Τα ερωτικά highlights του Ιανουαρίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Ιανουάριο

Τα ερωτικά highlights του Ιανουαρίου

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 17 του μήνα, λέει «καλημέρα» στα ζώδια της Γης και του Νερού, ενώ παράλληλα μας καλεί όλους να βάλουμε καινούργιες, ρεαλιστικές βάσεις σε ό,τι πάμε να ξεκινήσουμε. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα ευνοηθείτε πολύ, ενώ οι Ζυγοί και οι Κριοί καλό θα ήταν να εξετάσετε το σενάριο που σας θέλει να γκρεμίζετε σαθρές κατασκευές στη ζωή σας (λέγε με «σχέση» που παραπαίει) και να κάνετε ένα γερό restart!

Ο Ερμής έχει περάσει στον τυπικό Αιγόκερω και τα πράγματα σοβαρεύουν. Με την Αφροδίτη, όμως, στις 18/1 να μπαίνει στον Υδροχόο, δύσκολα βλέπω να μαζεύουμε τα μυαλά ή τα συναισθήματά μας. Ταύροι και Παρθένοι μια χαρά θα εξηγηθείτε και μια χαρά θα σας τα πουν κι οι άλλοι. Φροντίστε, όμως, εκτός από τα 10ρια στην επικοινωνία, να πάρετε καλό βαθμό και στα συναισθήματα (κοινώς, εκφράστε τα, μην τα κρατάτε μέσα σας, δεν έχει κανένα νόημα αυτό!).

Κι ενώ οι προθέσεις θα είναι αγαθές, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι θα την κάνετε την ζημιά σας, αφού η Αφροδίτη σας δίνει πάσο για κάθε ερωτική αταξία. Μεταξύ μας, καλά κάνετε, αφού τόσο ευνοϊκές συνθήκες μια στο τόσο εμφανίζονται! Κατά πόδας στην αμαρτία θα ακολουθήσουν τα ζώδια της Φωτιάς και γιατί όχι;

Τα ζώδια του Νερού, πάλι, με τον Άρη στον Σκορπιό, όχι μόνο σκανδαλίζεστε, αλλά, μέχρι τις 26/1 που θα μπει στον Τοξότη, θα περάσετε μια όμορφη και γεμάτη φλερτ και σεξ περίοδο που θα σας απογειώσει!

jan love

*Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον Ιανουάριο εδώ*

Κι ενώ ο Υδροχόος, προς τα τέλη του μήνα (20/1), θα πάρει την μπάλα για να κάνει παιχνίδι, να που έρχεται μια Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα (στις 31/1) για να ταράξει τα νερά!

Λέοντες και Υδροχόοι πάτε για αναθεωρήσεις (με τον κηδεμόνα σας, όσοι και όσες δεν πιάσετε το νόημα και δεν κάνετε άμεσα αλλαγές) και μη χειρότερα! Μεταξύ αστείου και σοβαρού, το «εγώ - εσείς» και το «θέλω - θέλετε» θα κάνει ένα σύντομο πόλεμο μέσα σας, αλλά πιστεύω ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα κι η αγάπη που νιώθουμε για τους σημαντικούς «άλλους» στη ζωή μας.

Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Ζυγοί θα μπείτε κι εσείς στον χορό, αλλά με θετικό πρόσημο (σκάνδαλο!), ενώ Ταύροι και Σκορπιοί προσέξτε να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα και αποκοπείτε με βία από αυτούς που αγαπάτε (νευράκια τέλος, βρείτε άλλο τρόπο να λύσετε τις διαφορές σας).

Ο Ιανουάριος ανακατεύει την τράπουλα και την ξαναμοιράζει. Το δεύτερο μισό του θα γίνει το μοίρασμα, γι’ αυτό παίξτε καλά με τα φύλλα που θα σας δώσει για να περάσετε όμορφα και σεξουλιάρικα!

Καλή συνέχεια!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved