Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2019;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2019;

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού πια και όπως όλα δείχνουν το... πλανητικό εστιατόριο σερβίρει... κρύα πιάτα. Πολλά είναι τα γεγονότα που θα συμβούν τον Ιούλιο και αρκετοί από μας θα δεχτούν ψυχρολουσία. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι θα συμβεί και ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τις αστρολογικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν αυτόν τον μήνα.

- Ο Άρης περνά στον Λέοντα στις 2/7, 2:19 μμ, ενισχύοντας τη σιγουριά, την ισχυρή θέληση και τις αρχηγικές τάσεις σε εσάς τα Λιοντάρια, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κάνετε αρκετά τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Σαφώς, δε θα γίνουν με ευχάριστα και μέσα στην καλή χαρά, αλλά με εντάσεις, επιβολή και ενδεχομένως ρήξεις με πρόσωπα με τα οποία ζείτε, ανήκουν στο στενό σας περιβάλλον ή συνεργάζεστε. Επιπλέον, η αλαζονεία, η προκλητικότητα ή ο σνομπισμός θα δημιουργήσουν ανταγωνισμούς και επιθετικότητα. Από την άλλη, εσείς Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα γίνετε πιο τολμηροί στα οικονομικά σας, ενώ Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες... στον έρωτα.

-Η Νέα Σελήνη γίνεται 2/07, 22:15 μμ, στις 10° 37 Καρκίνου, η οποία είναι και Ολική Ηλιακή έκλειψη, οπότε εσείς οι παρορμητικοί, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί κι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί το β’ δεκαήμερο του ζωδίου σας, καλείστε να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή σας. Οφείλετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας φέρουν στο κατώφλι μιας επιτυχίας. Αλλαγές στις σχέσεις, στο σπίτι, τη δουλειά ή την εμφάνιση είναι κάποια από αυτά που πιθανόν να συμβούν. Δεν πρέπει όμως να αφήσετε κανένα εμπόδιο να σταθεί στο δρόμο σας και το φόβο του αγνώστου να σας σταματήσει. Ξεχάστε το παρελθόν, πικρίες και παράπονα και αφοσιωθείτε στο τώρα και πώς θα το βελτιώσετε. Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε κι εσείς για μια συναρπαστική περίοδο για τα ερωτικά και τα οικονομικά σας!

- Η Αφροδίτη στις 3/7, 18:18 μμ, μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, λειτουργώντας σαν βάλσαμο στις καρδιές των Καβουριών, που πόνεσαν με την Νέα Σελήνη-Έκλειψη! Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί, βγάλτε τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας κι ετοιμαστείτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές αγάπης και συντροφικότητας, αγκαλιά με το έτερο ήμισυ ή να γνωρίσετε κάποιο άλλο πρόσωπο, αν είστε ελεύθεροι κι ωραίοι, να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αλλάξετε προς το καλύτερο το περιβάλλον σας. Ανάλογες καταστάσεις θα ζήσετε κι εσείς Σκορπιοί και Ιχθύες, καθώς θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με ένα άτομο ή το ταίρι σας, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα αρχίσετε να βλέπετε μια άνθηση στα οικονομικά σας. Στις 28/7, 4:54 πμ, κάνει θεαματική είσοδο στον Λέοντα, ενθουσιάζοντας εσάς τα Λιοντάρια, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. Όχι ότι περνούσατε κι απαρατήρητοι, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να κυριεύσετε τα πλήθη με την τόλμη, τη γοητεία, την περηφάνια και το έντονο ταμπεραμέντο σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία σας να ζήσετε στιγμές φλογερού πάθους, να δώσετε γενναιόδωρα συναισθήματα και να απολαύσετε ό,τι σας αξίζει. Κάποιοι πιο τυχεροί θα δημιουργήσετε και μια καινούργια σχέση. Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες που θα διαπρέψετε στον ερωτικό στίβο, κερδίζοντας καρδιές και εντυπώσεις, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα δείτε μια άνοδο στα οικονομικά σας.

-Ο Ερμής, που συνεχίζει να είναι στον Λέοντα, στις 7/7 θα... κάνει στάση και στις 9/7 θα γυρίσει ανάδρομος, παραμένοντας έτσι μέχρι τις 2/8, δημιουργώντας αρκετά εμπόδια σε σας τα Λιοντάρια, τους Υδροχόους, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, που θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν τσουλάνε όπως τα είχατε σχεδιάσει. Θα αλλάξετε γνώμη, μυαλά, πλάνα, ενδεχομένως να ξαναβγάλετε από τα συρτάρια κάποια άλλα που μέχρι τώρα δεν ήταν η ώρα τους, ενώ παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και αναβολές παίζουν δυνατά. Εσείς Κριοί και Τοξότες στα ερωτικά σας υπάρχει στασιμότητα. Πιθανή είναι και μια επανασύνδεση ή επιστροφή ασώτου, ενώ Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα έχετε αρκετές ιδέες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά για την ώρα θα τις βάλετε στον πάγο. Στις 20/7 θα ξαναπιάσει τον Καρκίνο και δε θα τον αφήσει μέχρι τέλος του μήνα, μεταφέροντας τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις σε σας τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς επηρεαζόσασταν, αλλά σε άλλους τομείς, ενώ τώρα θα αρχίσετε να ταλαιπωρείστε με οικογενειακά, επαγγελματικά, προσωπικά και θέματα σπιτιού, όπως και εσείς του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) σε οικονομικό επίπεδο, ερωτικό και διαπροσωπικών σχέσεων.

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 17/07, 00:38 πμ στις 24° 04’ Αιγόκερω είναι και η δεύτερη έκλειψη, Μερική Σεληνιακή, η οποία θα δημιουργήσει αρκετά ζόρια στην προσωπικής και επαγγελματικής ζωής σας Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί. Η συναισθηματική σας φόρτιση θα είναι έντονη και ενδεχομένως σε ορισμένες περιπτώσεις να θολώσει την κριτική σας σκέψη ή να σας παρασύρει σε ενέργειες αψυχολόγητες και παρορμητικές αντιδράσεις, εφ' όσον θα βρίσκεστε κάτω από καθεστώς μεγάλης πίεσης και... τρέλας. Οι σχέσεις κι οι συνεργασίες σας θα αποδείξουν, αν και πόσο αντέχουν τους κραδασμούς, κάποιες θα αναθεωρηθούν, ενώ άλλες θα κλείσουν τον κύκλο τους. Μεγάλες αγάπες θα γεννηθούν αυτή την περίοδο και ίσως παρθούν και σημαντικότατες αποφάσεις που δεσμεύουν το μέλλον σας, όπως επίσης και χωρισμοί που πια δεν έχουν χρονικά περιθώρια αναβολής. Εσείς, Ταύροι και Παρθένοι καλείστε να σκεφτείτε ψύχραιμα τα επόμενα βήματά σας ενώ Τοξότες και Δίδυμοι να τακτοποιήσετε οικονομικές και ερωτικές σας υποθέσεις.

Ήλιος επιστρέφει στο «σπίτι» του, στον Λέοντα, στις 23/7, 5:50 πμ, δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σας Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς. Όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη πάνω σας, αλλά, μέχρι να «συνέλθει» ο Ερμής, τα χέρια σας θα είναι δεμένα και το μόνο που θα μπορείτε να κάνετε είναι να κερδίσετε εντυπώσεις και να οργανώσετε τα σχέδιά σας για δυναμική επανεμφάνιση. Η ζωντάνια, η ενέργεια, η δημιουργικότητα, η γενναιοδωρία σας θα προσφέρουν χαρά στους δικούς σας ανθρώπους και θα σας κάνουν να ευχαριστηθείτε όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι. Η τάση σας για απολαύσεις και πολυτέλειες θα είναι μεγάλη, όπως, επίσης, η έντονη περηφάνια και η επιβλητικότητα που θα τραβήξει την προσοχή. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να αποφύγετε τις υπερβολές. Αιγόκεροι και Καρκίνοι η σεξουαλικότητά σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ Κριοί και Τοξότες... βάλτε τώρα που γυρίζει γιατί ερωτικά δε θα πιάνεστε.

Απ’ όλα έχει ο Ιούλιος! Καινούργιες αφίξεις, εκλείψεις και ανάδρομο, αλλά αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τους πλανήτες, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε από τα καμώματά τους, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved