Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2019;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούνιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2019;

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά χαλαρά, όπως και θα έπρεπε και όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια δεν πρόκειται να ταράξει την καθημερινότητά μας. Αντίθετα, θα φροντίσει να την κάνει πιο ανάλαφρη και να της δώσει ποικιλία.

-Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 3/6, 13:00 μμ, στις 12° 33’ μοίρες των Διδύμων. Εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) ήρθε η ώρα να κλείσετε τον κύκλο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να τελειώσετε οριστικά με το παρελθόν σας. Ξεκινήστε μια καινούργια συναρπαστική και περιπετειώδη πορεία, κυνηγήστε τους στόχους και το όνειρό σας, ανοίξτε καινούργιους ορίζοντες. Οργανωθείτε, φανταστείτε, επεκταθείτε, μόνο μη σταθείτε στο ίδιο σημείο. Κυρίως, φροντίστε να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσετε και μην τα παρατήσετε στο πρώτο εμπόδιο. Ευνοημένοι θα είστε Υδροχόοι και Λέοντες ενώ εσείς, Σκορπιοί και Ταύροι, μάλλον θα κάνετε το μεγάλο κόλπο στα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

-Ο Ερμής, στις 4/6 στις 23:05 μμ θα μπει στον Καρκίνο και θα γίνει πιο εσωστρεφής, ευαίσθητος, γλυκούλης και μελιστάλαχτος, φέρνοντας μνήμες από τα παλιά και νοσταλγικές σκέψεις. Θα ευνοήσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους να κερδίσουν καρδιές, εντυπώσεις και θετικά σχόλια. Όσο για σας Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια γνωριμία, ιδέα ή πληροφορία θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς σας. Στις 27/6, 3:20 πμ, θα περάσει στον Λέοντα, δίνοντας μια ευκαιρία σε σας τα Λιοντάρια, τους Υδροχόους, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς να εντυπωσιάσετε τον κόσμο, με την παρουσία σας, να τραβήξετε τα φώτα πάνω σας, φυσικά να αυτοδιαφημιστείτε και θα καταφέρετε με επιτυχία να κάνετε καλές διασυνδέσεις. Εσείς Κριοί και Τοξότες θα βγάλετε το φλογερό σας ταμπεραμέντο και θα κερδίσετε καρδιές, ενώ Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα έχετε αρκετές ιδέες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να... σπαταλήσετε όσα βγάζετε σε αγορές κι απολαύσεις.

- Η Αφροδίτη με ανάλαφρο και γρήγορο βήμα περνά στους Διδύμους στις 9/6, 4:37 το ξημέρωμα, υπενθυμίζοντας μας ότι η ζωή θέλει κέφι, κίνηση και θετική ενέργεια. Απλόχερα θα χαρίσει την εύνοιά της σε σας τους Διδύμους, αλλά και σε Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς. Θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε, θα πηγαίνετε σαν τις μέλισσες από λουλούδι σε λουλούδι να μαζέψετε τους χυμούς τους και φυσικά ούτε λόγος για παθιασμένες καταστάσεις και δράματα. Μια ανεμελιά, μια επιπολαιότητα θα την έχετε, οπότε καλό είναι να περάσετε όμορφα τώρα και να μην ψάχνετε για δεσμεύσεις. Κι εσείς Ζυγοί και Υδροχόοι από δίπλα, θα πάρετε μια γεύση καλοκαιριάτικων ειδυλλίων, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί γίνεστε πιο παιχνιδιάρηδες και περιπετειώδεις, αφήστε που θα σας φέρει και οικονομικά δωράκια.

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 17/06, 11:30 πμ, στις 25° 33’ του Τοξότη επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους Κενταύρους, αλλά και Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του 2° δεκαημέρου. Η τάση σας για επέκταση και περιπέτεια θα είναι μεγάλη κι εννοείται ότι θα περάσετε αρκετές όμορφες στιγμές γεμάτες ανεμελιά, ενθουσιασμό και ξεγνοιασιά. Ωστόσο, κάποιοι από εσάς ίσως αντιμετωπίσετε κρούσματα επιπολαιότητας, ανευθυνότητας ή υπερβολές που θα προκαλέσουν ένα αλαλούμ είτε στο οικείο περιβάλλον είτε στον επαγγελματικό σας χώρο και σε αρκετές περιπτώσεις θα αναγκαστείτε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα ή να φορτωθείτε με επιπλέον καθήκοντα κι ευθύνες. Αντίθετα, Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες θα έχετε τις ευκαιρίες σας να διασκεδάσετε, να κυκλοφορήσετε, να φλερτάρετε, να γνωριστείτε και να συναναστραφείτε με κόσμο και -γιατί όχι;- να ταξιδέψετε.

-Στις 21/6, 6:54 μμ έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο, την είσοδο δηλαδή του Ήλιου στον Καρκίνο, που δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει και τυπικά το Καλοκαίρι. Ετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε, λοιπόν, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αφού θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και έχετε όλα τα προσόντα για να διακριθείτε στην προσωπική κι επαγγελματική σκηνή. Το συναίσθημα θα ρέει άφθονο, ο ρομαντισμός θα σας κατακλύσει και θα περάσετε γλυκές, ειδυλλιακές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λίγο την ευσυγκινησία και την υπερβολική σας ευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει και σε ευθιξία να προσέξετε κι όλα καλά θα πάνε. Την συγκεκριμένη περίοδο ευνοείστε κι εσείς, Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ερωτικά ή οικονομικά.

- Ο Άρης όλον τον μήνα θα παραμείνει στον Καρκίνο, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια των Καβουριών και δίνοντας κίνητρα και εντάσεις σε σας τους Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους. Εσείς πάλι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τη δυναμική που σας προσφέρει, καθώς θα γίνετε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί τόσο στα οικονομικά, όσο και στον έρωτα.

Σαν το γάργαρο νερό θα κυλήσει, λοιπόν, ο Ιούνιος για όλα τα ζώδια, αλλά αν δε σας έφτασαν αυτά που διαβάσατε και θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για τους πλανήτες, ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το τι να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε από τα καμώματά τους, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved