Τα ερωτικά highlights του Νοεμβρίου!

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Νοέμβριο

Τα ερωτικά highlights του Νοεμβρίου!

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό, θα ανεβάσουν τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη, η ατμόσφαιρα θα γίνει καυτή κι αν κάπου αυτές τις ημέρες αισθανθείτε να σας κυριεύει το βασικό ένστικτο, δεν είναι τίποτα, η σύνοδος των δυο πλανητών θα είναι, που θα μας στείλει αδιάβαστους!

Για όσους δεν το έχετε πιάσει ακόμα το νόημα, να σας πω ότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι ότι πιο μαύρο, sexy, βαθύ κι έντονο μπορείτε να βιώσετε. Αν, δε, τη βάλετε να κάνει παρεούλα με τον Δία, είναι σαν να έχετε βάλει το δάχτυλο στην πρίζα: τόση ένταση! Εποχή για πάθος και λάθος, αλλά με τόσο τέλειες ερωτικές προδιαγραφές, που θα φωνάζετε "κι άλλο!" στο τέλος!

Love Monthly November

*Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον Νοέμβριο εδώ!*

Ευτυχώς που για πυροσβεστήρα θα έχουμε τον Άρη στον Ζυγό, που θα δρα στον αντίποδα. Μην φανταστείτε πως θα σας ξενερώσει, απλά, για καλή σας τύχη, θα σας κρατήσει ένα βήμα πριν την πλήρη παρεκτροπή!

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός κι Ιχθύς), θα περάσετε ζάχαρη με την Αφροδιτούλα να σας κάνει πλάτες.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) με έμφαση όμως στον Ταύρο, θα νιώσετε πολλές πεταλουδίτσες στο στομάχι και ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Ανοίξτε του και πείτε "ναι" στο καλό σεξ! Έστω κι αν μείνετε μόνο στο σεξ... κι αυτό καλό είναι!

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) σκάστε πλατύ χαμόγελο, ο Άρης σας κλείνει το ματάκι και σας ευλογεί όλες τις ερωτικές επιθέσεις. Μην το παιδεύετε το θέμα, ορμήστε κι ό,τι γίνει, έγινε!

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) με τον Ερμή στο ζώδιο του τελευταίου, μια χαρά κατάσταση θα στρώσετε κι ωραία θα τα πείτε. Αλλά δώστε κι έμφαση στη δράση, γιατί πολύ στο μπλα-μπλα σας βλέπω κι αν δεν κουνήσετε την ουρίτσα σας, στην απέξω θα μείνετε!

Καλή συνέχεια στο μήνα σας και φροντίστε να τον εκμεταλλευτείτε!

*Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον Νοέμβριο εδώ!*



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved