Κάνε restart και ετοιμάσου για αλλαγές!

Και πού να δεις τι σου ΄χω για μετά...

Κάνε restart και ετοιμάσου για αλλαγές!


Μια γεύση για το τι σε περιμένει το αποκριάτικο Σαββατοκύριακο που έρχεται θα πάρεις από τη σημερινή μέρα γι' αυτό φρόντισε να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές αλλά και ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη να καλωσορίσεις το άγνωστο. Με τη Σελήνη στο καινοτόμο και παράδοξο ζώδιο του Υδροχόου άλλωστε θα έχεις τη διάθεση να κάνεις νέα σχέδια, να εκφράσεις μοντέρνες ιδέες και να ασχοληθείς με οτιδήποτε ξεφεύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου.

Μην ξεχνάς ότι η αέρινη φύση του ζωδίου ευνοεί να έρθεις κοντά σε φίλους, ομάδες ανθρώπων, κοινότητες, να κάνεις νέες γνωριμίες και να προωθήσεις μεταρρυθμίσεις, οπότε ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό ή κάτι που θα φέρει νέο αέρα στη μέρα σου.

Το I Love... Spa Bath Oil είναι ένα λάδι σώματος για βελούδινη και απαλή επιδερμίδα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στη μπανιέρα σου όταν κάνεις ζεστό, χαλαρωτικό μπάνιο ή να το απλώσεις στο σώμα σας αντί για body lotion, όταν χρειάζεσαι περισσότερη ενυδάτωση. Είναι επιπλέον ιδανικό για χαλαρωτικά μασάζ. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και αρωματισμένη, ενώ περιέχει έλαιο Argan και βιταμίνη Ε που βοηθούν στην ενυδάτωση και την αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς της επιδερμίδας.

3169

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το I Love... Spa Bath Oil σε μια super προσφορά!

Tip: Η Σελήνη στον προοδευτικό και ανοιχτόμυαλο Υδροχόο δίνει έμφαση στη διάνοιά σου! Όσο περισσότερο την αξιοποιήσεις τόσο πιο πολύ θα ωφεληθείς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved