Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 4

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Νοέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον Αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 3 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15), με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (4), 15+4=19. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+9=10, 1+0=1. Το 1 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Νοέμβριο.

Για τον μήνα Νοέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτόν τον μήνα, κάνεις μια καινούργια αρχή σε πολλούς τομείς της ζωή σου. Μια νέα δραστηριότητα θα γίνει αιτία να ζήσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε απερίσκεπτη δράση.

Επαγγελματικά: Φρόντισε να είσαι ευέλικτος/η στους στόχους που βάζεις και να έχεις ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση καθυστέρησης. Να είσαι επιφυλακτικός/η με ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου βάλλονται από έλλειψη προγραμματισμού.

Αισθηματικά: Ρίχνεσαι με τα μούτρα σε ό,τι σε ενδιαφέρει, αδιαφορώντας για τα θέλω του ανθρώπου με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ζεις έντονα την κάθε στιγμή χωρίς να σε ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν τον μήνα, το κλίμα με το σπίτι και τους οικείους σου είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός/ηξ και να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο προσπάθησε να μην πάρεις μέρος σε αναμετρήσεις κάθε είδους. Επίσης, μην προχωρήσεις σε αποφάσεις και συμφωνίες αμφιβόλου αποτελέσματος.

Οικονομικά: Ένα άτομο από την οικογένειά σου θα χρειαστεί οικονομική βοήθεια.

Αισθηματικά: Η σχέση σου με το πέρασμα του χρόνου έχει αποκτήσει μια φιλική χροιά. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις ανάγκη να ανήκεις κάπου, γι’ αυτό ψάχνεις για ένα αξιόπιστο άτομο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτός ο μήνας είναι αρκετά ευοίωνος, αρκεί και εσύ να είσαι ρεαλιστής/α και αντικειμενικός/η. Μολονότι δε θα σου λείψουν οι προκλήσεις, όλα εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από τους δικούς σου χειρισμούς.

Επαγγελματικά: Ευνοείσαι να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενο εργασίας σου ή να αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ. Αν υπερασπίσεις έξυπνα τις ιδέες σου θα προωθήσεις με επιτυχία τα σχέδιά σου.

Οικονομικά: Ένα μη αναμενόμενο έσοδο γίνεται η αιτία να πάρεις μια ανάσα.

Αισθηματικά: Παρ’ όλη την οξύνοιά σου συχνά εστιάζεις στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία. Αν είσαι ελεύθερος/η, όσο υιοθετείς μια παιχνιδιάρική στάση θα έλκεις πειρασμούς.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτόν τον μήνα, ασχολείσαι με καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε ό,τι χρειαστείς.

Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου σχέδια έχουν σταθερή πορεία και σωστό σχεδιασμό. Μάθε να ελίσσεσαι στις σχέσεις σου με άτομα ισχύος και κράτησε απόσταση από ό,τι σε απειλεί.

Οικονομικά: Βλέπεις το οικονομικό σου μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικά: Είσαι διατεθειμένος/η να προσπαθήσεις σοβαρά για να μην μείνεις μόνος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα συναντήσεις ένα άτομο που θα σε πείσει ότι αγάπη δεν είναι φυλακή.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Ο Νοέμβριος είναι ένας καλός μήνας, αρκεί να μην εμπλακείς σε παρορμητικές ενέργειες. Βγαίνεις από μια περίοδο στασιμότητας και τα επίπεδα ενέργειάς σου έχουν βελτιωθεί αισθητά.

Επαγγελματικά: Θα πραγματοποιήσεις πιο εύκολα τα επαγγελματικά σου σχέδια, αν έχεις ελευθερία κινήσεων. Προσπάθησε να αλλάξεις τις συνθήκες που δεν σου ταιριάζουν, χωρίς να κάνεις κατά μέτωπο επίθεση.

Οικονομικά: Ενδέχεται να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Αισθηματικά: Με τόσα δικά σου ενδιαφέροντα, φίλους και χόμπι είναι δικαιολογημένες οι σκηνές ζηλοτυπίας. Αν είσαι μόνος/η, προκειμένου να μη δεσμευτείς αναλώνεσαι σε επιφανειακές σχέσεις.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτόν τον μήνα, η δοτικότητά σου έλκει ανθρώπους με προβλήματα που ροκανίζουν χωρίς να το καταλαβαίνεις τον χρόνο και την ενέργειά σου. Βάλε όρια όσο είναι καιρός και κράτησε απόσταση από τους δύστροπους.

Επαγγελματικά: Εξέτασε σε βάθος τις επιλογές σου και μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία. Απόφυγε τα πολλά – πολλά με κόσμο χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Διάλεξε προσεκτικά τους συνεργάτες σου.

Οικονομικά: Δεν κάνεις καλή χρήση των πόρων σου.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφός σου προσφέρει διάφορα ερεθίσματα και σε προτρέπει σε κοινές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η, κρατάς στάση αναμονής, μέχρι το αντικείμενο του πόθου σου να αποδειχτεί άξιο εμπιστοσύνης.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτόν τον μήνα, με την ισχυρή πειθώ σου, βρίσκεις τρόπο να συμφωνείς παρά να διαφωνείς με τους γύρω σου. Αν πάλι αυτό δεν είναι εύκολο καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Επαγγελματικά: Πρόσεχε τα σήματα που στέλνεις. Δίνεις την εικόνα ό,τι είσαι διαθέσιμος/η για όποιον/α σε χρειάζεται. Σκέψου, πριν δεσμευτείς και απόφυγε να δώσεις υποσχέσεις που δε θα τηρήσεις.

Οικονομικά: Η οικονομική προσπάθεια που κάνεις δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Αισθηματικά: Η μεταβλητή φύση σου δημιουργεί ερωτηματικά και ανασφάλεια στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η, πιθανή γνωριμία με άτομο με διαφορετικά πιστεύω ή άλλης κουλτούρας.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτόν τον μήνα, βάλε χαλινάρι στις επιθυμίες σου και δώσε προτεραιότητα στις βασικές σου ανάγκες. Περιόρισε το δογματισμό και το πείσμα σου και δείξε περισσότερη ευελιξία σε μια υπόθεση που χρειάζεται άμεση διεκπεραίωση.

Επαγγελματικά: Κινητοποιήσου και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι δεν θα πραγματοποιηθούν χωρίς την ανάλογη προσπάθεια εκ μέρους σου. Πρόσεξε τις μετακινήσεις σου.

Οικονομικά: Μη ρισκάρεις χρήματα παρασυρόμενος/η από τις εντυπώσεις.

Αισθηματικά: Η κριτική που ασκείς στο/η σύντροφό σου σας απομακρύνει όλο και περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η, κρύβεις επιμελώς ό,τι σε πονά και δείχνεις ότι δεν έχεις ανάγκη κανένα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτόν τον μήνα, το δράμα κυριαρχεί στην καθημερινότητά σου. Η συναισθηματική σου ζωή κλονίζεται από αναταράξεις. Τα περιστατικά που θα βιώσεις θα είναι αρκετά και πολλές φορές και επεισοδιακά.

Επαγγελματικά: Σταμάτα να καλλιεργείς φρούδες ελπίδες. Τα πράγματα στον επαγγελματικό σου χώρο δεν πρόκειται να αλλάξουν. Προσέγγισε και συμβουλεύσου άτομα που ξέρουν τι παίζεται.

Οικονομικά: Τα έξοδα που τρέχουν σε υποχρεώνουν να κάνεις τις αγορές σου με σύνεση.

Αισθηματικά: Αν οι επιθυμίες και οι προσδοκίες σου δεν ικανοποιούνται, τρέπεσαι εύκολα σε φυγή. Αν είσαι ελεύθερος/η, δείξε τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και περίμενε τις αντιδράσεις του.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις από 23/10 έως 22/11 - Ο μήνας του Σκορπιού

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Τι είναι οι άξονες και τι δείχνουν σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved