Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο 2018;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Μάρτιο

Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο 2018;

Ο Μάρτης, γδάρτης, κακός παλουκοκαύτης, αλλά, πάνω απ’ όλα, πρώτος μήνας της Άνοιξης καταφτάνει γεμάτος, μέχρι τα μπούνια, με πλανητικά δρώμενα, κρατώντας μας σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία μέρα του, βγάζοντας έτσι τα σπασμένα του Κουτσοφλέβαρου. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι περιλαμβάνεται στο μενού του:

-Η πρώτη (έχουμε και δεύτερη...) Πανσέληνος του μήνα γίνεται 2/3/2018, 02:50 ώρα Ελλάδας, στις 11° 22’ της Παρθένου που έρχεται να βάλει σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα και να οργανώσει την ερωτική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή των Παρθένων, Ιχθύων, Διδύμων και Τοξοτών. Κι αν εσείς οι πρώτοι θεωρείτε ότι είναι εύκολο, μάλλον πλανάστε πλάνην οικτράν, καθώς τα Ψάρια από απέναντι έχουν βάλει στόχο να σας μπερδέψουν και να σας κλονίσουν συναισθηματικά. Θα πάρετε βέβαια το αίμα σας πίσω, αφού με τη σειρά σας θα πετάξετε λογικά επιχειρήματα και αρκετή σκέψη, στερώντας την ονειροπόληση και το συναίσθημα. Κόντρα στην κόντρα, λοιπόν, για σας του Μεταβλητού Σταυρού που καλείστε να βρείτε ισορροπίες. Προβλήματα, αλλά διαχειρίσιμα στα αισθηματικά, τις κοινωνικές σας σχέσεις και την επικοινωνία σας θα έχετε και εσείς Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι. Λέοντες και Υδροχόοι παραπαίετε μεταξύ χάους και τάξης στα σεξουαλικά, κυρίως όμως στα οικονομικά σας.

- Ο Ερμής, στις 6/3, 9:35 πμ, μπαίνει στον Κριό, βάζοντας φωτιά στην επικοινωνία μας, τη συμπεριφορά αλλά και το μυαλό μας. Μέχρι και τις 22/3 όλες οι υποθέσεις μας θα πηγαίνουν βολίδα, αποφάσεις θα παίρνονται πατ-κιουτ, συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις θα αυξηθούν κατακόρυφα, ιδέες θα δρομολογηθούν και όλα θα προχωρούν σε γρήγορο ρυθμό. Από εκεί και πέρα όμως, μάλλον θα... κουραστεί κι αυτός με τόση τρεχάλα και θα αποφασίσει να ξαποστάσει. Γυρνά, λοιπόν, πίσω στο οχυρό, δηλαδή ανάδρομος και αρχίζει πλέον τις... τρικλοποδιές σε όποιον αποπειραθεί να ξεκινήσει οτιδήποτε από τα παραπάνω. Τα μόνα που μας επιτρέπονται είναι να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να αναθεωρήσουμε σχέδια και πλάνα και να επιχειρήσουμε εκ νέου μια συνάντηση, επαφή, επικοινωνία που έμεινε λειψή... Εσείς κυρίως του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) καλό θα ήταν να αποφύγετε από τις 23/3 και μέχρι 16/4 οποιαδήποτε σημαντική απόφαση ή ενέργεια που αφορά στα προσωπικά, τα επαγγελματικά ή τα του σπιτιού σας, αλλά αν χρειαστεί, να ξεθάψετε λύσεις ή μεθόδους που κάποτε σας έβγαλαν ασπροπρόσωπους.

- Η Αφροδίτη, στις 7/3/2018, 01:46 πμ, έρχεται να κάνει συντροφιά στον Ερμή που πέρασε ήδη στον Κριό, αποφασισμένη να ταρακουνήσει ερωτικά εσάς κυρίως τα Κριάρια και μετά τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους και να μη σας αφήσει να σταθείτε στιγμή ήσυχοι. Σεξουαλική, φωτιά και λαύρα, προκλητική και δυναμική θα σας χορέψει στο ταψί, μέχρι να καταλάβετε ότι στον έρωτα τίποτα δεν αναβάλλεται για αύριο, αφού μπορεί να γίνει... χθες. Θα σας σπρώξει να ομορφύνετε τον χώρο σας, να βελτιώσετε τις συνθήκες στη δουλειά ή τις σχέσεις σας με την οικογένεια, αλλά και να αναθερμάνετε το ερωτικό ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σας. Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας έξτρα χρήματα. Δίδυμοι και Τοξότες θα το ρίξετε στα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις και θα κάψετε καρδιές. Λέοντες και Υδροχόοι αν ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, θα κάνετε γνωριμίες ακόμα και με... εξωγήινους!

Τελευταία μέρα του Μάρτη, 31/3/2018, 6:53 πμ, η Αφροδίτη επιστρέφει σπίτι της, στον Ταύρο, γεμίζοντας αισθησιασμό, ερωτισμό και τάση για όλων των ειδών τις απολαύσεις τα Ταυράκια, αλλά και σας τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Ο δείκτης δημοφιλίας σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι μεγάλος και οι ευκαιρίες στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας πολλές, ενώ θα έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας κι ίσως εξωραΐσετε το χώρο σας ή έχετε θετικές εξελίξεις με ένα ακίνητο. Κατά πολύ ευνοημένοι είστε εσείς οι Κριοί και Ζυγοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα το... γλεντήσετε, αφού τα «αποκτήματά» σας θα είναι αρκετά, ενώ Αιγόκεροι και Παρθένοι ρίχνετε μπετά για την οικοδόμηση μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2018;

- Η Νέα Σελήνη του μήνα 17/3/2018, 15:11 ώρα Ελλάδας, στις 26° 53’ Ιχθύων θα σημάνει το τέλος ενός κύκλου για σας τα Ψάρια, τις Παρθένους, τους Διδύμους και τους Τοξότες και την έναρξη ενός άλλου, με διαφορετικά πλέον δεδομένα στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό σας τομέα, αφού το συναίσθημα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις ή κινήσεις σας. Θα βγάλετε τρομερή ευαισθησία απέναντι σε κάποιους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος κι ίσως είστε πιο ευεπηρέαστοι από ποτέ. Αλλαγές στα οικονομικά, όχι όμως δυσάρεστες, θα έχετε κι εσείς Λέοντες και Υδροχόοι, ενώ θα αρμενίζετε στα πέλαγα της σεξουαλικότητας με βάρκα την ελπίδα. Σκορπιοί και Ταύροι κινδυνεύετε να κολλήσετε τον ιό του έρωτα.

- Ο Άρης, στις 17/3/2018, 18:40 μμ, εγκαταλείπει τον φλογερό Τοξότη και πηγαίνει στον γήινο και ρεαλιστή Αιγόκερω και εσείς τα Κατσίκια που μαζεύατε τόσο καιρό ενέργεια, τώρα αναλαμβάνετε δράση και θα τη διοχετεύσετε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, σαρώνοντας εμπόδια, ανταγωνιστές και εχθρούς. Εσείς, βέβαια, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι οφείλετε να είστε ετοιμοπόλεμοι γιατί θα βάλλεστε από παντού, τόσο στη σχέση σας, όσο και στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να μην ανοίγεστε γιατί θα εκτεθείτε υλικά και συναισθηματικά. Παρθένοι και Ιχθύες η έντονη κοινωνική ζωή θα σας φέρει και ερωτικές γνωριμίες και αρκετές περιπέτειες αλλά όχι το πολυπόθητο «άραγμα».

Μάρτιος 2018: Οι Όψεις των πλανητών του μήνα

- Και ναι, φίλες και φίλοι, στις 20/3, 18:16 μμ, τυπικότατα πλέον μπορούμε να γιορτάσουμε τον ερχομό της Άνοιξης, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό, σηματοδοτώντας την Εαρινή Ισημερία. Χαρές και πανηγύρια για σας τους Κριούς που με τρεις πλέον πλανήτες στην κατοχή σας θα δείτε τις μετοχές σας να εκτοξεύονται. Θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον και να αφήσετε το στίγμα σας. Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα μπείτε στην πρίζα. Μπορεί να καταφέρετε πολλά, όχι όμως χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Θα υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις. Παρθένοι και Ιχθύες το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας, κυρίως στην ανεύρεση τρόπων για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες θα λάμπετε με την παρουσία σας και θα κερδίζετε την προσοχή και όπου κι αν παρευρίσκεστε.

-Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 31/3/2018, 14:36 μμ, στις 10° 44’ του Ζυγού, που θα είναι και Μπλε Φεγγάρι, φέρνοντας στο επίκεντρο των εξελίξεων εσάς τις Ζυγαριές, αλλά και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους). Το Εγώ και το Εμείς θα έρθει σε σύγκρουση και από τη μια θα θέλετε να είστε αυτόνομοι, από την άλλη θα δείτε ότι είναι δύσκολο κάποια πράγματα να τα καταφέρετε μόνοι σας. Όλες οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και χρειάζεται να θυμάστε πάντα τι σας ενώνει κι όχι τι σας χωρίζει. Παρθένοι και Ιχθύες προσέχετε με τη διαχείριση των οικονομικών σας και των ερωτικών σας, ενώ Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες βλέπετε τις μετοχές σας στο χρηματιστήριο του έρωτα να ανεβαίνουν και κερδίζετε εμπιστοσύνη και καρδιές!

Δεν έχετε παράπονο από τον Μάρτιο; Χορταστικότατος, σε σημείο σκασμού, θα είναι, αλλά αν θέλετε να οργανωθείτε, να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να μάθετε συγκεκριμένα πώς κι αν επηρεάζεστε ή τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved