Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2018;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Οκτώβριο.

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2018;

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου δεν επιφυλάσσει θεαματικές μεταβολές στο πλανητικό σκηνικό, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δε θα υπάρξουν και σημαντικές στιγμές που θα μας επηρεάσουν αρκετά. Ας πάμε να δούμε, λοιπόν, τι προμηνύεται:

- Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, στις 5/10, πατάει φρένο και στις 6/10 γυρνά ανάδρομη, ανακατεύοντας ελαφρώς (ως... βαρέως) την τράπουλα των ερωτικών σε σας τους σταθερούς, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, ειδικά να είστε ελεύθεροι και ωραίοι, μιας και φρενάρει ό,τι καλό είχατε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά και επαναφέρει «παλιές αγάπες», προκαλώντας σας μια σύγχυση. Μια αναστολή θα επέλθει και στον οικονομικό σας τομέα ή κάποια θέματα σπιτιού ή κληρονομικά σας. Εσείς Κριοί και Ζυγοί μάλλον θα περιμένετε πολύ να εισπράξετε κάποια χρήματα που υπολογίζατε, αλλά και να πάρετε ή να κερδίσετε κάποια που θεωρούσατε πλέον «χαμένα» ή τα είχατε ξεγράψει. Το ίδιο θα γίνει και στα σεξουαλικά σας... Από αλλού περιμένετε προκοπή, άλλοι/ες θα σας ξαναθυμηθούν και θα σας εμφανιστούν άξαφνα, ζητώντας σας μια ακόμα ευκαιρία. Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πάνω κάτω τα ίδια, αλλά εσείς είστε πιο επιρρεπείς στο να ξανασμίξετε, όπως και να συναντήσετε φίλους και γνωστούς που είχατε χρόνια να δείτε.

- Η Νέα Σελήνη στις 09/10 στις 06:47 ώρα Ελλάδας, στις 15° 48’ Ζυγού θα ωθήσει εσάς τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα, αλλά και χωρισμοί... διαχωρισμοί και διαζύγια (με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια), αν βλέπετε ότι έχουν πέσει σε... ξέρα και δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Όλα, όμως, θα γίνουν πολιτισμένα και βελούδινα, χωρίς εντάσεις, βρισίδια και αλληλοκατηγορίες. Πάντως, κάποιοι θα νιώσετε και την ανάγκη να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας, να συμβιώσετε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας ή να ψάξετε περισσότερο για να βρείτε τον άνθρωπό σας. Από κοντά κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι που θα σας βγει το ερωτιάρικο και το σεξουαλικό, όπως επίσης και κάποιες περίεργες καταναλωτικές τάσεις σε προσωπικά είδη, ενώ εσείς οι Υδροχόοι θα κάνετε αρκετές... όμορφες γνωριμίες, για το πού θα καταλήξουν όμως, κοιτάξτε την προηγούμενη... παράγραφο.

- Ο Ερμής στις 10/10, 3:40 πμ, περνάει τον Σκορπιό, επικεντρώνοντας την προσοχή σας, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, σε οικονομικές υποθέσεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια και μισθολόγια επαναδιαπραγματεύονται, ενώ όροι και προϋποθέσεις εξετάζονται εξονυχιστικά. Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και πώς θα κλείσετε εκκρεμότητες με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Κάποια κέρδη ή θετικές εξελίξεις σε σχετικά θέματα να αναμένετε εσείς οι Ζυγοί κι οι Κριοί, ενώ εσείς Καρκίνοι κι Αιγόκεροι χτυπάτε στόχο και στα ερωτικά. Στις 31/10, 7:38 πμ μπαίνει στον Τοξότη, όπου και εσείς οι Κένταυροι, αλλά και Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες θα βγείτε στο προσκήνιο, θα γίνετε εξωστρεφείς, ανοιχτόμυαλοι και θα ξαναβρείτε τη διάθεσή σας για επικοινωνία. Καινούργιες γνώσεις και ταξίδια θα σας κρατήσουν απασχολημένους, ενώ ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας θα σας παροτρύνουν συνεχώς να ξανοιχτείτε για να αυξήσετε τις επαφές σας, αλλά και να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Ίσως αντιμετωπίσετε όμως επιπόλαια κάποια επαγγελματικά ή οικογενειακά σας ζητήματα. Ταύροι και Σκορπιοί ξεκολλάτε κι εσείς και αφού στα οικονομικά έχετε μια εύνοια, θα στραφείτε στο σεξουαλικό τομέα για να συλλέξετε εμπειρίες. Λέοντες και Υδροχόοι εύκολα θα κάνετε γνωριμίες και θα διευρύνετε τον κύκλο σας, φιλικό ή κοινωνικό, ενώ και ερωτικά θα έχετε τα τυχερά σας.

-Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό στις 23/10, 14:22 μμ και πλέον η ατμόσφαιρα αλλάζει προς το πιο... σκοτεινό, έντονο, μυστηριώδες και ερωτικό. Εννοείται ότι εσείς οι Σκορπιοί είστε οι πιο ευνοημένοι, αφού η θέληση, η αποφασιστικότητα, το πάθος, το σεξαπίλ σας θα χτυπήσουν ταβάνι. Θα έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα θέσετε τους στόχους σας στην προσωπική σας ζωή και με μέθοδο αλλά κι εκμεταλλευόμενοι κάθε συγκυρία θα τα καταφέρετε! Ταύροι, Λέοντες κι Υδροχόοι θα γίνετε απόλυτοι και ασυμβίβαστοι στη σχέση σας ή σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα, ίσως μάλιστα το παρακάνετε με την επιβολή, δημιουργώντας διάφορες εντάσεις. Εσάς τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα αλλά και σεξουαλικά, αφού το πάθος θα σας καταλάβει, ενώ Καρκίνους και Αιγόκερους τα ερωτικά, με την έλξη σας να αυξάνεται και μαζί κι οι πειρασμοί που θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε!

Πανσέληνος, που γίνεται στις 24/10, 18:45 ώρα Ελλάδας, στις 01° 13’ Ταύρου, θα στρέψει τους προβολείς στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών κα Υδροχόων, με στόχο να επαναπροσδιοριστούν οι υλικές τους αξίες. Πιθανόν, λοιπόν, αγαπητοί σταθεροί, να εγκαταλειφθούν κάποιοι στόχοι σας που μοιάζουν ανέφικτοι και να τεθούν σταθερές κι ανθεκτικές βάσεις, ώστε να δημιουργήσετε ένα καινούργιο «οικοδόμημα». Θα είστε πιο προσγειωμένοι, ενδεχομένως να σας βγει όμως και πείσμα, ξεροκεφαλιά και κτητικότητα. Ωστόσο, μακρόχρονα πλάνα μην κάνετε, ούτε και να θεωρείτε κάτι δεδομένο, αφού η Πανσέληνος θα έχει συντροφιά τον Ουρανό και πολλά απρόσμενα θα συμβούν που θα σας βγάλουν εκτός... πορείας. Εσείς, Κριοί και Ζυγοί, να αναμένετε μια αλλαγή τόσο στον οικονομικό, όσο και τον σεξουαλικό τομέα, ενώ οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Παρθένοι στον ερωτικό και τον φιλικό, όπου θα γίνουν λίγο άνω-κάτω!

Άρης θα παραμείνει όλο το μήνα στον Υδροχόο, συνεχίζοντας το... ανατρεπτικό του έργο σε σας τους Λέοντες, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, δοκιμάζοντας τα νεύρα και την υπομονή σας, αφού τίποτα δεν αφήνει σταθερό και στη θέση του, ούτε στα επαγγελματικά, ούτε στα προσωπικά σας. Όχι ότι εσείς οι Υδροχόοι θα είστε χαλαροί και άνετοι, αφού θα έχετε έντονη ενέργεια, αλλά και εσωτερική ανησυχία που θα σας έχει συνεχώς στην τσίτα να κάνετε καινούργια πράγματα, να διεκδικήσετε, να κυνηγήσετε και να κερδίσετε ό,τι θέλετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μόλις τα καταφέρνετε θα ικανοποιείστε κιόλας και θα ηρεμείτε. Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η αστάθεια στον οικονομικό και τον σεξουαλικό τομέα θα συνεχιστεί, με το να έρχονται και να φεύγουν (ενδεχομένως και να επιστρέφουν πάλι) από τη ζωή σας χρήματα και πρόσωπα, ενώ εσείς Ζυγοί, Κριοί και Δίδυμοι θα βαρεθείτε να καλωσορίζετε τον έρωτα και μετά να του... κουνάτε το μαντίλι.

Αυτά έχει φίλοι μας ο Οκτώβριος και αν σχηματίσατε την εντύπωση ότι θα είμαστε με το πόδι μια στο φρένο, μια στο γκάζι, έχετε απόλυτο δίκιο. Αν θέλετε όμως να οργανώσετε κάπως τη δράση σας, να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved