Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 18 Ιουλίου

Η Σελήνη στον Υδροχόο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 18 Ιουλίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η μυστήρια γυναίκα μετά από μία φωταγωγημένη παράσταση στην οποία δημιούργησε ποικίλα συναισθήματα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου, σήμερα 15/7 στις 23:31 το βράδυ.

Εξακολουθώντας να λάμπει σαν καλογυαλισμένος χρυσός, απολαμβάνει από ψηλά τη θέα, σαν θεά στο θρόνο της.

Στις 16/7 στις 7:55 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό, ανοίγει την ημέρα με άκρως δημιουργική διάθεση και μια πεποίθηση πως οι καταστάσεις έχουν το δικό τους μέτρο, το οποίο ορίζεται από το μέγεθος των επιδιώξεων του καθενός μας. Η διάθεσή μας μοιάζει με τίναγμα από ηλεκτρικό ρεύμα που σοκάρει, δίνοντας μια άλλη οπτική στα όσα μας απασχολούν.

Στις 12:53 το μεσημέρι το τετράγωνο με το Δία που επηρεάζει ως τις πρώτες βραδινές ώρες, μας κάνει να θέλουμε να φιλοσοφήσουμε τα πράγματα, μέσα από μια θεωρητική προσέγγιση, στην οποία η υπερβολή μας, δεν θα πληρώσει το κόστος της ανεπιθύμητης εφαρμογής στην πράξη.

Το βράδυ στις 20:42, το τρίγωνο με τον Κρόνο μας βάζει ακόμα περισσότερο σε μια ρητορική αλληγορία, με την οποία επιδιώκουμε περισσότερο να πείσουμε τους εαυτούς μας παρά τους άλλους. Η βραδιά κλείνει με μια προσπάθεια προσαρμογής των συναισθημάτων, σε ένα προκατασκευασμένο σχέδιο, από το οποίο λείπει ο αυθορμητισμός.

Στις 17/7 στις 9:56 το πρωί, το τρίγωνο με τον Άρη μας γεμίζει ενεργητικότητα και αυτοπεποίθηση, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία να εκπλήξουμε τους άλλους με κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο, για τα ως τώρα δεδομένα μας.

Στις 15:23 την ώρα της μεσημεριανής σιέστας, η επιρροή της αντίθεσης με τον Ερμή, θα μας συνοδεύσει ως το βράδυ, φέρνοντας αναστάτωση, στην οποία δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και λεκτικές αντιδικίες. Μέσα σε ένα κλίμα διαφορετικών απόψεων, μπορεί να βγει κάτι εποικοδομητικό και μάλιστα πολύ ωφέλιμο για τη στοιχειοθέτηση των αρχείων μας, ειδικά από άτομα που μας απασχολούν άμεσα και πολύ.

Στις 18/7 στις 8:13 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες για να ζαχαρώσει το lemonpie, που μας σέρβιρε από την προηγούμενη θέση της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved