Εάν γεννήθηκες αυτές τις ημέρες του μήνα, ευνοείσαι από το Δία

Αριθμολογία: Ποιες ημέρες του οποιουδήποτε μήνα ευνοούνται από το Δία

Εάν γεννήθηκες αυτές τις ημέρες του μήνα, ευνοείσαι από το Δία

Μήπως γεννήθηκες στις 3, 12, 21 και 30 οποιουδήποτε μήνα; Τότε ο γενέθλιος αριθμός σου είναι το 3 και ο κυβερνήτης του αριθμού αυτού είναι ο Δίας. Οι ιδιότητες του είναι πολύ εμφανείς σε όσους γεννήθηκαν κάτω από αυτόν τον αριθμό.

Χαρακτηριστικά του Αριθμού 3:

Το 3 στην αριθμολογία είναι ο αριθμός της λάμψης, της αιώνιας νεότητας, της δημιουργικότητας και του ενθουσιασμού. Σκορπάτε γύρω σας χαρά και θετική επιρροή. Τα εφόδια σας είναι η εξωστρέφεια σε συνδυασμό με την εξυπνάδα. Σας αρέσει η πρόοδος, η τεχνολογία και δεν μπορείτε στιγμή χωρίς το κινητό σας. Εμπλουτίζετε συνεχώς τις γνώσεις σας και έχετε μεγάλη άνεση να μαθαίνετε οτιδήποτε σας τραβά την προσοχή.

Είστε φιλόδοξοι, έχετε μεγαλόπνοα σχέδια και θέλετε να κάνετε κάτι ώστε να σας θυμούνται. Εργάζεστε σκληρά σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας και αν κάτι σας κουράζει, τότε αλλάζετε αντικείμενο. Δεν σας αρέσει να είστε υπάλληλος και προτιμάτε να είστε το «αφεντικό του εαυτού σας». Είστε καλοί συνομιλητές και γίνεστε καλοί δάσκαλοι και συγγραφείς. Επίσης, έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα, πλούσια φαντασία και μπορείτε να δουλεύετε πολλά σχέδια συγχρόνως.

Όταν η δημιουργικότητα σας δεν βρίσκει διέξοδο, γίνεστε χαώδεις, κυκλοθυμικοί και αποδιοργανώνεστε εύκολα, ή παθαίνετε κατάθλιψη.

Είστε ευλογημένοι, γιατί το 3 θεωρείται ο τυχερότερος από όλους τους αριθμούς, και ο πλανήτης που το κυβερνάει είναι ο Δίας. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σας σε όλους τους τομείς και σας σώζει από προβλήματα. Παρ’ όλο που δεν ξεμένετε ποτέ από χρήματα, μετά τα 40 ευνοείστε περισσότερο.

Έχετε καλή οικογενειακή ζωή, απολαμβάνετε την αγάπη από το σύντροφο σας, ο οποίος αναλαμβάνει τις ευθύνες της οικογένειας και σας στηρίζει οικονομικά, ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε με ό,τι σας ενδιαφέρει.

Σαν αριθμός 3 είστε υπερσυναισθηματικοί και σας αρέσει να ερωτοτροπείτε. Μην ξεχνάτε ότι το 3 και το τρίγωνο πάνε μαζί. Εντυπωσιάζετε τους πάντες με την ελκυστική σας εμφάνιση, το πνεύμα και την παιχνιδιάρικη διάθεση σας. Όπως είναι φυσικό, δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητοι και δεν σας λείπουν οι θαυμαστές. Έλκετε ισχυρά και καταξιωμένα άτομα που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν και να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας. Με τα παιδιά σας έχετε θαυμάσιες σχέσεις, τα αγαπάτε υπερβολικά και πολλές φορές τα κακομαθαίνετε.

Έχετε πολλούς φίλους, αλλά και άτομα που ασκούν κριτική σε βάρος σας και αυτό είναι κάτι που σας τσακίζει. Είστε άτομα που βοηθάτε οποίον έχει ανάγκη ιδίως όταν σας ζητηθεί.

Η υγεία σας είναι καλή και είστε γεμάτοι ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα είστε ανήσυχοι και δεν χαλαρώνετε, γιατί όλο και κάτι σας απασχολεί. Αγαπάτε τα ταξίδια, τα σπορ και ότι κρατάει ζωντανό το εσωτερικό σας παιδί, δηλαδή ότι είναι χαρούμενο και θετικό.

Διάβασε επίσης: Η είσοδος του «βαθύπλουτου» Δία στον Σκορπιό και η επιρροή του στα 12 ζώδια

Είναι σημαντικό να προσέξετε:

- Να μη σκορπίζετε την ενέργεια σας

- Να μην έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας χαλάνε τη διάθεση

- Να διοχετεύετε κατάλληλα τη δημιουργικότητα σας

- Να αποταμιεύετε για το μέλλον

- Να μην λέτε σε όλα ναι

Προσπαθήστε να μετριάσετε:

- Τη φιλοδοξία και την υπεραισιοδοξία σας

- Την υπερβολική περηφάνια σας

- Τα πάθη και τον αισθησιασμό σας

- Την ανυπομονησία σας

- Τις υπερβολικές ευθύνες

Οι δύσκολοι μήνες είναι:

Από 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Από 22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου

Οι ευμενείς μήνες είναι:

Από 19 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου

Από 21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Από 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Καλές ημερομηνίες είναι:

Η 3η, η 12η, η 21η και η 30η κάθε μήνα

Επίσης ευνοϊκές ημέρες είναι ή 6η, ή 9η, η 15η, η 18ή η 24η, και η 27ή

Καλές ημέρες είναι:

Η Πέμπτη, γιατί κυβερνάται από το Δία. Επίσης, η Δευτέρα και η Τετάρτη είναι ευνοϊκές για οικονομικά θέματα.

Καλά χρόνια είναι:

Ο 3ός, 12ος, 21ος, 30ος, χρόνος, καθώς και τα χρόνια που διαιρούνται με το 3.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved