Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουλίου

Ο Ιούλιος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 9

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουλίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιούλιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 9 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (9), 15+9=23. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+4=6. Το 6 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούλιο.

Για τον μήνα Ιούλιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Είναι μια καλή περίοδος για να ανοίξεις τα φτερά σου. Μια αλλαγή θα αποβεί θετική. Το θέμα είναι να φανείς δημιουργικός/η και να τολμήσεις να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε νέες συνθήκες.

Επαγγελματικά: Κλιμάκωση των εξελίξεων στον εργασιακό τομέα. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις και σημαντικές ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου.

Οικονομικά: Μικρές ανατροπές στα οικονομικά σου πλάνα.

Αισθηματικά: Μια ισορροπημένη και ευχάριστη σχέση δε θέλει τόσα πολλά, όσο φαντάζεσαι. Αν είσαι μόνος/η, δε θα σου λείψουν οι ευκαιρίες να περάσεις όμορφα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα πρόσεξε τα διάφορα ξεσπάσματα, γιατί η συσσωρευμένη κούραση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Η βοήθεια ενός φιλικού προσώπου θα αποδειχτεί πολύτιμη για την εσωτερική σου ασφάλεια.

Επαγγελματικά: Έλεγξε τη συμπεριφορά σου στο χώρο εργασίας σου, εστίασε με συνέπεια στα καθήκοντά σου και απόφυγε κάθε είδους παρασκήνιο. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες.

Οικονομικά: Προβλήματα οικονομικής φύσεων που είσαι σε θέση να διαχειριστείς.

Αισθηματικά: Σε επίπεδο σχέσεων, η συντροφικότητα που έχεις χτίσει σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Αν είσαι ελεύθερος/η και εκφράζεσαι με αμεσότητα, στο τέλος θα βγεις κερδισμένος/η.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Ο μήνας αυτός εγκαινιάζει μια νέα εποχή, η οποία θα σου προσφέρει ευκαιρίες για προβολή, και για πλατύτερη αναγνώριση. Οι δημόσιες σχέσεις και η ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου θα συντείνουν σε αυτό.

Επαγγελματικά: Καιρός για χαμόγελα. Ο τομέας των επαγγελματικών σου βρίθει από φρέσκιες προτάσεις, ενώ κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι έχεις τα ηγετικά προσόντα που χρειάζονται.

Οικονομικά: Μια καινούργια πηγή εσόδων έρχεται την κατάλληλη στιγμή.

Αισθηματικά: Η προσφορά αγάπης και η διεκδίκηση της/του συντρόφου σου δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο τρόπος που εκφράζεις την αλήθεια σου κάποιες φορές σοκάρει.

Διάβασε επίσης: O αριθμός του έρωτα, σου δείχνει τον ιδανικό σύντροφο

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να εμφανιστεί αυτό το διάστημα. Κράτησε μια επιφυλακτική στάση και κυρίως προσπάθησε να μην ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου.

Επαγγελματικά: Μια ξαφνική ανατροπή στο χώρο εργασίας σου αφήνει μια αίσθηση πικρίας. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου σκοντάφτουν σε ένα εμπόδιο που δεν είχες προβλέψει.

Οικονομικά: Διακυβεύεται η αίσθηση ασφάλειας σε οικονομικό επίπεδο.

Αισθηματικά: Πολύ πιθανό να χρειαστεί να παλέψεις για να κρατήσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, το φλερτ αυτή την περίοδο θα αποδειχτεί ιδιαίτερα αναζωογονητικό.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Μετά από ένα πιεστικό διάστημα παίρνεις ξανά τον έλεγχο της ζωής σου και δημιουργείς εσύ τις ευκαιρίες σου. Δεν έχεις κανένα θέμα να διαχειριστείς ακόμα και την πιο απαιτητική κατάσταση.

Επαγγελματικά: Οι ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σου είναι εδώ και από εσένα εξαρτάται, αν προτίθεσαι να προωθήσεις τη φήμη και να διαπραγματευτείς με καλύτερους όρους τη θέση σου.

Οικονομικά: Διεκδίκησε δυναμικά ό,τι θεωρείς ότι σου αξίζει.

Αισθηματικά: Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις, να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ξεροκεφαλιά σου γυρίζει μπούμερανγκ.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα πολύ πιθανό να χρειαστεί να επιλύσεις εκκρεμότητες που χρονίζουν. Φρόντισε να αλλάξεις πεποιθήσεις, ώστε να μη χρειαστεί να επαναλάβεις τις ίδιες συμπεριφορές του παρελθόντος.

Επαγγελματικά: Χρειάζεται να ολοκληρώσεις τις προσπάθειές σου για να φτάσεις στο στόχο σου. Επιστράτευσε το οργανωτικό σου πνεύμα και θα τα καταφέρεις.

Οικονομικά: Η εύνοια επισκέπτεται τα οικονομικά σου.

Αισθηματικά: Η ανάλαφρη ιδιοσυγκρασία σου καμιά φορά προβληματίζει τη/το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, δε χρειάζεται να συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δε σου ταιριάζουν.

Διάβασε επίσης: Ο αριθμός 13 και τα κρυμμένα μυστικά του!

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα κράτησε απόθεμα ενέργειας γιατί με το φόρτο των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων θα το χρειαστείς. Σχεδίασε μικρές αποδράσεις στη φύση, όποτε είναι δυνατό.

Επαγγελματικά: Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενεργοποιηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, αν δε θέλεις να χάσεις την ευκαιρία να βγεις από το τέλμα. Αν ψάχνεις για εργασία και προκύψει κάτι, θα είναι προσωρινό.

Οικονομικά: Νοιώθεις ότι τραβάς κουπί σε υπερωκεάνιο.

Αισθηματικά: Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, αν δε θέλεις η σχέση σου να οδηγηθεί σε οριστική ρήξη. Αν είσαι μόνος/η, η συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάς εξαρτάται από το τι εκπέμπεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα αναζήτησε διεξόδους εκτόνωσης γιατί η συσσωρευμένη πίεση δυναμιτίζει τις διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις σου. Βρες τρόπους να εκφράσεις με ακρίβεια τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικά: Αν σκέπτεσαι να διεκδικήσεις αυτά που σου έχουν υποσχεθεί, ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις. Η ώρα για να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου δεν αργεί.

Οικονομικά: Λίγο ζόρικος ο τομέας των οικονομικών σου.

Αισθηματικά: Όχι μόνο δε θα κερδίσεις τίποτα, αλλά θα απογοητευτείς να συνεχίσεις να προκαλείς τη ζήλεια της/του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, διασκεδάζεις χωρίς δεσμεύσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Διανύεις μια δημιουργική και γεμάτη θετικές σκέψεις περίοδο. Πόρτες και προοπτικές ανοίγουν για εσένα με μεγάλη ευκολία. Εδραιώνεται ένα σημαντικό θέμα που προσπαθούσες καιρό.

Επαγγελματικά: Οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αναγνωρίζονται. Αν σκέπτεσαι να κάνεις μια αλλαγή, να προσέχεις μέχρι να μπει σε τελική ευθεία γιατί κάποιοι βολιδοσκοπούν τις προθέσεις σου.

Οικονομικά: Έχεις την τάση να ξοδεύεις περισσότερα από ό,τι κερδίζεις.

Αισθηματικά: Απολαμβάνεις μια από τις πιο ερωτικές περιόδους του έτους. Αν είσαι ελεύθερος/η, μη διστάσεις, αν το θεωρείς απαραίτητο, να κάνεις μια έντονη συναισθηματική ανακατάταξη.

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved