Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2018;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2018;

Το φθινόπωρο κατέφτασε, συνεπές στο ραντεβού του κι ο καθένας ή καθεμιά μας επιστρέφει στο πόστο του, εγκαταλείποντας παραλίες και ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα. Κι αν πολλούς πίκρανε το καλοκαίρι, ο Σεπτέμβριος, αστρολογικά, θα είναι πολύ εντάξει απέναντί μας και περιέργως πολύ ερωτικός, αποζημιώνοντάς μας για ό,τι δεν είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν τον μήνα:

- Ο Ερμής μετά από πάρα πολύ καιρό στον Λέοντα, επιτέλους, αποφασίζει να αλλάξει λημέρια και στις 6/9, 5:39 πμ πηγαίνει στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/9 βοηθώντας εσάς Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να βάλετε σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα του καλοκαιριού, να οργανωθείτε, να τακτοποιήσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και να υλοποιήσετε σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχατε κάνει. Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα χρήματα και τις κατακτήσεις σας. Αν Αιγόκεροι και Καρκίνοι θέλετε να ξεκινήσετε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια, μαθήματα, να πάτε ένα ταξίδι ή να διευθετήσετε γραφειοκρατικά σας ζητήματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Στις 22/9, 6:40 πμ περνά στον Ζυγό όπου θα επανέλθει κι η ισορροπία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα εσείς οι Ζυγοί. Από την άλλη όμως οι Καρκίνοι, Κριοί κι Αιγόκεροι μάλλον θα τα «παίξετε» από την αναποφασιστικότητα που θα σας πιάσει, την έλλειψη αυθορμητισμού, τα «ίσως», «μήπως» και «αλλά» που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σας ή θα επηρεάζεστε από τη γνώμη άλλων και θα είστε σε αμφιβολία. Δίδυμοι κι Υδροχόοι όμως ο άνεμος είναι ούριος και θα βάλετε πλώρη για όμορφες και ενδιαφέρουσες ερωτικές πολιτείες.

Αφροδίτη, σέξι κι... όποιος αντέξει, στις 9/9, 12:26 μμ, χτυπά την πόρτα του «σκοτεινού» Σκορπιού και μας υπόσχεται καυτές μέρες, αλλά πολύ περισσότερο νύχτες. Μας καλεί να βιώσουμε τον απόλυτο έρωτα, να παρασυρθούμε από το πάθος της, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα κι ας καταστραφούμε. Τα συναισθήματα που θα προκαλέσει σε σας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους θα είναι έντονα και σαρωτικά και θα σας πάρουν το μυαλό. Αυτό που θα σας νοιάζει είναι το πώς θα καλύψετε τις βαθύτερες σεξουαλικές σας ανάγκες και επιθυμίες, να χαθείτε σε ένα κορμί και να γίνετε ένα. Κάτι τέτοια θα νιώθετε κι εσείς οι Κριοί και οι Ζυγοί, που τα βράδια σας θα είναι αξημέρωτα, γεμάτα συγκλονιστικές εμπειρίες και μοιραίες καταστάσεις, αλλά θα έχετε και οικονομικά οφέλη, ενώ Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες ντυθείτε, στολιστείτε και βγείτε από το καβούκι σας γιατί τώρα θα βρείτε το παντοτινό ταίρι σας.

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 9/9, 21:01 μμ, στις 17° 00’ της Παρθένου, ωθώντας εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς να κλείσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας με το παρελθόν και μάλιστα σύντομα γιατί μόνο έτσι θα διαγράψετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κατάλληλα τον συναισθηματισμό σας, να βάλετε το μυαλουδάκι σας κάτω να δουλέψει, για να βρείτε λύσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας, που όμως θα παραμείνετε εστιασμένοι και συνεπείς. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να «ωριμάσετε» και να κατευθυνθείτε προς την ανεύρεση εκείνου του προσώπου που θα σας εμπνεύσει, ώστε να προχωρήσετε μαζί του σε μια συμβίωση ή και γάμο. Αφορά και σε σας τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους που όμως ήδη έχετε μπει στο γήπεδο, αποφασισμένοι να σκοράρετε. Λέοντες και Υδροχόοι πείτε «αλεύρι» γιατί η πραγματικότητα σας γυρεύει... με την οποία πρέπει να έρθετε σε άμεση επαφή για να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά και ερωτικά σας θέματα.

Άρης επιστρέφει και πάλι στον αντισυμβατικό Υδροχόο, στις 11/9, 3:56 πμ κι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μείνει και να μην αφήσει σε ησυχία τόσο εσάς τους Νεροκουβαλητές, όσο και τα Λιοντάρια, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που συνεχώς θα προκαλεί και θα προβοκάρει μέχρι να σας ξεκουνήσει και να αρχίσετε να ανεβάζετε στροφές και να διεκδικήσετε το κάτι περισσότερο στη σχέση, τα επαγγελματικά σας ή το σπίτι σας! Κάντε την επανάστασή σας, αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή αδικείστε, αλλά μην περιμένετε ότι δε θα συναντήσετε αντιδράσεις και αντιστάσεις... Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πριν προλάβετε να χαρείτε που... ξεφορτωθήκατε επιτέλους τον ανακατωσούρα, θα σας ζώσουν ξανά τα φίδια, καθώς τα οικονομικά σας θα θυμίζουν τραμπάλα και τα ερωτικοσεξουαλικά σας το ίδιο, με αρκετές στιγμές σεξ, αλλά και σκηνικά ζήλιας και διεκδικήσεων. Δίδυμοι, Κριοί και Ζυγοί στις ερωτικές, φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις επικρατεί μια αστάθεια και δε θα ξέρετε τι σας ξημερώνει αύριο, με ποιο πρόσωπο θα συνεχίσετε να μιλιέστε ή να είστε και με ποιο θα μαλλιοτραβηχτείτε.

Διάβασε επίσης: Πόσο σε επηρεάζει ο Πρωτοποριακός Άρης στον Υδροχόο;

Πανσέληνος που γίνεται στις 25/9, 05:52 πμ, στις 01° 59’ Κριού, έρχεται να φωτίσει τις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων. Όμως, φίλοι παρορμητικοί, με τις ασφυκτικές πιέσεις του Κρόνου στον Αιγόκερω, πολλά θα πρέπει να αλλάξετε, να καταργήσετε ή να ξεφορτωθείτε και να βάλετε τα όριά σας. Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας, πάρτε θέση μάχης και ορμίστε για να διεκδικήσετε μια καλύτερη ζωή ή τουλάχιστον πιο ισορροπημένη. Πάντως, το συγκεκριμένο Φεγγάρι είναι και αρκετά ερωτικό (να τα λέμε κι αυτά), καθώς η σεξουαλικότητα και το πάθος κυριαρχούν, οι αμφιβολίες κι οι δισταγμοί εξαφανίζονται και τίποτα δε δείχνει ικανό να μας φρενάρει κι εσείς Παρθένοι και Ιχθύες θα το νιώσετε στο πετσί σας! Ασυγκράτητοι θα είστε και οικονομικά ενώ για σας, Τοξότες, Λέοντες και Διδύμους η μετωπική με τον... έρωτα είναι πολύ πιθανή!

-Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Ζυγό, στις 23/9, 4:54 πμ και σφραγίζει και τυπικά την είσοδο του Φθινοπώρου, αφού σηματοδοτεί την έναρξη της Φθινοπωρινής Ισημερίας. Από εδώ και πέρα οι νύχτες μας θα μεγαλώνουν κι εμείς καλούμαστε να τις διανθίσουμε με όμορφες, ρομαντικές στιγμές και να βελτιώσουμε όλων των ειδών τις σχέσεις μας, φτιάχνοντας ένα αρμονικό περιβάλλον διαβίωσης. Το σίγουρο είναι ότι εσείς οι μόνοι, σαν το λεμόνι, Ζυγοί θα ριχτείτε στην ανεύρεση του ιδανικού συντρόφου αφού θα σας πιάσει η τάση να ζευγαρώσετε. Εσείς οι Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ωθείστε να γεφυρώσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα, ανώτερους στη δουλειά και συνεργάτες, να μετριάσετε τον εγωισμό σας προς χάρη του κοινού καλού και να γίνετε πιο συμβιβαστικοί και διαλεκτικοί. Άλλοι θα τα πάτε μια χαρά και άλλοι ίσως μείνετε με την καλή... πρόθεση. Όλους πάντως θα σας βαρέσει ο αέρας ανανέωσης, καλλωπισμού και εξωραϊσμού του εαυτού σας ή του χώρου σας. Τα καλύτερα έρχονται για σας τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Υδροχόους όπου θα δείτε την κοινωνικότητά σας να εκτοξεύεται και θα αποκτήσετε fun club! Εσείς, πάλι, Παρθένοι και Ιχθύες, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην κάλυψη των αναγκών σας, είτε υλικών είτε... σεξουαλικών.

Κούκλος ο Σεπτέμβρης και παραπονεμένους δε θα μας αφήσει, αλλά, αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα καμώματα των πλανητών, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να δείτε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved