Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο 2018;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Μάιο

Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο 2018;

Ο Μάιος μας έφτασε και ξεκινά σχετικά χαλαρά, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια μας για το τι θα επακολουθήσει μετά το πρώτο του 15νθημερο, γιατί για τότε μας επιφυλάσσει μεγάλα πλανητικά γεγονότα, που ανατρέπουν τελείως το σκηνικό και κατά συνέπεια τις ζωές αρκετών ανθρώπων. Ας δούμε, λοιπόν, τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει, που σίγουρα είναι πολλές και μεγάλες:

- Ο γοργοπόδαρος Ερμής που μόνο «γοργό» δεν τον χαρακτήριζες τον προηγούμενο μήνα στις 13/5 και 3:40 μμ περνάει στον Ταύρο καλώντας κυρίως εσάς τους Ταύρους να παραμείνετε σταθεροί στην τροχιά σας, να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να υλοποιήσετε (βασικό αυτό) ιδέες και αποφάσεις που έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας αλλά και αύξηση των εσόδων σας. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μουλαρώστε μπροστά στις πιέσεις, αδιαφορώντας για όλους εκείνους που σας λένε να βιαστείτε να κάνετε τις κινήσεις σας. Κριοί και Ζυγοί όλο στα λεφτά και το σεξ θα είναι το μυαλό σας ενώ εσείς οι Παρθένοι και Αιγόκεροι, επιτέλους, θα βρείτε ανθρώπους να μιλάνε την ίδια γλώσσα μαζί σας και να καταλαβαίνεστε. Στις 30/5, 2:50 πμ, πριν προλάβετε εσείς του Σταθερού Σταυρού να συνειδητοποιήσετε τι γίνεται, σας κουνάει το μαντίλι και πηγαίνει... σπιτάκι του, στους Διδύμους εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τα Διδυμάκια, που το μυαλό τους θα παίρνει 1000 στροφές το δευτερόλεπτο, το στοματάκι τους δε θα κλείνει και θα γίνουν αεικίνητα. Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις θα κάνετε το άσπρο... μαύρο, διαστρεβλώνοντας τα λόγια σας... και τουμπάροντας την άποψή σας, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Ζυγοί και Υδροχόοι θα γνωριστείτε με τον μισό πληθυσμό, θα πηγαίνετε από δω και από εκεί, φλερτάροντας, παίζοντας, παίρνοντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις και πληροφορίες.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 15/5,14:48 μμ, στις 24° 36’ του Ταύρου, η οποία ανοίγει την αυλαία για καινούργιες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή ιδίως σε σας τα Ταυράκια, αλλά και τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους στις σχέσεις, τα επαγγελματικά, το σπίτι και τα οικογενειακά σας. Όσο πιο γρήγορα ξεφορτωθείτε κολλήματα, ανασφάλειες και βιώματα του παρελθόντος, τόσο πιο εύκολα θα μπείτε σε μια διαφορετική τροχιά προόδου και ανάπτυξης. Αν όμως επιμείνετε να κρατάτε σφιχτά τα παλιά και αρνείστε να τα αφήσετε να περάσουν, τότε πολύ σύντομα θα καταλήξετε σε... τοίχο. Κριοί και Ζυγοί το να καλύψετε τις οικονομικές και σεξουαλικές σας ανάγκες θα είναι δύσκολο, αν δεν αλλάξετε διαχείριση, βάζοντας έναν στόχο τη φορά. Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Παρθένοι ο έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του κι αν δεν κοιτάτε πολύ... ψηλά ενδεχομένως να τον διακρίνετε.

- Ταυράκια και λοιποί Σταθεροί, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, προετοιμαστείτε ψυχολογικά για πολλές ανακατατάξεις σε κύριους τομείς της ζωής σας και κοιτάξτε να τα πάρετε όλα αλλιώς, καθώς ο Ουρανός, μετά από 7 χρόνια διαμονής στον Κριό, χτυπά την πόρτα του Ταύρου, στις 15/5, 18:17 μμ και πλέον δε θα είστε στο απυρόβλητο, σπάζοντας πλάκα με τα παθήματα των άλλων. Απρόσμενα γεγονότα και καταστάσεις που δε φανταζόσασταν θα ανατρέψουν τα δεδομένα σας, με σκοπό να αλλάξετε την αντίληψή σας για τις σχέσεις, την οικογένεια και την καριέρα σας και κατά συνέπεια την πορεία σας. Ο συγκεκριμένος πλανήτης δε χαρακτηρίζεται ούτε από ευγένεια και υπομονή, αλλά δε χρειάζεται να φοβάστε. Αρκεί να τον... προλάβετε και να κάνετε πρώτοι ό,τι νιώθετε, σκέφτεστε, θέλετε πολύ, αλλά δεν τολμούσατε επειδή είναι αντίθετο με τις βουλές των άλλων. Πάντως, για να γλυκαθείτε λίγο... (και να μπορέσετε να το καταπιείτε...) να ξέρετε ότι θα παραμείνει μέχρι τις 6 Νοεμβρίου και μετά.... θα ξαναγυρίσει στον Κριό (πείτε την αλήθεια, συγκλονιστήκατε εσείς οι Παρορμητικοί). Θα επιστρέψει στον Ταύρο κι αυτή τη φορά χωρίς... πισωγυρίσματα στις 6/3/19! Αιγόκεροι και Παρθένοι, ενδεχομένως να απελευθερωθείτε οριστικά από ταμπού και κολλήματα και να δείτε το... φως το αληθινό στα ερωτικά σας. Κριοί και Ζυγοί οι εκπλήξεις στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας θα είναι θεαματικές, είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω, ανάλογα με τα μυαλά και τις κινήσεις σας. Καλή δύναμη!

- Το «καυτό διήμερο» κλείνει με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, στις 16/5, 7:55 πμ, ο οποίος θα αράξει εκεί για πολύυυυυ καιρό, βρίσκοντας μάλλον διασκεδαστικό το να ανακατεύει τις ζωές των Υδροχόων, των Λεόντων, Ταύρων και των Σκορπιών. Έχουμε λοιπόν και λέμε: 26/6 θα αποφασίσει να κάνει μια... στάση, να το ξανασκεφτεί «να μείνω, να φύγω...» και μετά θα ξαναγυρίσει πίσω, κατά το κοινώς θα γυρίσει ανάδρομος, μέχρι που θα ξαναφτάσει στον... Αιγόκερω, στις 13/8 (αυτό που εσείς οι Παρορμητικοί δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε τους αντάρτες, να το κοιτάξετε...). Όχι, μη γελάτε εσείς οι Σταθεροί, δεν την γλυτώσατε! Στις 11/9 και ώρα 3:56 πμ, σας ξαναμπαίνει στον Υδροχόο και θα παραμείνει έως τις 16/11, οπότε θα βρίσκεστε και πάλι στις επάλξεις και θα πάρετε πρωτοβουλίες, να δραστηριοποιηθείτε, θα τα βάλετε με θεούς και δαίμονες και φυσικά το ζόρι θα το τραβήξετε περισσότερο εσείς οι Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, καθώς θα έχετε να κλείσετε διάφορα μέτωπα και να σβήσετε φωτιές στις σχέσεις σας, την οικογένεια, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας. Καρκίνοι και Αιγόκεροι πάρτε μια δραμαμίνη γιατί θα σας πιάσει μια ναυτία από τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Δίδυμοι, Κριοί και Ζυγοί δυνατός άνεμος θα... πάρει και θα σηκώσει τις ερωτικές, φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και δε θα ξέρετε πού θα σας... πετάξει!

- Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να τιτιβίζει από τους Διδύμους μέχρι τις 19/5, 4:11 μμ όπου θα περάσει στον Καρκίνο και επιτέλους εσείς τα... Καβουράκια θα έχετε αρκετούς λόγους για να χαρείτε, καθώς η Ωραία, όχι μόνο θα σας δώσει απέραντη γλύκα (σε βαθμό σακχάρου), αλλά θα σας κάνει και περιζήτητους στο αντίθετο φύλο, αυξάνοντας τις πιθανότητες σε σας τους ελεύθερους να... πιάσετε με τις δαγκάνες σας εκείνος ή εκείνη που λαχταρά η καρδούλα σας. Όχι ότι οι δεσμευμένοι θα μείνετε με το παράπονο! Στα όπα-όπα θα σας έχει το ταίρι σας και θα χρειαστεί να το ταράξετε στη μουρμούρα για να σας κάνει τα χατίρια. Κι εσείς όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, ίσως ανακαλύψετε ότι η γκρίνια... αποδίδει και μάλιστα, αν το πάτε πλαγίως και μελιστάλαχτα, θα βγείτε κερδισμένοι τόσο στη σχέση σας, όσο και στα επαγγελματικά και το σπίτι σας. Δίδυμοι και Τοξότες είναι η ευκαιρία σας να πιάσετε πόρτα για το... καλοκαίρι και να κάνετε καβάτζα στα οικονομικά και σεξουαλικά! Ιχθύες και Σκορπιοί μύρισε έρωτας! Χαμογελάστε, γνωριστείτε, ελάτε κοντά με το... διπλανό ή τη διπλανή σας και θα περάσετε μούρλια!

- Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Διδύμους στις 21/5, 5:15 πμ, παρέχοντας τη δυνατότητα σε εσάς τα Διδυμάκια να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον, να μεγαλώσετε τη δημοτικότητά σας, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να επικοινωνήσετε με πολλούς ανθρώπους και να ανανεωθείτε εξωτερικά, με αλλαγές στην εμφάνιση και το στιλ σας, αλλά και εσωτερικά με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που θα μαζέψετε, έτσι ώστε να βιώσετε πιο ευχάριστα την καθημερινότητά σας. Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα υπάρξει μια κινητικότητα όσον αφορά σε θέματα της οικογένειας, των επαγγελματικών ή των σχέσεών σας, όμως μην πάρετε πολύ στα σοβαρά κάποιες επιπόλαιες ή άστατες συμπεριφορές γιατί θα αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας. Ταύροι και Σκορπιοί η προσοχή σας θα στραφεί στην ανεύρεση τρόπων για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά και στα σεξουαλικά σας. Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείτε ευελιξία και πονηριά! Ζυγοί, Κριοί και Υδροχόοι οι ευκαιρίες σας να αυξήσετε το γκρουπ των θαυμαστών σας και να κερδίσετε εντυπώσεις και καρδιές αυξάνονται και πληθύνονται.

Μάιος 2018: Οι Όψεις των πλανητών του μήνα

Πανσέληνος γίνεται στις 29/5, 17:20 μμ, στις 08° 10’ του Τοξότη κι εσείς οι Κένταυροι παίρνετε τη μπάλα και, κάνοντας μια κούρσα, από τη μια άκρη του γηπέδου ως την άλλη, θα προσπαθήσετε να βάλετε ένα γκολ καθοριστικής σημασίας για τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Εύκολο δε θα είναι, αφού θα χρειαστείτε ταχύτητα, ευκινησία, ευστροφία και κυρίως συγκέντρωση για να την κρατήσετε στα πόδια σας και να μη σας την κλέψουν. Όσο για σας τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες καλείστε να επιλέξετε μια διαφορετική οδό, προκειμένου να ξεπεράσετε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή σχέσεων, αποφεύγοντας τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις, ιδίως αν γνωρίζετε ότι σε κάποιες περιπτώσεις απλά δε συνεννοείστε. Ταύροι και Σκορπιοί τα γρήγορα αντανακλαστικά θα επαναφέρουν την ισορροπία στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι ξανοιχτείτε, επεκταθείτε και κυρίως δοκιμάστε νέες εμπειρίες, αν θέλετε να αλλάξει το καθεστώς στις ερωτικές και κοινωνικές σας σχέσεις!

Ευχάριστα ή δυσάρεστα αυτά ήταν τα νέα του Μαΐου, όπως έλεγε παλιά και γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων. Αν, ωστόσο, θέλετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και συγκεκριμένες ημερομηνίες για να οργανωθείτε, να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε ή τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2018;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved