Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Ο Απρίλιος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 6

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Απρίλιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα , δηλαδή το 6 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (6), 15+6=21. Κατόπιν, πρόσθεσε τους αριθμούς 2+1=3. Το 3 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Απρίλιο.

Για τον μήνα Απρίλιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτόν το μήνα, το κλίμα της καθημερινότητάς σου αλλάζει και σε φέρνει αντιμέτωπο/η με μη αναμενόμενα περιστατικά που δοκιμάζουν την υπομονή και τις αντοχές σου. Μπουρίνι είναι θα περάσει.

Επαγγελματικά: Κατάλληλη περίοδος για να ταξιδέψεις, να κάνεις μια νέα αρχή και να ρισκάρεις. Προσπάθησε να μην αντεκδικήσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδιά σου.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις.

Αισθηματικά: Μη θίγεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου, εκτός κι αν ο στόχος σου είναι να μείνεις μόνος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, ξεχώρισε το ουσιαστικό από το πρόσκαιρο, αν δεν θέλεις να ζήσεις μία από τα ίδια.

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν το μήνα εμπόδια και αντιξοότητες σε προκαλούν. Συχνά, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα γεγονότα μόνος/η, με τον τρόπο που ξέρεις, χωρίς να ζητάς από τους άλλους να σε καταλάβουν.

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και πρέπει να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Αν ψάχνεις για εργασία, κινητοποιήσου περισσότερο.

Οικονομικά: Οι όποιες δυσκολίες είναι περιστασιακές.

Αισθηματικά: Η ερωτική σου ζωή ενδέχεται να διαταραχτεί από ένα ασήμαντο συμβάν. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλύτερα να μείνεις για λίγο μόνος/η, ώστε να είσαι σίγουρος/η για ένα νέο ξεκίνημα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Παρελθοντικά οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο. Προσπάθησε να αποφύγεις λόγια και κινήσεις που όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά, αλλά θα μπορούσαν να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σου, παρ’ όλο που οι επιδόσεις σου είναι περισσότερο από ικανοποιητικές, δεν παίρνεις την επιβράβευση που ζητάς. Υπομονή! Αυτή θα έρθει αργότερα.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου σκαμπανεβάσματα δυσχεραίνουν κάθε προγραμματισμό.

Αισθηματικά: Μη δίνεις αφορμές για κουτσομπολιά γιατί ενδέχεται σύντομα να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην απογοητεύεσαι, αν δεν πετύχεις αυτό που θέλεις.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Τον Απρίλιο ασχολήσου με αυτούς που αγαπάς και δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στα προβλήματά τους. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια τους και μη δίνεις υποσχέσεις που δε μπορείς να τηρήσεις.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα, αν προκύψουν δυσκολίες, μπορείς να στηριχθείς στη βοήθεια κάποιων δικών σου ανθρώπων, που είναι πρόθυμοι να ανταποκριθούν αρκεί να τους το ζητήσεις.

Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας θέλει περισσότερη προνοητικότητα.

Αισθηματικά: Άκουσε τη γνώμη του/της συντρόφου σου και φρόντισε αυτό που θα πεις να μην τον/τη δυσαρεστήσει. Αν είσαι μόνος/η, μην υπερβάλλεις ούτε σε δράση, ούτε σε αντίδραση.

O αριθμός του έρωτα, σου δείχνει τον ιδανικό σύντροφο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο και θα περάσεις αρκετά στάδια πειραματισμών, αλλά και εξελίξεων, μέχρι να φτάσεις στην πηγή και να πιεις νερό. Δε θα λείψουν οι καλές στιγμές, αλλά ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για μεγάλες προσδοκίες.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί ένταση και ασάφεια. Απόφυγε σπασμωδικές κινήσεις και μη βιαστείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

Οικονομικά: Εκκρεμότητες από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια.

Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα προμηνύονται μικροαποδράσεις και ευχάριστες αλλαγές. Αν είσαι ελεύθερος/η, φρόντισε να διευρύνεις τις γνωριμίες σου και να αλλάξεις στέκια.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτόν το μήνα, εδραιώνονται θέματα που προσπαθούσες καιρό. Πολύτιμοι σύμμαχοι στην προσπάθειά σου, αλλά και στην αποφόρτιση κάθε έντασης είναι τα πρόσωπα της οικογένειας και οι αγαπημένοι σου φίλοι.

Επαγγελματικά: Η υλοποίηση σημαντικών επιδιώξεων θέλει ξεκάθαρους στόχους και απόλυτη εστίαση σε αυτούς. Με τη λογική και την αποφασιστικότητά σου αντιμετωπίζεις κάθε εμπόδιο.

Οικονομικά: Κράτησε τα έξοδά σου στο επίπεδο των τελείως αναγκαίων.

Αισθηματικά: Στο συναισθηματικό επίπεδο με καλή θέληση και διάλογο όλα μπορεί να λυθούν. Αν είσαι μόνος/η, αυτό το διάστημα υπόσχεται απολαύσεις και πολύ, πολύ έρωτα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτόν το μήνα, επιστράτευσε τις ασφαλιστικές σου δικλείδες. Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις ψύχραιμα και μη φθείρεις τον εαυτό σου με άσκοπες υποθέσεις και σενάρια του νου.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα οι δυσκολίες υποχωρούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα σε πιέζουν οι καθημερινές υποχρεώσεις. Διαχειρίσου καλύτερα τον χρόνο σου.

Οικονομικά: Λάθη εκτίμησης και πιθανή εκμετάλλευση από τρίτους.

Αισθηματικά: Μη χάνεις χρόνο σε αμφιταλαντεύσεις και προσπάθησε να ξεχωρίσεις τι είναι σημαντικό για σένα. Αν είσαι μόνος/η, μην πιέζεις καταστάσεις και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτόν το μήνα, κινείσαι μεθοδικά, οργανωμένα και αποφεύγεις οτιδήποτε περιττό. Ξέρεις πολύ καλά, πότε πρέπει να υπερασπίσεις σθεναρά έναν καινούργιο στόχο και πότε να κάνεις πίσω, περιμένοντας τη σωστή στιγμή.

Επαγγελματικά: Είναι καιρός να αντιμετωπίσεις μια καινούργια πραγματικότητα. Τα πράγματα στο χώρο εργασίας σου αλλάζουν. Δείξε ότι ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να χάνεις.

Οικονομικά: Πρόσεξε τα μικρά γράμματα, αν πρόκειται να κλείσεις κάποια συμφωνία.

Αισθηματικά: Χειρίσου έξυπνα τις καταστάσεις που προκύπτουν και κυρίως όχι παρορμητικά. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπαίνεις σε μια περίοδο που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα σχέσεων.

Εάν γεννήθηκες αυτές τις ημέρες του μήνα, ευνοείσαι από το Δία

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτόν το μήνα, οι αιφνιδιασμοί είναι πολλοί και οι ανατροπές αρκετές. Να είσαι προετοιμασμένος/η για αυτά που υποψιάζεσαι. Παράλληλα, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος/η με αλλά που δεν είχες σκεφτεί.

Επαγγελματικά: Κάθε λογής συνεργασίες χρειάζονται προσεκτική αντιμετώπιση. Καταστάσεις που εκκρεμούν θέλουν καλύτερη διαχείριση για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Οικονομικά: Ενδέχεται να σε προβληματίσει μια πρόσκαιρη στενότητα.

Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου θα φανεί αν είσαι καλός καπετάνιος, μιας και δε θα σας λείψουν οι φουρτούνες. Αν είσαι ελεύθερος/η, απόφυγε να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό αυτή την περίοδο.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved