Ο Ήλιος στον Υδροχόο επιβάλλει… εκπλήξεις!

Επιστροφή στις... ρίζες!

Ο Ήλιος στον Υδροχόο επιβάλλει… εκπλήξεις!

Κάνε εσύ πράγματα που θα ομορφύνουν τη ζωή σου και το σύμπαν θα σε στηρίξει! Ο μήνας του Υδροχόου άλλωστε έφτασε και είναι έτοιμος για... ανατροπές χωρίς δεσμεύσεις!

Με τον Ήλιο στο ζώδιο της ανανέωσης ευνοούνται ριζο-σπαστικές αλλαγές στη διάθεση αλλά και στην εικόνα σου. Πες «όχι» λοιπόν σε μια ακόμα χρονοβόρα και... οικονομικά ασύμφορη επίσκεψη στο κομμωτήριο και ανέλαβε δράση! Μην ξεχνάς... τις ρίζες σου!

Το Alterna STYLIST 2 Minute Root Touch-Up είναι ειδικά σχεδιασμένο να λειτουργεί σαν μία προσωρινή λύση για τα διαστήματα που μεσολαβούν από τις επισκέψεις στο κομμωτήριο. Πρόκειται για μια βαφή σε μορφή τζελ που στεγνώνει γρήγορα χωρίς να ξεφλουδίζει ή να ξεβάφει αφού στεγνώσει, προσφέρει απόλυτη κάλυψη εξαφανίζοντας τις γκρίζες τρίχες με χρώμα που δείχνει φυσικό, ενώ το χρώμα φεύγει με ένα μόνο λούσιμο. Ο τρόπος; Εξαφανίζει άμεσα τις χρωματικές διαφοροποιήσεις στην ρίζα των μαλλιών ενώ τους δίνει μια όψη περισσότερο λαμπερή και χρωματικά ομοιόμορφη.

47999

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Alterna Stylist 2 Minute Root Touch-Up σε μια super προσφορά!

Tip: Το προϊόν είναι κατάλληλο για όσες έχουν δεχθεί υπηρεσίες βαφής και έχουν την ανάγκη από ένα άμεσο, αποτελεσματικό αλλά ταυτόχρονα και προσωρινό τρόπο κάλυψης της ρίζας ή των επίμονων γκρίζων αποχρώσεων, για τα διαστήματα που μεσολαβούν από τις επισκέψεις στο κομμωτήριο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved