Τα ερωτικά highlights του Μαρτίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Μάρτιο

Τα ερωτικά highlights του Μαρτίου

Ο μήνας συνεχίζει την ερωτική του πορεία με αμείωτο ενδιαφέρον κι εσείς τα Κριάρια, οι Λέοντες κι οι Τοξότες παίρνετε, επιτέλους, για τα καλά τα πάνω σας, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να σας σιγοντάρουν στα αισθηματικά (αλλά και τα οικονομικά θέματα). Επομένως, μην το ψάχνετε, είστε σκανδαλωδώς ευνοημένοι, απλά προσέξτε, μην τα θαλασσώσετε από βιασύνη ή ψευτοπαρεξηγήσεις.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρος και Παρθένος), με τον Αιγόκερω μπροστάρη κι έχοντας τον Άρη φίλο και αρωγό, θα κάνετε ντου και θα βγείτε κερδισμένοι! Ένας όμορφος αέρας σεξουαλικότητας θα φυσά και θα φουσκώνει τα πανιά σας, οδηγώντας σας σε ωραία ερωτικά μονοπάτια. Οι Αιγόκεροι κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας για να βγείτε μπροστά γιατί τώρα είναι η ώρα σας! Με λίγα λόγια, αν θέλετε να γοητεύσετε και να πιάσετε στα δίχτυα σας λαβράκια, ντυθείτε, στολιστείτε και ξαμοληθείτε! Ταύροι και Παρθένοι ανεβάζετε στροφές και αποκτάτε το δυναμισμό που σας έλειπε για να επιβληθείτε σε κάποιους τομείς. Δοκιμάστε να σχεδιάσετε, πριν κάνετε επίθεση, αλλά, όπως και να έχει, ο Άρης παίζει στην ομάδα σας, άρα…

Ο Ερμής εξακολουθεί να κάνει τα δικά του και επιμένει ότι θα γυρίσει και θα παραμείνει ανάδρομος, αλλά αυτό δε θα πρέπει να ψαλιδίσει τα φτερά σας, απλά να σας κάνει πιο προσεκτικούς/ες!

March LoveReport

❤ Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον μήνα Μάρτιο εδώ! ❤

Τα ζώδια του Αέρα καλά θα κάνετε να ακούτε τα όμορφα λογάκια που σας λένε με το φρύδι σηκωμένο, σαν να μην πιστεύετε λέξη (εντάξει, δε σας λέω να μετατραπείτε σε άπιστους Θωμάδες, αλλά κρατήστε κάτι στην άκρη από ό,τι ακούτε)! Οι Δίδυμοι αποφύγετε να κατεβάσετε ρολά, οι Ζυγοί μάλλον πρέπει να πράξετε το ανάποδο, ενώ οι Υδροχόοι έχετε το δάχτυλο στην πρίζα, επομένως, καλό θα ήταν να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας, όταν κάνετε κάποια νέα γνωριμία.

Τα ζώδια του Νερού, με τον Άρη να αλλάζει στις 17 και να περνάει στον Αιγόκερω και τον Δία παράλληλα να εξακολουθεί να πλέει στον Σκορπιό, έχετε αρκετή σιγουριά για τον εαυτό σας (ας μην ήταν για τον ανάδρομο Ερμή και θα κατεβάζατε αγγελάκια!). Οι Καρκίνοι, όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, έχετε τρελή αβάντα να κάνετε ωραίο σεξάκι και καλές γνωριμίες (όχι σχέση όμως), ενώ Σκορπιοί κι Ιχθύες είστε από τα τυχερά ζώδια που δε θα νιώσουν την καθημερινότητά τους να «διακόπτεται» απότομα, αντίθετα, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στα συναισθηματικά σας!

Καλή συνέχεια αγαπημένα μου! Όμορφα να τελειώσει κι αυτός ο μήνας!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved