Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2018;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Ιούνιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2018;

Το καλοκαίρι, φίλες και φίλοι είναι εδώ, οι ζέστες άρχισαν και το πλανητικό... κλίμα, για τον Ιούνιο, προβλέπεται αρκετά θερμό. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του Θέρους, εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα.

- Ο Ερμής θα κάτσει... σπίτι του, στους Διδύμους και δε θα ξεμυτίσει μέχρι τις 12/6, 22:59 μμ που θα περάσει στον Καρκίνο. Εκεί θα γίνει πιο εσωστρεφής, ευαίσθητος, γλυκομίλητος και συμπαθέστατος, φέρνοντας αναμνήσεις, νοσταλγία και πλήθος εικόνων από τα παλιά στο μυαλό μας αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος ξανά στη ζωή μας. Θα ευνοήσει εσάς τους Καρκίνους -πρώτα απ’ όλα- και μετά το παρορμητικό παρεάκι σας, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, κερδίζοντας θετικά σχόλια και καρδιές αλλά και κάνοντας καλές γνωριμίες. Όσο για σας τους Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια ιδέα, πληροφορία ή ενέργεια θα εξυπηρετήσει άριστα τους ερωτικούς ή τους οικονομικούς στόχους σας. Στις 29/6 στις 08:16 πμ θα μπει στον Λέοντα, ο οποίος, στην επικοινωνία και στις συναναστροφές τόσο σε σας Λιοντάρια μου, όσο και στους Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους θα σας αυξήσει το ταμπεραμέντο, θα σας δώσει κέφι και ζωντάνια, αλλά και ιδιαίτερη ευθιξία, αφού όλα θα τα παίρνετε προσωπικά. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα είστε πιο... large οικονομικά και αυτό θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους ή να πάρετε αποφάσεις, με σκοπό να αυξήσετε το εισόδημά σας!

- Η Νέα Σελήνη γίνεται 13/6/2018, 22:43 ώρα Ελλάδας, στις 22° 44’ των Διδύμων, επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους Διδύμους, αλλά και τους απέναντι σας, Τοξότες, όπως, επίσης, Παρθένους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Η τάση σας για ανανέωση, αλλά και αλλαγή στον τρόπο που συναναστρέφεστε, επικοινωνείτε και γενικότερα στην παρουσία και τη συμπεριφορά σας θα είναι μεγάλη, ενώ δεν αποκλείεται να θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για βελτιώσετε το πνευματικό σας επίπεδο ή την επαγγελματική σας κατάρτιση. Θα διαφημίσετε άψογα τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, θα κεντρίσετε την περιέργεια αρκετών ανθρώπων, όμως, η διάσπαση της ενέργειάς σας σε πολλούς τομείς αλλά κι η ανέμελη, σχεδόν επιπόλαιη στάση σας σε διάφορα ζητήματα θα προκαλέσουν ένα κομφούζιο είτε στο σπίτι και τη σχέση σας είτε στη δουλειά σας. Πάντως εσείς οι Υδροχόοι, οι Ζυγοί και οι Λέοντες θα έχετε τις ευκαιρίες σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να γνωριστείτε και -γιατί όχι;- να ζευγαρώσετε.

- Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον αισθηματία Καρκίνο μέχρι τις 14/6, 00:54 πμ που θα κάνει θεαματική είσοδο στον glamorous Λέοντα, προσφέροντας ιδιαίτερη λάμψη και εντυπωσιακή παρουσία σε σας τα Λιοντάρια αλλά και σε Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους και φυσικά αρκετή εύνοια στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Θα θέλετε να διασκεδάσετε, να βάλετε μια πολυτέλεια στη ζωή σας, να πάτε σε κυριλέ μέρη και να συναναστραφείτε με αξιόλογα πρόσωπα. Με το μπρίο και την αρχοντιά σας, όπου κι αν πάτε, θα μονοπωλείτε το ενδιαφέρον και θα έχετε τις κατακτήσεις σας. Ωστόσο, προς το τέλος του μήνα... κάντε λίγο κράτει... (θα διαβάσετε παρακάτω το γιατί). Καρκίνοι και Αιγόκεροι ενδέχεται να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να καλοπεράσετε, αλλά και για να απογειώσετε το image σας και να ξεχωρίσετε ή να κερδίσετε την προσοχή αυτού ή αυτής που ποθείτε, κάτι που, αν το σκεφτείτε καλύτερα, σημαίνει ότι οικονομικά μια χαρά θα είστε, αφού θα μπορείτε να δίνετε!

- Στις 21/6, 13:07 μμ γίνεται η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο, που σημαίνει ότι έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη του Καλοκαιριού. Ετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε, λοιπόν, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αφού θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και θα έχετε τις ευκαιρίες για να διακριθείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το συναίσθημα θα ρέει άφθονο, ο ρομαντισμός θα σας κατακλύσει και θα περάσετε όμορφες, ειδυλλιακές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξετε μόνο λίγο την ευσυγκινησία σας, την κυκλοθυμία και το κόλλημα στο παρελθόν κι όλα καλά θα πάνε. Τη συγκεκριμένη περίοδο ευνοείστε κι εσείς, Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ερωτικά κι οικονομικά, οπότε ανασκουμπωθείτε.

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 28/6/2018, 07:53 ώρα Ελλάδας, στις 06° 28’ του Αιγόκερω, εκεί βρε... παρεΐτσα με τον Κρόνο κι εσείς, εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, που έχετε γεννηθεί το α’ δεκαήμερο θα ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και θα αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή. Εννοείται ότι τίποτα δε θα γίνει με χαρά και χαμόγελο και προθυμία. Αντίθετα, θα σας μπουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα αναγκαστείτε είτε να περάσετε στη δράση από μόνοι σας, εξ αιτίας των συνθηκών που θα δημιουργηθούν είτε, αν κάνετε τους... Κινέζους, να λουστείτε τις συνέπειες. Πάντως, μεταξύ μας, ευκαιρία είναι να ξεφορτωθείτε συναισθηματικά βάρη και συνήθειες ετών. Δίδυμοι και Τοξότες θα αντιληφθείτε ότι δεν έχει καμία σημασία το τι επιθυμείτε, αλλά το τι χρειάζεται για να καλύψετε είτε σεξουαλικές είτε οικονομικές σας ανάγκες!

- Ο Άρης έχει αποφασίσει να ρίξει για τα καλά άγκυρα στον Υδροχόο (μάλλον του αρέσει η συγκεκριμένη θέση), τόσο που θα αποφασίσει να ξαποστάσει κατά τις 26/6 και στις 28/6 να πάρει τον δρόμο του γυρισμού... κοινώς να γυρίσει ανάδρομος! Αλί, αλί και τρις αλί σε σας του Σταθερού Σταυρού, που, όπως όλα δείχνουν, δε θα ευχαριστηθείτε και πολύ καλοκαίρι γιατί ξέγνοιαστοι και αραχτοί σίγουρα δε θα σας αφήσει να είστε. Όλα τα παλιά προβλήματα θα επανέλθουν στο προσκήνιο δημιουργώντας εντάσεις και ρήξεις, τόσο σε σας τους «Νεροκουβαλητές», όσο και σε σας Λιοντάρια, Ταύρους και Σκορπιούς. Αλλά θα σας έχει και στην τσίτα για να πάρετε πρωτοβουλίες και να τα επιλύσετε. Θα στενάξετε κι εσείς, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού διάφορα οικονομικά ζητήματα θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν πρώην εραστές ή ερωμένες και θα θέλουν να ξαναμπούν στη ζωή σας. Ακόμα και αν είστε μόνοι, μην το κάνετε γιατί θα το μετανιώσετε! Τα κακά νέα είναι ότι θα παραμείνει ανάδρομος για αρκετό καιρό... Κάθεστε; Μέχρι τις 27/8! Τα καλά νέα είναι ότι δε θα «πιάσει» μόνο εσάς, αφού με τη φορτσάτη του... όπισθεν, θα μπει ξανά στον Αιγόκερω, παίρνοντας και σηκώνοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού για άλλη μια φορά!

Πότε έχει Ανάδρομο Άρη το 2018

Ο Ιούνιος, εν κατακλείδι, έχει τα καλά του και τα στραβά του για όλα τα ζώδια. Τώρα, αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για τους πλανήτες, ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το τι να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε από τα καμώματά τους, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved