Οικονομικές προβλέψεις από 3 έως 5 Νοεμβρίου

Το κλάδεμα του Κρόνου, οι απάτες του Ποσειδώνα και τα συμφέροντα του Πλούτωνα...

Οικονομικές προβλέψεις από 3 έως 5 Νοεμβρίου

Βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, η είσοδος του αστρικού Κρόνου στο Σκορπιό ενδέχεται να διαμορφώσει ένα νέο καθεστώς σε σχέση με τις επενδύσεις, το τραπεζικό σύστημα ή το χρηματιστήριο, με αιχμή φυσικά τις ποικίλες πιέσεις και «διορθώσεις», που μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας. Σε γενικές γραμμές να θυμάσαι ότι ο πλανήτης δεν είναι ευνοϊκά διακείμενος στην ανάπτυξη και σε νέες πρωτοβουλίες, αντίθετα λειτουργεί υπέρ ενός γενναίου «κλαδέματος» στο... όνομα της ανάπτυξης.

Όσον αφορά τώρα στην οικονομική καθημερινότητά σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε σπρώξει σε κινήσεις που φαντάζουν εξαιρετικά ευοίωνες ή ελπιδοφόρες, στην πράξη όμως θα αποδειχθούν είτε ανεφάρμοστες είτε μια καλοστημένη παγίδα.

Το δε εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα πριμοδοτεί οικονομικά τετελεσμένα προς αμφότερες τις κατευθύνσεις. Αν ανήκεις στους τυχερούς μπορεί να ωφεληθείς από αυτά, είτε αποκτώντας μια αναπάντεχη ρευστότητα, είτε «ξεμπερδεύοντας» με εμπόδια και ισχυρούς ανταγωνιστές.
Στον αντίποδα, για μια ακόμη φορά, μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι προσπάθειες σου πέφτουν σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, είτε γιατί σου λείπουν οι κατάλληλες «άκρες», είτε επειδή το παιχνίδι είναι στημένο. Εδώ το χειρότερο που μπορείς να πράξεις είναι το να επιμείνεις σε μια οικονομική πολιτική, που είναι πλέον φανερό πως όχι μόνον δεν φέρνει αποτελέσματα αλλά επιπλέον σε δένει χειροπόδαρα και σε εγκλωβίζει σε έναν καταστροφικό δρόμο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πλούτωνας σου ζητά να μην πράξεις, χωρίς πρώτα να διερευνήσεις κρυφές παραμέτρους και διαπλεκόμενα συμφέροντα, ενώ σίγουρα είναι διατεθειμένος να σε υποστηρίξει αν μπεις στη διαδικασία ν' αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας από το μηδέν.

Εκεί που μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση είναι σε οτιδήποτε αφορά το σπίτι και την οικογένεια σου. Η κάλυψη των σχετικών αναγκών μπορεί να γίνει αβίαστα, συμβάλλοντας επιπλέον στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος. Εδώ συμπεριλαμβάνονται και περιουσιακά ζητήματα, τα οποία μπορεί να διευθετηθούν αφήνοντας όλες τις πλευρές ευχαριστημένες.
Είναι ακόμη πιθανόν να ανακαλύψεις ή να περιέλθουν στην κατοχή σου κάποια παλαιά αντικείμενα αξίας ή να σου επιστραφούν κάποια δανεικά.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved