Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2019;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2019;

Το φθινόπωρο κατέφτασε, τα σχολεία ξεκινούν και μια καινούργια σεζόν αρχίζει. Ο Σεπτέβριος να έρχεται με γεμάτο το σακκούλι του από γεγονότα και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό και μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει και πόσο θετικά ή αρνητικά θα μας επηρεάσουν όσα συμβούν!

- Ο Ερμής στις 14/9, 10:14 πμ περνά στον Ζυγό, επαναφέροντας την ισορροπία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα εσείς οι Ζυγαριές. Από την άλλη όμως, οι Καρκίνοι, Κριοί κι Αιγόκεροι μάλλον θα απηυδήσετε από την αναποφασιστικότητα που θα σας πιάσει, την έλλειψη αυθορμητισμού, τα «ίσως», «μήπως» και «αλλά» που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σας ή θα ακούτε είτε από το έτερο ήμισυ και τους συνεργάτες σας είτε από τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Όχι ότι θα παίρνετε και εσείς αποφάσεις στο φτερό, αλλά λέμε τώρα... Δίδυμοι, Τοξότες κι Υδροχόοι όμως θα έχετε αέρα στα πανιά σας και θα βάλετε πλώρη για όμορφες και ενδιαφέρουσες ερωτικές πολιτείες.

- Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό, στις 14/09, 17:43 μμ και θα βάλει τα δυνατά της να ζευγαρώσει εσάς τους Ζυγούς αλλά και να ανοίξει τις πόρτες για άλλες... προοπτικές ή επιλογές σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Κοινωνικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, πώς να μην έχετε επιτυχία στο αντίθετο φύλο κι όχι μόνο! Θα φτάσετε σε σημείο να μην μπορείτε να διαλέξετε. Εσείς, δε, οι Δίδυμοι θα καλοπεράσετε όλο αυτό το διάστημα, βρίσκοντας τον πραγματικό, διπλό, τριπλό... πολλαπλό εαυτό σας γιατί στο φλερτ δε θα έχετε αντίπαλο! Παρθένοι και Ιχθύες θα διανύσετε μια από τις πιο σεξουαλικές φάσεις σας, ενώ εσείς οι Υδροχόοι ετοιμαστείτε να φτιάξετε σύλλογο θαυμαστών.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 14/09, 7:30 πμ, στις 21° 04’ Ιχθύων κι όλοι εσείς οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) εκτός του ότι θα μελώνετε με το θέαμα του ολόγιομου Φεγγαριού και να σας πιάσει η ρομαντική διάθεση, καλείστε να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, προσωπική κι επαγγελματική. Να εγκαταλείψετε ιδέες και σχέδια που κάνατε και να αφουγκραστείτε τις προσταγές του σύμπαντος που σας προτρέπουν να βρείτε την ισορροπία μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας κι ανάλογα να προχωρήσετε. Ο έρωτας σαφώς κατέχει σημαντική θέση, σαν συναίσθημα, που θα σας παρασύρει σε όνειρα και φαντασιώσεις εσάς τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς, όμως μην περιμένετε να «κοιμάστε εσείς κι η τύχη σας να δουλεύει». Κάντε τις κινήσεις σας, στρώστε το έδαφος για να μπει στη ζωή σας... με σάρκα κι οστά.

-Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, 23/9, 10:50 πμ σηματοδοτώντας την έναρξη της Φθινοπωρινής Ισημερίας, καλώντας μας να βάλουμε στο χρονοντούλαπο το καλοκαίρι και να στραφούμε στο τώρα και πώς θα διανθίσουμε με όμορφες, γλυκές στιγμές. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια τάση, τόσο σε σας τους μόνους Ζυγούς, όσο και σε Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, να βρείτε ταίρι για να «ξεχειμωνιάσετε», οπότε αναγκαστικά θα γίνετε πιο κοινωνικοί, συμβιβαστικοί και μελιστάλαχτοι. Άλλοι θα τα πάτε περίφημα κι άλλοι όχι και τόσο. Γεγονός πάντως είναι ότι ένας αέρας ανανέωσης, ανάγκης για εξισορρόπηση, εναρμόνισης και εξωραϊσμού θα κτυπήσει τους πάντες κι ο καθένας από το δικό του πόστο θα τα προσαρμόσει στη ζωή του. Την καλύτερη χρήση πάντως θα κάνετε εσείς οι Δίδυμοι κι οι Υδροχόοι!

Νέα Σελήνη που γίνεται στις 28/09, 21:24 μμ, στις 05° 19’ Ζυγού, έρχεται να παρακινήσει όμορφα κι ευγενικά εσάς τους Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους να κάνετε την αρχή ενός καινούργιου κύκλου στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό, αλλά και χωρισμοί... διαχωρισμοί και διαζύγια (με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια), αν δεν... τραβάει η ομάδα και έχετε μείνει πίσω... στη βαθμολογία. Πάντως κάποιοι (να τα λέμε κι αυτά) θα νιώσετε και την ανάγκη να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να συμβιώσετε με τον καλό ή την καλή σας. Από δίπλα κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι που θα σας βγει το ερωτιάρικο αλλά κι οι Υδροχόοι που θα κάνετε αρκετές... όμορφες γνωριμίες.

Άρης θα παραμείνει στην Παρθένο, κινητοποιώντας εσάς τις Παρθένους, τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες να διεκδικήσετε ότι θεωρείτε ότι είναι κατάλληλο για σας, αλλά και δημιουργώντας σοβαρά θέματα στην οικογένεια, το σπίτι ή τις σχέσεις σας που χρήζουν άμεσης επίλυσης, χωρίς ίχνος συναισθηματισμού.

Ενδιαφέρων μήνας ο Σεπτέμβριος, αλλά, αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τα καμώματα των πλανητών, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved