Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2019;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Φεβρουάριο

Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2019;

Ο μήνας του Αγ. Βαλεντίνου, των Αποκριών και των ανθισμένων αμυγδαλιών είναι ήδη εδώ και μάλιστα γεμάτος από καινούργιες εισόδους στο πλανητικό σκηνικό. Ας δούμε παρακάτω τις αλλαγές που φέρνει ο Φεβρουάριος!

- Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, στις 4/2, 00:29 πμ, μοιράζοντας απλόχερα ευκαιρίες για να κατακτήσετε τους ερωτικούς σας στόχους, κυρίως σε σας τους Αιγόκερους. Η έντονη προσωπικότητα και γοητεία σας και η κλάση σας που σας χαρίζει σας κάνει το επίκεντρο της προσοχής και μετά από καιρό, ενδεχομένως να πάψετε να είστε μόνοι. Σε σας, τους Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς θα βάλει περιορισμούς, θα αρχίσει να σας σπρώχνει να σταματήσετε παιχνίδια και επιπολαιότητα και να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις σχέσεις σας. Δίδυμοι και Τοξότες εννοείται ότι το «πρέπει» θα παίξει πολύ, θα αναγκαστείτε να τηρήσετε υποσχέσεις, να αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις αλλά έτσι θα δείτε μια άνοδο στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Ευνοημένοι θα είστε κι εσείς Ταύροι και Παρθένοι που θα κάνετε αρκετές γνωριμίες με μεγαλύτερα ή ισχυρά πρόσωπα κι ίσως κάποια μετατραπεί σε ειδύλλιο.

-Στις 05/02, 03:38 πμ, στις 15° 45’ Υδροχόου έχουμε τη Νέα Σελήνη που έρχεται να κλείσει έναν κύκλο και να ανοίξει έναν καινούργιο, πλήρως ανανεωμένο και διαφορετικό από τον προηγούμενο, κυρίως σε εσάς τους Υδροχόους και μετά στους Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς. Τα δεδομένα στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό σας τομέα θα αλλάξουν τελείως, όμως αυτή η αλλαγή θα σας κάνει καλό, οπότε μην την φοβάστε. Μεταβολές στα οικονομικά θα υπάρξουν σε σας τους Καρκίνους και Αιγόκερους, ίσως όμως να είναι και προς τα πάνω, σεξουαλικά πάντως θα είναι μια τέλεια περίοδος με πολλές προκλήσεις και έντονα συναισθήματα. Κριοί και Ζυγοί ο έρωτας μάλλον θα σας χτυπήσει την πόρτα, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα ανοίξετε τα φτερά σας για καινούργιες περιπέτειες, πιθανόν και για άλλες πολιτείες.

-Ο Ερμήςθα περάσει στους Ιχθύς στις 10/2, 12:50 μμ, φέρνοντας ηρεμία και χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία και τις επαφές σε σας τους Ιχθύς, αλλά και σε Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, που θα είστε πιο μαζεμένοι, ίσως και εσωστρεφείς, αλλά με περισσότερες εμπνεύσεις και δημιουργική φαντασία. Το συναίσθημα κυριαρχεί στις αποφάσεις, η διαίσθησή σας θα είναι οξυμένη και η λογική θα παραμεριστεί σε πολλές περιπτώσεις. Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα χρησιμοποιήσετε πιο έμμεσες και ευέλικτες μεθόδους να φτάσετε στο ερωτικό ή οικονομικό σκοπό σας, ενώ εσείς οι Καρκίνοι θα ρίξετε νερό στο κρασί μας ή θα κάνουμε τα στραβά μάτια σε αρκετές περιπτώσεις, προκειμένου να διατηρηθεί η γαλήνη στο περιβάλλον σας.

-Ο Άρης, στις 14/2, 12:51 μμ, περνά στον Ταύρο, δίνοντας μεγάλη ορμή σε εσάς τα Ταυράκια, αλλά και αναστατώνοντας τις ζωές στους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Είτε γιατί θα αναγκαστείτε είτε γιατί θα σας βγει αυτή η διάθεση, θα περάσετε σε θέση μάχης και με ισχυρή θέληση κι επιμονή θα διεκδικήσετε το δίκιο σας και θα υπερασπίσετε τα κεκτημένα σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που φυσικά θα προκαλέσει εντάσεις, ενίοτε και ρήξεις. Η αντοχή, η κτητικότητα και το πείσμα σας θα ξεπεράσουν τα όρια κι ενδέχεται σε πολλές περιπτώσεις να κατεβάσετε ρολά και να μη δέχεστε καμία άλλη απάντηση εκτός από το «ναι». Ευνοημένοι θα είστε κι εσείς, Παρθένοι, Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, αφού θα κινητοποιηθείτε και θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα, ενώ το σεξαπίλ σας θα απογειωθεί και ερωτικά θα πλασαριστείτε σε πολύ υψηλές θέσεις.

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 19/2, 18:53 μμ, στις 00° 42 της Παρθένου επηρεάζοντας στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες). Πολλές θα είναι οι αλήθειες που θα βγουν στο φως, οι οποίες θα σας φέρουν σε αμήχανη θέση ή δε θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε, ωστόσο, είναι αναγκαίο για τη μετέπειτα πορεία σας. Από την άλλη, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες σας και να τις θέσετε σε άλλη βάση. Οι ψευδαισθήσεις, οι αυταπάτες και οι φαντασιώσεις θα διαλυθούν και θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε την καινούργια πραγματικότητα, ακόμα κι αν σας είναι δυσάρεστη. Ερωτικά και οικονομικά, εσείς Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα σταματήσετε να τρέφετε μεγάλες προσδοκίες και θα υιοθετήσετε το ρητό «κάλιο πέντε και στο χέρι», ενώ για σας τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όλα θα ξεδιαλύνουν και θα ξέρετε πώς πρέπει να κινηθείτε για να λύσετε θέματα της καθημερινότητας ή πρακτικά και γραφειοκρατικά σας!

-Ο Ήλιος περνά στους ευαίσθητους Ιχθύς στις 19/2, στις 1:03 πμ. οπότε, Ψάρια, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, πάθη και εντάσεις υποχωρούν και φαίνεται να κατακλύζεστε από θετική ενέργεια και συναισθήματα. Θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, θα μεγαλώσει η πίστη και η ελπίδα σας κι ο μόνος κίνδυνος για τους τρεις τελευταίους από σας είναι να χάσετε κάπου την επαφή και να βρίσκεστε μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Μιας κι η φαντασία σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργή, προσέξτε μην αποκλειστείτε στον δικό σας μαγικό κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με τον «αληθινό». Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, βαδίζοντας με τη λογική δεν έχετε και πολλές πιθανότητες να κάνετε προκοπή στα οικονομικά σας, αντίθετα πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να κινηθείτε με τη δέουσα ευελιξία. Στα ερωτικά, πάρτε το συναίσθημα από το χέρι, βγάλτε το ρομαντισμό σας και θα ζήσετε όμορφες στιγμές.

-Αν θέλετε να δείτε όλες τις Όψεις των πλανητών του Φεβρουαρίου για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved