Ο Ήλιος στον Υδροχόο «τη βλέπει» αλλιώς!

Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν...

Ο Ήλιος στον Υδροχόο «τη βλέπει» αλλιώς!

«Δες την αλλιώς» και κάνε και τους άλλους να σε δουν... με άλλο μάτι! Με τον Ήλιο στο ζώδιο της ανανέωσης, τον Υδροχόο, το βλέμμα σου είναι στραμμένο σε αλλαγές σε σχέση με επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά ζητήματα.

Άλλωστε, η σύνοδος που πραγματοποιείται αύριο με τον αποκαλυπτικό και κοινωνικό Ερμή που κινείται ανάδρομος, σε προτρέπει να ρίξεις μια δεύτερη, διαφορετική, και πιο ουσιαστική ματιά σε μεταβολές και μεταρρυθμίσεις. Και πού ξέρεις, μετά από επαφές και νέες ιδέες, ίσως να δεις κάποιες αλλαγές ή κάποιους ανθρώπους με άλλο βλέμμα... ή να σε δουν εκείνοι... Γιατί λοιπόν το βλέμμα σου να μην ακτινοβολεί γοητεία και μυστήριο;

Το Shiseido SMK L.S. Eye Color trio σου χαρίζει σαγηνευτικούς συνδυασμούς με ατελείωτες χρωματικές επιλογές σε πραγματικά έντονες αποχρώσεις. Βελούδινη υφή, αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, διακριτική σατινέ λάμψη και μεταξένια υφή, τα χρώματα εμφανίζονται με όλη τους την ένταση στα βλέφαρα, δημιουργώντας εντυπωσιακά σαγηνευτικό βλέμμα.

729238105

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Shiseido SMK L.S. Eye Color trio GY901 σε μια super προσφορά!

Tip: Για να κάνεις το μακιγιάζ σου... «ανεξίτηλο» πριν χρησιμοποιήσεις τη σκιά -ή τις σκιές- της αρεσκείας σου, άπλωσε ομοιόμορφα μικρή ποσότητα κονσίλερ κάτω αλλά και πάνω από τα μάτια -κινητό βλέφαρο μέχρι και κάτω από τα φρύδια. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved