Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο 2019;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Απρίλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο 2019;

Έφτασε κι ο Απρίλιος, ο μήνας της Πασχαλιάς και απ’ ό,τι όλα δείχνουν μάλλον θα είναι ο πιο... καυτός και ερωτικός από τους τρεις μήνες της άνοιξης. Ανάσταση, λοιπόν, θα δουν πολλοί και πολλές στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά, ας εξετάσουμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το μενού που θα μας σερβίρει και ποια θα είναι τα ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν.

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 5/04, 11:50 πμ στις 15° 17’ του Κριού, οπότε, Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να κλείσετε έναν κύκλο προσωπικών και επαγγελματικών ζητημάτων και να ανοίξετε έναν καινούργιο, με καλύτερες προοπτικές. Τίποτα δεν είναι απλό, ούτε κι εύκολο και σίγουρα δε θα γίνει χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις. Γι' αυτό, οπλιστείτε με δύναμη, αποφασιστικότητα κι αυτοπεποίθηση, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Παρθένοι και Ιχθύες, χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση τόσο των οικονομικών, όσο και των ερωτικοσεξουαλικών σας υποθέσεων, αλλιώς θα στενοχωρηθείτε από τις εξελίξεις. Λιοντάρια, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσετε το παρελθόν οριστικά και να τραβήξετε για καινούργιες, συναρπαστικές περιπέτειες.

- Ο Ερμής θα περάσει φουλαριστός στον Κριό στις 17/4, 09:00 πμ, αυξάνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας στο μέγιστο σε σας τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, κάνοντάς σας εξωστρεφείς, ειλικρινείς και επικοινωνιακούς όσο δεν πάει. Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας, να κάνετε αρκετές επαφές και συναντήσεις, να διευθετήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και φυσικά να συναναστραφείτε και να γνωρίσετε κόσμο. Να έχετε υπόψη όμως ότι η νευρικότητα, ο αυθορμητισμός και η ανάγκη σας να πείτε αλήθειες συχνά θα παρεξηγείται. Λέοντες και Υδροχόοι ίσως κάνετε ένα ταξιδάκι, Δίδυμοι, Τοξότες θα κερδίσετε εντυπώσεις και καρδιές και Παρθένοι και Ιχθύες θα γίνετε λίγο πιο παράτολμοι οικονομικά και ερωτικά.

- Η Πανσέληνος του Απριλίου, που λέγεται Ροζ, εξ αιτίας του ροζ λουλουδιού Φλόγα που ανθίζει τώρα, γίνεται στις 19/04, 14:10, 29° 06' πάλι στον Ζυγό και πάλι, επηρεάζοντας κυρίως Κριάρια, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στα τέλη του 3° δεκαημέρου. Σε αντίθεση με αυτή του προηγούμενου μήνα, οι συμμαχίες -ιερές και μη- η γεφύρωση χασμάτων και η επίλυση διαφορών με μας και τους άλλους κρίνονται απαραίτητες, καθώς θα συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα πετύχουμε χωρίς τη συμπαράσταση και τη βοήθεια συγκεκριμένων ανθρώπων. Όλες οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν, γι' αυτό είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε σε αυτά που μας ενώνουν κι όχι σε αυτά που μας χωρίζουν. Παρθένοι και Ιχθύες προσέχετε με τη διαχείριση των οικονομικών σας και των ερωτικών σας, ενώ Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες διεκδικείτε καρδιές, για να κερδίσετε όμως την εμπιστοσύνη, οφείλετε να επιμείνετε περισσότερο και να δείξετε φανερά τις προθέσεις σας!

- Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Ιχθύς, μέχρι τις 20/4, 7:10 μμ, όπου και θα περάσει στον Κριό, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενα τα Κριάρια, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους. Φλογερή, σεξουαλική και δυναμική θα σας ξεσηκώσει για τα καλά, ώστε να καταλάβετε ότι στη βράση κολλάει το σίδερο. Τον έρωτα τον αρπάζετε χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας έξτρα χρήματα και στο κρεβάτι σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε δυνατή χημεία. Δίδυμοι και Τοξότες θα το ρίξετε στα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις και θα κάψετε καρδιές. Λέοντες και Υδροχόοι αν ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, θα κάνετε σούπερ γνωριμίες!

-Ο Ήλιος περνά στον Ταύρο στις 20/4, 11:55 πμ, στρέφοντας τους προβολείς και δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα Ταυράκια και φέρνοντας Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους στο μάτι των εξελίξεων. Η πρακτικότητα, η προσγείωση στην πραγματικότητα, οι δημιουργία νέων βάσεων σε οικονομικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κρίνονται απαραίτητα αυτό το διάστημα, ώστε να «περπατήσουν» όλων των ειδών οι σχέσεις και να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συμφωνίες ή συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Όμως, πρώτα απ’ όλα, οφείλετε να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας, ηθικές και υλικές και να μην βγάζετε ξεροκεφαλιά και απολυτότητα. Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί ευνοείστε σε νέα εγχειρήματα, οικονομικές υποθέσεις αλλά και καινούργιους έρωτες!

-Ο Άρης θα παραμείνει όλο τον μήνα στους Διδύμους, μπουστάροντας συνεχώς τους Διδύμους, αλλά και αναστατώνοντας την οικογενειακή, επαγγελματική και προσωπική ζωή σε Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Εσείς οι Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι ησυχία δε θα βρίσκεται. Τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά θα χάσετε κάποια στιγμή τον έλεγχο και θα πρέπει να περιορίσετε τις ορέξεις και τις αγορές σας για να μη βρεθείτε με τις τσέπες και τις καρδιές άδειες.

Αν θέλετε να δείτε όλες τις Όψεις των πλανητών του Απριλίου για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved