Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο 2018;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Απρίλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο 2018;

Ο μήνας της Πασχαλιάς, ο Απρίλιος, παρότι δεν είναι πλούσιος σε πλανητικά δρώμενα, επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις και αρκετές ευκαιρίες. Ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνεται στο μενού του:

- Ο Άρης όλον τον μήνα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, μην αφήνοντας σε ησυχία ούτε εσάς τους Αιγόκερους που σας θέλει στις επάλξεις και σας προκαλεί συνεχώς να πάρετε πρωτοβουλίες, να δραστηριοποιηθείτε, να υπερασπίσετε το δίκιο σας και ενίοτε να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά, ούτε και τους υπόλοιπους της ομάδας σας. Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι θα συνεχίσετε να είστε πότε στην επίθεση, πότε στην άμυνα προκειμένου να αντιμετωπίσετε θέματα στη σχέση σας, τον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Δίδυμοι και Τοξότες χρήματα βλέπετε και χρήματα δεν έχετε, όσο δε για τη λίμπιντό σας που χτυπάει κόκκινο ανά τρεις και δύο, μέχρι να πείτε «κύμινο» τα πράγματα αλλάζουν. Παρθένοι και Ιχθύες οι διαπροσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις έχουν γίνει «μύλος» και η κατάσταση είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη.

- Ο Ερμής θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος στον Κριό μέχρι τις 15/4, βάζοντάς μας συνεχώς σε μπελάδες και δοκιμάζοντας την υπομονή μας με τα περίεργα, ευτράπελα και προβληματικά που θα έρθουμε αντιμέτωποι, αλλά και τις καθυστερήσεις και αναβολές σε όλες τις υποθέσεις μας. Σιγά-σιγά βέβαια θα επανέλθουμε στην κανονικότητά μας και όλα πλέον θα εξελίσσονται με ταχύτητα και αμεσότητα, αφού θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι σχεδόν τα μέσα του άλλου μήνα. Οπότε εσείς του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα καταφέρετε να κλείσετε υποθέσεις σας που αφορούν στα προσωπικά, τα επαγγελματικά ή τα του σπιτιού σας και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 16/4, 04:57 πμ στις 26° 02’ Κριού η οποία θα φέρει αλλαγές και απρόσμενα γεγονότα τόσο σε σας τα Κριάρια, όσο και σε Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους στον επαγγελματικό, οικογενειακό και τον τομέα των σχέσεών σας. Θα αναγκαστείτε, ωστόσο, να αναλάβετε δράση, να ξεβολευτείτε και να κλείσετε -έστω και με το ζόρι- υποθέσεις που χρονίζουν ή πλέον δε σας εξυπηρετούν και να προχωρήσετε παρακάτω. Ερωτικά και οικονομικά ωθείστε και εσείς Παρθένοι και Ιχθύες να πάρετε τα ρίσκα σας, να εφαρμόσετε διαφορετική τακτική και να αιφνιδιάσετε, αλλιώς θα εκπλαγείτε δυσάρεστα. Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε γιατί μπορεί να σας χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα και να χάσετε τα αβγά και τα πασχάλια.

Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2018;

- Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας περνά στον Ταύρο στις 20/4, 6:13 πμ κι εσείς οι Ταύροι παίρνετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, οπότε έχετε κάθε λόγο να χαμογελάσετε πλατιά. Θα αυξήσετε τη δημοφιλία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να βάλετε τις βάσεις για ένα δικό σας οικοδόμημα που θα έχει σταθερότητα και ανθεκτικότητα και να δημιουργήσετε τις συνθήκες εκείνες που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις στα οικογενειακά, επαγγελματικά και στις σχέσεις σας, ως επί τω πλείστον θετικές, οπότε να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση. Κριοί και Ζυγοί το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας, κυρίως στην ανεύρεση τρόπων για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Παρθένοι θα λάμπετε με την παρουσία σας, θα κερδίζετε την προσοχή, τα θετικά σχόλια αλλά και καρδιές.

- Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να χαρίζει πλούσια δώρα, ερωτική διάθεση αλλά και τάση για καλοπέραση, άραγμα και όλων των λογιών τις απολαύσεις στον Ταύρο τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους μέχρι τις 24/4. Στις 19:40 μμ θα περάσει στους τσαχπίνηδες και αιώνιους έφηβους Διδύμους, δίνοντας το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι. Εσείς τα Διδυμάκια θα γίνετε εξωστρεφείς, δημοφιλέστατοι, επικοινωνιακότατοι, συμπαθέστατοι, ενώ θα θέλετε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας φρεσκάδα και ζωντάνια. Στους υπόλοιπους του Μεταβλητού Σταυρού (Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) η ανάγκη να παίξετε, να φλερτάρετε και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, αλλά και τον χώρο ή τη σχέση σας θα είναι μεγάλη, ενώ και στα επαγγελματικά σας θα διευκολυνθείτε και θα έχετε τις ευκαιρίες σας να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ευνοείστε κι εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα ζήσετε μεγάλες στιγμές και θα αφήσετε όνομα. Υδροχόοι, Λέοντες και Ζυγοί θα κάνετε τόσες νέες γνωριμίες που θα απορήσετε πού κρύβονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενώ κάποια από αυτές θα έχει ερωτική χροιά.

Απρίλιος 2018: Οι Όψεις των πλανητών του μήνα

Πανσέληνος γίνεται στις 30/4, 03:57 πμ, στις 09°38’ Σκορπιού κάνοντας εσάς τους Σκορπιούς κινητήριο μοχλό των εξελίξεων και χύνοντας άπλετο φως στις οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές υποθέσεις τόσο τις δικές σας, όσο και των υπολοίπων εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους). «Το χρήμα και πώς θα το αποκτήσετε» θα είναι το μάθημα που καλείστε να δώσετε όλοι με επιτυχία και προκειμένου να το περάσετε, δε θα αποφύγετε κάποιες υπερβολές, ξεροκεφαλιά, «καπελώματα» ή απαιτήσεις. Ζυγοί και Κριοί μότο σας θα πρέπει να είναι το «προσέχω για να έχω... και να κατέχω» τόσο οικονομικά, όσο και σεξουαλικά, οπότε παραμερίστε ενθουσιασμούς και παρορμήσεις και κινηθείτε μεθοδικά και με στόχο. Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες καλείστε να ποντάρετε στον έρωτα ή να παίξετε τα ρέστα σας, αν θέλετε να διώξετε τη μοναξιά σας, όμως μη ζητάτε τα αδύνατα!

Ο Απρίλιος μια χαρά θα είναι, αλλά αν θέλετε να οργανωθείτε, να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να μάθετε συγκεκριμένα πώς κι αν επηρεάζεστε ή τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Καλή Ανάσταση, να περάσετε όμορφα και να χαμογελάτε όλον τον μήνα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved