Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/6 έως 20/6

Σελήνη στον Υδροχόο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/6 έως 20/6

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα οξυμένο συναισθηματικά διήμερο, που παρέλυσε την πρωτοβουλία και την αυτοπεποίθηση, βρίσκεται ανανεωμένη, έξω από την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου, σήμερα 18/6 στις 14:48 το μεσημέρι.

Το τετράγωνο με το Δία στις 19:56 μετατρέπει τη διάθεσή μας σε μια γλυκιά υπερβολή, που θέλει να εκτονωθεί με κάθε τρόπο, βρίσκοντας προφάσεις για να ξεδώσει. Η αίσθηση του βάρους των εκλείψεων είναι ριζωμένη σαν δαίμονας, που προσπαθούμε να ξορκίσουμε δοκιμάζοντας τρόπους και τακτικές.

Το εξάγωνο με τον Ουρανό που ακολουθεί στις 22:54 το βράδυ, αυξάνει τη δημιουργικότητά μας, η οποία δεν μπορεί να περιοριστεί άλλο, αναζητώντας να εκφραστεί μέσω εκκεντρικών συμπεριφορών και επιδιώξεων.

Οι νύχτες πλέον είναι ανήσυχες είτε από κατήφεια, είτε από υπερένταση και τα μάτια δύσκολα κλείνουν, μπροστά στις ορθάνοιχτες αισθήσεις.

Στις 19/6 στις 10:19 το πρωί, το τρίγωνο με τον Κρόνο δίνει την ευκαιρία να οργανώσουμε στα εσωτερικά μας ράφια τα ντοσιέ των προσδοκιών μας, ενώ η μέρα ξεκινά με συναισθηματική ισορροπία και σύνεση.

Στις 13:08 το μεσημέρι το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ως το βράδυ, είναι μια γερή δόση χαράς και αισιοδοξίας, που την εκμεταλλευόμαστε με χίλιους δυο τρόπους.

Ότι και αν κάνουμε, σκοπός μας είναι η διασκέδαση και η όμορφη επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους. Το να κάνουμε μία έκπληξη στους άλλους, γίνεται έμμονη ιδέα, που χαροποιεί άπαντες.

Η μέρα κλείνει με ικανοποίηση και μια ερωτική διάθεση, που δεν γλίστρησε σε ψευδαισθήσεις και καμουφλαρισμένες απογοητεύσεις.

Στις 20/6 εξακολουθούμε να διατηρούμε αυτή την Υδροχοϊκή αίσθηση, πως όλα είναι όμορφα, αν εμείς πιστεύουμε πως είναι.

Στις 21:00 το βράδυ, το τρίγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το μεσημέρι συνεχίζει μια πλανητική προσφορά, που μοιάζει με βουτιά σε μικρό καταρράκτη, όταν η θερμοκρασία δείχνει 46ο C. Η ενέργειά μας βρίσκεται στα ύψη, νιώθοντας μια απέραντη ευχαρίστηση.

Στις 23:23 το βράδυ, το τετράγωνο με τον Άρη, ο μόνος καβγάς που μπορεί να προκαλέσει είναι γιατί δεν ανοίξαμε την ένταση του αγαπημένου μας τραγουδιού πιο πολύ, για να το χαρούμε.

Στις 23:47 η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς για να ξαναγυρίσει η καρδιά στους κανονικούς της χτύπους, δίπλα στην απολαυστική ηρεμία της πισίνας των φαντασιώσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved