Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο 2019;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Μάιο

Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο 2019;

Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή! Ο πιο λουλουδάτος και μοσχοβολιστός μήνας της άνοιξης είναι εδώ, γεμίζοντας τα μάτια μας από τα πανέμορφα χρώματα της φύσης και τα ρουθούνια μας από τις ευωδιές. Ας δούμε και από... αστρολογικής άποψης, αν θα είναι τόσο υπέροχος!

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 05/05, 01:44 πμ, στις 14° 10’ του Ταύρου, καλώντας εσάς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) να κλείσετε τα παλιά βιβλία και να ξεκινήσετε ένα καινούργιο κεφάλαιο, προκειμένου να πετύχετε προσωπικές κι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και στόχους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να έχετε επίγνωση των καταστάσεων, να δείξετε επιμονή και αφοσίωση και να ακολουθήσετε την πεπατημένη. Αυτό ξέρετε, αυτό εμπιστεύεστε ένα πράγμα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να είστε ευέλικτοι και πονηροί ταυτόχρονα για να αντιληφθείτε «επικίνδυνες» για την τσέπη ή την καρδιά σας ενέργειες γιατί θα υπάρξουν και άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σας φουσκώσουν τα μυαλά και να σας δελεάσουν με εύκολα κέρδη ή ερωτικές απολαύσεις. Εσείς πάλι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί ευνοείστε αρκετά σε οποιοδήποτε νέο σας ξεκίνημα, οικονομικό ή συναισθηματικό, προχωρήστε μπροστά και μην κοιτάτε πίσω!

- Ο Ερμής στις 06/05, 09:25 μμ περνάει στον Ταύρο καλώντας κυρίως εσάς τους Ταύρους να παραμείνετε εντός πορείας, σταθεροί στις αποφάσεις και τις απόψεις σας, να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να υλοποιήσετε όσα έχετε κατά νου που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας αλλά και την οικονομική σας κατάσταση. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πεισμώστε και μην βιάζεστε στο οτιδήποτε θέλετε να κάνετε, ανεξάρτητα από τις πιέσεις που σας ασκούνται. Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί όλο στα λεφτά, τους έρωτες και απολαύσεις θα είναι το μυαλό σας. Στις 21/05, 13:52 μμ, δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό «φτεροπόδαρος» περνά στους Διδύμους εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τα Διδυμάκια, που το μυαλό τους θα είναι αεικίνητο, η γλώσσα τους θα πάει ροδάνι και δε θα πιάνονται. Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις θα κάνετε το άσπρο... μαύρο, διαστρεβλώνοντας τα λόγια σας... και τουμπάροντας την άποψή σας, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας υλικές ή ερωτικές ενώ εσείς οι Ζυγοί και Λέοντες θα γνωριστείτε με τον μισό πληθυσμό της οικουμένης.

- Η Αφροδίτη, σεινάμενη λυγάμενη, μπαίνει στον Ταύρο στις 15/05, 12:46 μμ, καλώντας εσάς πρωτίστως τα Ταυράκια (που είστε και παιδιά της) αλλά και Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να φάτε, να πιείτε, να γευτείτε κάθε απόλαυση και φυσικά να ερωτευθείτε. Κι η αλήθεια είναι ότι θα περάσετε περίπου έναν μήνα καταπληκτικά, αρκεί κάποιοι από σας να μην υποκύψετε στην τεμπελιά, την κτητικότητα και τις ακόρεστες ορέξεις σας γιατί οι υπερβολές ποτέ δεν ωφέλησαν. Μεγάλη χαρά θα έχετε κι εσείς, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, καθώς όχι μόνο έχετε τη δυνατότητα να ανθήσετε οικονομικά, αλλά θα δείτε τις μετοχές σας να παίρνουν μεγάλη αξία και το σεξαπίλ σας να αυξάνεται. Οι πιθανότητες για να ζήσετε έναν έρωτα μεγάλο και με προοπτικές για σταθερό δεσμό αυτό το διάστημα είναι πολύ μεγάλες.

- Ο Άρης περνά στον Καρκίνο στις 16/05, 06:09 πμ, οπότε τόσο εσείς οι Κάβουρες, όσο κι οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι με τις μηχανές στο φουλ, περνάτε σε μια φάση έντονης δραστηριοποίησης, προκειμένου να επιτύχετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν νομίζετε όμως ότι θα γίνει χωρίς αντιδράσεις και αντιστάσεις, ήρεμα και χωρίς να υψώσετε το ανάστημά σας και να αυξήσετε τα ντεσιμπέλ σας, τότε μάλλον γελιέστε. Αφήστε που θα είστε μέσα στην παρόρμηση και την κυκλοθυμία, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν μέρες κρίσης και έντασης στη σχέση, την οικογένεια ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τη δυναμική που σας δίνεται, καθώς θα γίνετε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί και με... πλαγιομετωπικά χτυπήματα θα καταφέρετε πολλά τόσο στα χρήματα, όσο και στον έρωτα.

-Η Πανσέληνος του Μαΐου γίνεται στις 19/05, 00:10 πμ, στις 27° 38’ του Σκορπιού επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Η σιγουριά και η ισχυρή σας θέληση θα ενισχυθεί και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Το ίδιο ισχύει όμως και για το πείσμα, την απολυτότητα και την ξεροκεφαλιά σας, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε εντάσεις στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ένας κύκλος πάντως θα ολοκληρωθεί, δίνοντάς σας τη δυνατότητα και εσείς με τη σειρά σας να τελειώνετε με τα κακώς κείμενα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για καινούργια πράγματα. Εσείς Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, πάντως, θα πάρετε μερίδιο της εύνοιας, κυρίως όσον αφορά σε νέες γνωριμίες, έρωτες κι ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, οπότε να είστε έτοιμοι!

-Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στις 21/05, 10:59 πμ, δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σας τους Διδύμους αλλά και Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Επικοινωνιακά θα δώσετε ρεσιτάλ, οι ιδέες σας θα βρουν ανταπόκριση, επαφές και συναντήσεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ θα συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες και στοιχεία που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Χρειάζεται να γίνετε πιο εξωστρεφείς, να μιλήσετε για τα θέματά σας, προσωπικά, οικογενειακά ή δουλειάς, γιατί μέσα από το διάλογο θα βρεθούν λύσεις. Εστιάστε στους στόχους σας, κυρίως όμως προσέξτε μην σκορπίζετε την ενέργειά σας, ανοίγοντας διάφορα μέτωπα ή ασχολούμενοι υποθέσεις άλλων! Ευνοείστε κι εσείς Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αφού οι καινούργιες γνωριμίες θα φέρουν και περισσότερες επαγγελματικές, οικονομικές ή ερωτικές προοπτικές.

Αν θέλετε να δείτε όλες τις Όψεις των πλανητών του Μαΐου για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved