιρροής του Ερμή και το μόνο που θα μας επιτρέψει να κάνουμε, είναι να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος ή βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια και ιδέες που είχαμε αφήσει στην άκρη. Επίσης, ταξίδια κι εκδρομές θα παρουσιάσουν λιγότερα προβλήματα, αν επισκεφτούμε μέρη που είχαμε ξαναπάει παλιότερα και ξέρουμε τα κατατόπια.

- Η Αφροδίτη,1/11, στις 22:24 μμ, περνά στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους... Τοξοβόλους, που θα βαλθείτε να βελτιώσετε και την εικόνα σας και την προσωπική σας ζωή. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κι εσείς δε θα συγκρατιέστε, αλλά θα σας περιβάλλει μια ανωριμότητα, μια επιπολαιότητα και μια υπερβολή. Χαρείτε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, φτιάξτε το σπίτι και τη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο γιατί σας αξίζει. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα έχετε τον ασυμμάζευτο οπότε είναι αναμενόμενες και οι ερωτικές περιπέτειες. Ταύροι και Σκορπιοί, θα έρθει πρόωρη άνοιξη στην τσέπη και το κρεβάτι σας, άρα σας έφεξε!

Στις 26/11, 2:28 το ξημέρωμα, θα μπει στον Αιγόκερω και το παιχνίδι θα σοβαρέψει απότομα. Τέρμα οι τσαχπινιές, οι πονηριές και τα τερτίπια! Εσείς οι Αιγόκεροι, με την έντονη προσωπικότητα και γοητεία και στιλ, που σας χαρίζει, θα γίνετε το επίκεντρο της προσοχής και μετά από καιρό, ενδεχομένως να βρείτε το ταίρι σας. Σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς θα βάλει περιορισμούς, θα αρχίσει να σας σπρώχνει να σταματήσετε παιχνίδια και νάζια και να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα τις σχέσεις σας. Εννοείται ότι το «πρέπει» θα παίξει πολύ, θα αναγκαστείτε να τηρήσετε υποσχέσεις, να αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις εσείς οι Δίδυμοι και Τοξότες, αν θέλετε να δείτε μια άνοδο στα οικονομικά και στα ερωτικά σας. Ευνοημένοι θα είστε εσείς Ταύροι και Παρθένοι που θα κάνετε αρκετές γνωριμίες με μεγαλύτερα ή ισχυρά πρόσωπα κι ίσως κάποια από δαύτες να μετατραπεί σε ειδύλλιο.

Πανσέληνος, που γίνεται 12/11, 15:33 μμ, στις 17° 51’ Ταύρου, έρχεται να φωτίσει κρυφές πτυχές στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών κα Υδροχόων με στόχο να έρθουν στην επιφάνεια, να αντιμετωπιστούν για να τεθούν μετά σε μια νέα βάση. Το βαθύ σκάψιμο κι η εξομάλυνση του εδάφους άλλωστε είναι απαραίτητα ώστε να χτιστεί ένα καινούργιο, γερό οικοδόμημα, οπότε εσείς οι Σταθεροί, πάρτε τα... φτυάρια και τους κασμάδες σας και ξεκινήστε δουλειά. Αυτή η Πανσέληνος, εκτός του ότι αφορά στα κεκτημένα μας, είναι και άκρως σεξουαλική, εντείνει τα πάθη και τους πόθους μας και μας καλεί να χάσουμε τον έλεγχο. Οι πρώτοι δε, που θα ανταποκριθούν στην πρόκλησή της, θα είστε εσείς Κριοί και Ζυγοί, που αφήνεστε να σας παρασύρουν στη δίνη τους. Τυχεροί κι εσείς οι Καρκίνοι, αλλά και Αιγόκεροι και Παρθένοι, που μεν οι πρώτοι βλέπετε τις μετοχές σας στο χρηματιστήριο του έρωτα να ανεβαίνουν και οι υπόλοιποι να κερδίζετε εμπιστοσύνη και καρδιές!

Άρηςπερνά στον ισχυρό και αποφασιστικό Σκορπιό στις 19/11, 09:40 πμ, κάνοντας ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί από την περίσσεια σεξουαλικότητα εσάς τους Σκορπιούς και από την ένταση εσάς τους Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους. Συνεργασίες που δεν αποφέρουν τα αναμενόμενα, επαγγελματικές σχέσεις που βρίσκονταν στην κόψη του ξυραφιού και οικογενειακά, κληρονομικά ή θέματα σπιτιού που θα ανακύψουν θα σας ανάψουν τα λαμπάκια, όχι τα... Χριστουγεννιάτικα. Από την άλλη βέβαια, θα αναλάβετε στοχευμένη δράση για να τελειώνετε με τα κακώς κείμενα και να πάτε παρακάτω. Εσείς, Κριοί και Ζυγοί, νιώθετε τη λίμπιντό σας να τρελαίνεται και κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχο και να παραδοθείτε στα πάθη σας. Οι Καρκίνοι, με τον αισθησιασμό και την έλξη σας να ξεχειλίζουν, χρίζεστε ως φαβορί στο παιχνίδι κατάκτησης αλλά κι εσείς οι Αιγόκεροι ένα ερωτικό... μεζέ θα τον πάρετε.

-Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη στις 22/11/2017, 5:05 πμ, γεμίζοντας με ενθουσιασμό, ανεμελιά και αισιοδοξία εσάς τους Τοξότες, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Για ένα μήνα σας δύνεται η δυνατότητα, να επεκταθείτε, να ζήσετε την περιπέτεια, να πάρετε πρωτοβουλίες για την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας, όσο φιλόδοξα κι αν είναι, να κυνηγήσετε ευκαιρίες, να ξεφύγετε λίγο από τα στενά όριά σας και να δείτε τι γίνεται... έξω στον κόσμο. Στο ερωτικό παιχνίδι εσείς οι Λέοντες θα διαπρέψετε, Ταύροι και Σκορπιοί ίσως γίνεται πιο ρισκαδόρικοι ή και... τυχοδιώκτες στα οικονομικά σας, ενώ Υδροχόοι διασκεδάζετε, συναναστρέφεστε καινούργιο κόσμο και κάνετε πολλές και ποικίλες νέες επαφές.

Νέα Σελήνη στις 26/11, 17:04 μμ, στις 04° 02’ Τοξότη, θα ωθήσει πρώτα εσάς του Κενταύρους και ύστερα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα στα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά σας. Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί μπορεί να αλλάξουν ύφος ή να αναγκαστείτε να τις αφήσετε να τις πάρει ο αέρας και να πάτε για άλλες. Προσέξτε όμως και μη βιάζεστε γιατί θα υπάρχει μια θολούρα. Περιμένετε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο τελείως, τότε να κάνετε τις κινήσεις σας. Το ίδιο ισχύει και για σας τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσον αφορά στον οικονομικό και σεξουαλικό σας τομέα, αλλά και για σας τους Λέοντες και τους Υδροχόους στα ερωτικά, τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές.

Έχει «ψωμί» ο Νοέμβριος, με πολλές ευκαιρίες για να εκμεταλλευτούμε όλοι μας, προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές. Αν θέλετε όμως να οργανώσετε σχέδιο δράσης, να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved