Κυριακή 28 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 35' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 19' 39" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 58' 53" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 45' 07" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 04° 18' 37" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 02° 33' 46" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 51' 50" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 19° 59' 14" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 22' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 12' 19" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 32' 35" ΤΑΥΡΟΣ

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο 2018;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Δεκέμβριο.

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο 2018;

Σιγά-σιγά φάγαμε και το 2018 και μας έμεινε η ουρά... Ο τελευταίος μήνας του χρόνου και ο πρώτος του χειμώνα αναμένεται να μας γλυκάνει αρκετά και να μας χαρίσει όμορφες, αλλά και πολύ ερωτικές στιγμές που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε κάπως τις πίκρες και την θλίψη των προηγούμενων. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Δεκέμβριος:

- Ο Ερμής, ανάδρομος όντας, 1/12, 13:12, περνά στον Σκορπιό, επαναφέροντας στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις που απασχόλησαν εσάς τους Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους. Έτσι όμως θα έχετε και τη δυνατότητα να τελειώνετε μια και καλή με αυτές και να γιορτάσετε ανέμελοι τις γιορτές. Εννοείται ότι όλα αυτά δε θα γίνουν ανεμπόδιστα... Και καθυστερήσεις θα υπάρξουν και αρκετά κωλύματα, λάθος εκτιμήσεις και ταλαιπωρίες, όμως αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει μέχρι 7/12 γιατί από τις 8/12 θα γυρίσει ορθόδρομος και όλα θα αρχίσουν να στρώνουν προς όφελός σας. Οικονομικά, σεξουαλικά και ερωτικά θα ισιώσουν και για σας Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Στις 13/12, 1:43 πμ ξαναπερνά στον Τοξότη και επιτέλους όλα θα αποκτήσουν πιο γρήγορο ρυθμό. Επικοινωνιακότατοι, πιο άμεσοι και ειλικρινείς αλλά και φευγάτοι θα είστε εσείς του Μεταβλητού σταυρού, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες που σύνορα δε θα γνωρίζετε και το σπίτι δε θα σας βλέπει σχεδόν καθόλου, είτε γιατί θα είστε αρκετά δραστήριοι και θα βαλθείτε να κλείσετε ζητήματα πριν τα Χριστούγεννα είτε γιατί θα σας πιάσει μια έντονη εξωστρέφεια και όλο και κάτι θα έχετε κανονίσει. Ταύροι και Σκορπιοί θα έχετε μια πιο ζαμάν φου και ρισκαδόρικη ή χαλαρή διάθεση και έτσι θα αντιμετωπίσετε και οικονομικά ή σεξουαλικά σας θέματα, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι θα το ρίξετε στο φλερτ, τις ερωτοτροπίες και τις διασκεδάσεις.

- Η Αφροδίτη, 02/12 στις 19:02 μμ, επανέρχεται στον ερωτικό και παθιασμένο Σκορπιό, δίνοντας άλλη μια ευκαιρία πρώτα σε εσάς του Σκορπιούς και ύστερα στους υπόλοιπους σταθερούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, να βελτιώσετε την προσωπική, επαγγελματική αλλά και οικογενειακή σας ζωή, όπως και το σπίτι ή κάποιον άλλον χώρο σας. Εννοείται ότι οι τρεις τελευταίοι πρέπει να έχετε ισχυρή θέληση, επιμονή και να δείξετε αφοσίωση στον όποιον στόχο σας, διαφορετικά θα αναλωθείτε σε πείσματα και απολυτότητες που δεν εξυπηρετούν κανέναν. Σίγουρα πάντως σας περιμένει ένας θερμός Δεκέμβριος, από ερωτικής άποψης. Κριοί και Ζυγοί θα γευτείτε περισσότερο αυτή την πλευρά της Αφροδίτης με τις επιθυμίες σας να σας κυριεύουν και σεξουαλικά να απογειώνεστε. Και οικονομικά όμως θα αρχίσετε να βλέπετε φως. Καρκίνοι και Αιγόκεροι μαγνητίζετε τα πλήθη, οπότε εκμεταλλευτείτε το, αν είστε ελεύθεροι, κυκλοφορήστε, γνωριστείτε γιατί ένα καυτό ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό.

- Η Νέα Σελήνη 07/12, 9:20 πμ στις 15° 07’στον Τοξότη θα ωθήσει πρώτα εσάς του Κενταύρους και ύστερα Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα στα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά σας. Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί μπορεί να αλλάξουν ύφος ή να αναγκαστείτε να τις αφήσετε να τις πάρει ο αέρας και να πάτε για άλλες. Προσέξτε όμως και μη βιάζεστε γιατί θα υπάρχει μια θολούρα. Περιμένετε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο τελείως, τότε να κάνετε τις κινήσεις σας. Το ίδιο ισχύει και για σας τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσον αφορά στον οικονομικό και σεξουαλικό σας τομέα, αλλά και για σας τους Λέοντες και τους Υδροχόους στα ερωτικά, τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές.

-Ο Ήλιος, στις 22/12, 00:23 πμ, μπαίνει στον Αιγόκερω, χωρίς τύμπανα και κωδωνοκρουσίες, φέρνοντας μαζί του και την πιο μεγάλη σε διάρκεια νύχτα, καθώς είναι η επίσημη έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου. Εσείς οι Αιγόκεροι θα αρχίσετε να καμαρώνετε και να παίρνετε τα πάνω σας, αφού ξέρετε ότι θα πρωτοστατείτε και έναν μήνα και προετοιμασμένοι -από πάντα- θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί δείξτε συνέπεια, υπευθυνότητα αλλά και προθυμία να βάλετε κάτω κάποια κακώς κείμενα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Ταύροι και Παρθένοι τι πρόβλημα να έχετε; Τον πραγματικό εαυτό σας θα βγάλετε και θα κερδίσετε εντυπώσεις (αλλά και καρδιές) με την αξιοπιστία και τη σταθερότητά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα πάρετε στα σοβαρά τις ερωτικοσεξουαλικές και οικονομικές σας υποθέσεις και θα κάνετε ανάλογες κινήσεις.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται, επίσης, στις 22/12,19:48 μμ, στις 00° 49’ Καρκίνου, φορτίζοντας συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες και νοσταλγία για παρελθοντικές στιγμές σε σας τα Καρκινάκια πρώτα και μετά σε Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς που έχετε γεννηθεί αρχές του ζωδίου σας. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, λόγω ημερών, μπορεί να μην είναι και πολύ ευχάριστες καθώς εκτός από την κούραση για τις όποιες προετοιμασίες, ίσως «ξεθάψουν» και ζητήματα που θεωρούσατε περασμένα-ξεχασμένα. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και στα επαγγελματικά ή τη σχέση σας. Κι εδώ θα πρέπει να επιδείξετε ψύχραιμο και αποφασιστικό πρόσωπο, για να τα διευθετήσετε μια και καλή. Δίδυμοι και Τοξότες επηρεάζεστε αρκετά σε οικονομικά σας ζητήματα, εκτός αυτού όμως θα σας βγει και μια σεξουαλική-ρομαντική διάθεση, που αν δεν έχετε σταθερό ταίρι για να τη βγάλετε θα σας δημιουργηθεί μελαγχολία ή θα νιώσετε ξαφνικά πολύ μόνοι. Παρθένοι και Ιχθύες καλό θα ήταν να παραμείνετε πιστοί στα κριτήριά σας και να μην αφήσετε να σας παρασύρει η συγκίνηση της στιγμής για να μην κολλήσετε με άτομο ακατάλληλο γιατί μετά δε θα μπορείτε να το ξεφορτωθείτε!

Με αρκετά δώρα για όλα τα ζώδια έρχεται ο Δεκέμβριος. Αν, ωστόσο, ενδιαφέρεστε για το πότε, το πού κι αν ευνοείστε σε συγκεκριμένα ζητήματα, δεν έχετε παρά να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ.

Καλά Χριστούγεννα να έχετε και να υποδεχτείτε με χαρά, αγάπη και υγεία το 2019! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιανουάριο, όπου το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει και ευχόμαστε να σας «βρούμε» πάλι όλους εδώ!

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved