Η χαρά είναι απόφαση… δική σου!

Κάθε αλλαγή θα σε εξιτάρει!

Η χαρά είναι απόφαση… δική σου!

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον ανατρεπτικό, κοινωνικό και ανανεωτικό Υδροχόο και η χαρά θα έρθει καλωσορίζοντας το ξαφνικό. Βέβαια, για να την ανταμώσεις θα πρέπει να βρει κι εκείνη... πρόσφορο έδαφος να μείνει! Γι' αυτό απαλλάξου από τη βαρεμάρα και τη γκρίνια της μέρας και ετοιμάσου για κάτι που, ναι μεν θα σε «ξεβολέψει», αλλά θα σου αλλάξει -για καλό- την καθημερινότητάς σου! (Μην αρχίζεις τα ωχ από τώρα, τι είπαμε;)

Ξεκίνα κάτι καινούργιο, όπως ένα νέο χόμπι, κάνε κάτι διαφορετικό, συνδέσου με τους άλλους, πήγαινε σε μια φιλική συγκέντρωση ή δημιούργησε λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνε μια έκπληξη στη σχέση σου. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών; Δράσε! Πριν το τέρας της ρουτίνας σε καταπιεί, και όταν οι επιλογές σου θα είναι μόνο δύο, ή «μια από τα ίδια» ή «πάμε γι άλλα», θυμήσου ότι η χαρά, η κοινωνικότητα και ο έρωτας είναι δρόμοι που εμείς επιλέγουμε να περπατήσουμε, δεν μας έρχονται ουρανοκατέβατοι!

Φόρεσε λοιπόν την καλύτερή σου διάθεση, τα αγαπημένα σου παπούτσια και το άρωμα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις, και ετοιμάσου για νέες περιπέτειες... !

Το Rogue της Rihanna είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες, το οποίο κυκλοφόρησε το έτος 2013. Οι νότες κορυφής είναι άνθη λεμονιάς και κυκλάμινο, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, τριαντάφυλλο, δαμάσκηνο καστόρι και σουέτ, και οι νότες της βάσης είναι μόσχος, νότες ξύλων, κεχριμπάρι, πατσουλί και βανίλια.

rihanna-rogue-30ml-edp

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Rogue της Rihanna σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved