Φέρε τα πάνω - κάτω και κάνε τη διαφορά!

Τα μάτια είναι τυφλά. Πρέπει να βλέπει κανείς με την καρδιά...

Φέρε τα πάνω - κάτω και κάνε τη διαφορά!

Με τη Σελήνη σήμερα στο αποκαλυπτικό ζώδιο του Υδροχόου, γεγονότα και καταστάσεις θα συμβάλλουν να βιώσεις εντός σου στιγμές διαύγειας. Το τοπίο γύρω σου θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει, οι σκόρπιες σκέψεις θα μπουν σε μια σειρά και οι επιθυμίες σου θα βρουν τρόπο να «ξεμυτίσουν».

Αλήθειες, ξεκαθαρίσματα και νέα δεδομένα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σε ωθήσουν να γυρίσεις το πηδάλιο της σκέψης σου και ξαφνικά να στρέψεις τα πανιά του συναισθήματός σου... σε αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι, με μια φαινομενικά «ανάποδη» λογική, θα δεις ότι τα πράγματα αρχίζουν και βγάζουν νόημα, ότι το καλό και το κακό είναι έννοιες σχετικές, ότι η λογική -μερικές φορές- είναι απλώς άλλοθι (ή αδυναμία) και ότι, στην τελική, αυτό που μετράει είναι η δική σου ισορροπία, ακόμη κι αν είναι ανορθόδοξη.

Σε αυτή λοιπόν την up-side-down κατάσταση λοιπόν, το μόνο πράγμα που απαιτείται να είναι αδιαμφισβήτητο είναι η φροντίδα της προσωπικής σου υγιεινής!

Το Olivia Exfoliating Shower Gel θα σου χαρίσει απαλή και φυσική, ήπια απολέπιση για όλο το σώμα χωρίς ίχνος ερεθισμών. Κατάλληλο ακόμη και για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες, με κόκκους από κουκούτσι ελιάς και βιολογικό εκχύλισμα ελιάς περιποιείται σε βάθος το δέρμα, απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα ενώ παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

olivia-shower-gel-exfoliatr

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Olivia Exfoliating Shower Gel σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved