Τα ερωτικά highlights του Μαΐου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Μάιο

Τα ερωτικά highlights του Μαΐου

Στις 15, ακριβώς στην καρδιά του Μαΐου έχουμε Νέα Σελήνη στον Ταύρο κι αμέσως-αμέσως Ταύροι και Σκορπιοί, Λέοντες κι Υδροχόοι αρχίζετε να αισθάνεστε ότι καλό θα ήταν να βάλετε καινούργια πράγματα στα σκαριά, αλλά με πλάνο αυτή τη φορά κι όχι όπως σας κατέβει.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Παρθένοι θα μπείτε σε φάση που θα θελήσετε να δημιουργήσετε κάτι νέο σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά τη σοβαρή απόφαση θα την πάρετε με τον… Ουρανό!

Έτσι, λοιπόν, με τον Ουρανό να κάνει ιστορικό πέρασμα από τον Κριό στον Ταύρο (επίσης, στις 15), όλα τα ζώδια, λίγο - πολύ, θα γυρίσουν νέα σελίδα. Θα προσθέσω σε αυτή την εικόνα και το πέρασμα του Άρη από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο (στις 16) κι αρχίζω αμέσως να σας εξηγώ τι σημαίνουν όλα αυτά!

Δίδυμοι, Ζυγοί κι Υδροχόοι θα ευνοηθείτε σκανδαλωδώς, η ενέργειά σας θα ρέει άφθονη, αλλά, ιδιαίτερα οι Υδροχόοι, προσέξτε λιγάκι την ορμή που θα έχουν τα λόγια σας. Ναι μεν θα κάνετε εντύπωση (και τα τρία ζώδια) και θα βγείτε λίγο πιο μπροστά από τους υπόλοιπους, αλλά καλό θα ήταν, να καναλάρετε σοφά κι ορθά τον λόγο και τις πράξεις σας.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες κι εσείς θα επηρεαστείτε με θετικό πρόσημο, θα έχετε και τα τυχερά σας, ενώ σκόπιμο θα ήταν να δώσετε βάση στον κοινωνικό σας περίγυρο και να εστιάσετε λιγάκι στους φίλους σας. Κάπου εκεί, μπορεί να βρείτε ανακούφιση ή… κάτι καλό να σας περιμένει!

MonthlyLoveReport May2018

❤ Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον μήνα Μάιο εδώ! ❤

Με τον Ερμή, από τις 13 μέχρι τις 30, στον σοβαρό και βαρύ Ταύρο να κάνει παρέα στον Ουρανό (που θα βρίσκεται, όπως σας είπα κι εκείνος εκεί), καλό θα ήταν κατεβάσουμε ωραίες ιδέες ή να προβούμε αργά και σταθερά σε αλλαγές στον τρόπο σκέψης, ακόμα και να απαλλαγούμε από χαζές συνήθειες που επιβαρύνουν αρνητικά τη σχέση μας, χωρίς βιασύνη ή πανικό. Θα έλεγα ότι είναι μια θαυμάσια περίοδος για να εξετάσετε τι πρέπει να μένει και τι να φύγει, αλλά να τονίσω ότι ο Ταύρος δεν ευνοεί τις απότομες και κοφτές, αποφάσεις.

Στις 19, η Αφροδίτη θα περάσει στον γλυκό Καρκίνο. Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί κι Ιχθύες θα περάσετε σε μια πολύ όμορφη φάση, με αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρετε! Οι Αιγόκεροι ευνοείστε πάρα πολύ! Ξεκινήστε να εκμεταλλεύεστε αυτή την όμορφη περίοδο για να βρείτε ένα καλό «παιδί» ή για να περάσετε την υπάρχουσα σχέση σας σε άλλο επίπεδο! Καρκίνοι τρέξτε να προλάβετε, τώρα είναι η σωστή στιγμή για να ανανεωθείτε σε όλα τα επίπεδα: και σωματικά και ψυχολογικά και συναισθηματικά! Οι Ιχθύες θα κάνετε όμορφο ερωτικό παιχνίδι και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για σεξάκι! Οι Σκορπιοί θα απολαύσετε μια περίοδο με περισσότερο κέφι και διάθεση ανεβασμένη και μάλλον θα ρέπετε προς τις σκανδαλιές, αλλά ποσώς θα σας νοιάξει, αφού δε βλέπω να υπάρχουν αρνητικές συνέπειες!

Τέλος, στις 29, έχουμε την Πανσέληνο στον Τοξότη, που φυσικά ευνοεί τα ζώδια της Φωτιάς, αλλά και τους Διδύμους, κι όλοι βλέπετε τις ερωτικές μετοχές σας να ανεβαίνουν, με τα Διδυμάκια όμως να εξαργυρώνουν και bonus! Είναι ένα ωραίο Φεγγάρι παιχνιδιάρικο, ανάλαφρο, που δε θα βαρύνει κανέναν! Αντιθέτως, θα φτιάξει πολύ την ψυχολογία μας και θα μας φορτίσει με θετική ενέργεια!

Καλή συνέχεια να έχετε και καλό υπόλοιπο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved