Τα ερωτικά highlights του Απριλίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Απρίλιο

Τα ερωτικά highlights του Απριλίου

Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος και δεν υπάρχει ζώδιο που να μη χαίρεται! Ιδιαίτερη θέρμη στους πανηγυρισμούς δείχνουν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, μιας κι ο ανάδρομος Ερμής δεν τους έσπαγε απλά τα νεύρα, αλλά τους έβαζε και τρικλοποδιά κάθε φορά που άνοιγαν το στόμα τους και προσπαθούσαν να γοητεύσουν. Αντί για αυτό, απογοητεύονταν κι έβρισκαν την κοντινότερη έξοδο.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) εξακολουθείτε να ευνοείστε σκανδαλωδώς, με τον Κριό να έχει αγκαλιά πολλούς πλανήτες, γι’ αυτό τρεχάτε, όσο προλαβαίνετε, να δρέψετε όλα τα καλούδια! Τα Κριάρια, αυτονόητα, θα πρέπει να επωφεληθείτε κι από την Νέα Σελήνη που συμβαίνει στο ζώδιό σας, στις 16 του μήνα, επομένως, μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε την εξωτερική ανανέωση που καιρό τώρα κλωθογυρίζετε στο μυαλουδάκι σας! Οι Λέοντες βγείτε προς τα έξω, εξορμήστε και κάντε και κανένα κονέ με εξωτερικό μεριά! Οι Τοξότες είστε τόσο, μα τόσο τυχεροί, καθώς το φλερτ, η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι θα είναι στο φόρτε τους, αυτή την εποχή, για εσάς!

Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) έχετε κι εσείς πολύ γερές πλάτες, εκείνες του Άρη στον Αιγόκερω και της Αφροδίτης στον Ταύρο. Οι Αιγόκεροι απολαύστε το σεξαπίλ σας, τη δύναμή σας, οργανώστε την ερωτική σας επίθεση, ενώ προσέξτε το ύφος σας να μη γίνει πολύ επιθετικό! Οι Ταύροι έχετε την Αφροδιτούλα με το μέρος σας, μέχρι τις 24 του μήνα, επομένως, χρησιμοποιήστε όλη σας τη γοητεία για να ελκύσετε αυτόν/η που θέλετε! Οι Παρθένοι εκμεταλλευτείτε την εύνοια των δύο αυτών φιλικών σας ζωδίων κι ιδιαίτερα του Άρη στον Αιγόκερω που μπορεί να σας πριμοδοτήσει με πολύ, μα πάρα πολύ φλερτ και ανέμελο σεξάκι!

❤ Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον μήνα Απρίλιο εδώ! ❤

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) βρίσκεστε στην περίεργη θέση να δέχεστε δυνάμεις που, ενώ αρχικά δεν φαίνονται του γούστου σας, στην πορεία ανακαλύπτετε ότι σας κάνουν καλό! Οι Καρκίνοι μπορεί στην αρχή να τσινήσατε με την παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, αλλά, όσο περνάει ο καιρός, καταλαβαίνετε ότι σας δίνει το έναυσμα για να διεκδικήσετε όσα επιθυμείτε από το έτερο ήμισυ, ενώ οι singles διεκδικείτε το πρόσωπο που θέλετε, χωρίς ντροπές. Οι Σκορπιοί μάλλον καλοδέχεστε την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο και κάνετε ωραίο ερωτικό παιχνίδι, ενώ οι Ιχθύες στέκεστε κάπου στη μέση της όλης κατάστασης, απολαμβάνοντας λίγο από όλα, αλλά ιδιαίτερα την Πανσέληνο που θα γίνει στις 30 του μήνα στον Σκορπιό και θα σας φέρει σε κατάσταση ερωτικής έξαρσης!

Τέλος, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) περισσότερο απολαμβάνετε τη δυναμική που υπάρχει στον αέρα, με τον Ζυγό να είναι η εξαίρεση γιατί με την έντονη παρουσία του Κριού, όχι μόνο αναστατώνεται, αναστενάζει κιόλας, αλλά από ευχαρίστηση! Θα σας φτιάξει κατάσταση ο Κριός, να μου το θυμάστε! Οι Δίδυμοι ήδη έχετε ξεκινήσει να γουργουρίζετε από ικανοποίηση, αφού, στις 25, η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας! Χαρές κι όμορφες στιγμές ετοιμαστείτε να βιώσετε! Οι Υδροχόοι καθίστε πίσω αναπαυτικά και απολαύστε το κλίμα. Οι σκέψεις σας θα τρέχουν σαν το νεράκι, ενώ από τις 25 κι εσείς θα ενεργοποιηθείτε και θα πηγαίνετε γυρεύοντας για… έρωτα και σεξάκι!

Καλή ερωτική συνέχεια σε όλα τα ζώδια!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved